Máte za sebou 4 sekcie?
Dobry den, su tu nejake zienky, ktore absolvovali 4 sekcie? Dopadli vase tehotenstva aj porody dobre?Vzdy som tuzila mat 4 deti. No koli trom sekciam ma uz kazdy od mojej tuzby odradza.
ja nie, ale kamaratka ma 4 sekcie a v pohode.. urcite je to individualna zalezitost
Ahoj. Aj ja mám 3 sekcie. Záleží asi od lekára, moja doktorka, keď som šla k nej s 3 tím tehotenstvom už prekrucala oči.... a strašne má chceli sterilizovať pri poslednom. A tiež viem o nejakých ženách so 4 mi. Ale keby som chcela ďalšie, asi by som si najprv našla lekara, čo by má v tom podporoval a až potom skúšala .
Ono nezáleží od toho koľko sekcií žena má, ale ako to má zjazvene a či nie je nejaký problém s jazvami. Niektorá mala problém už pri druhom pôrode, že sa jazva otvárala na niektorých miestach a niektorá takéto problémy nemá ani pri 4. tehotenstve. Mne po 5 tehotenstve a 3.cisárskom povedali že maternica by ďalší pôrod a ani tehotenstvo nevydržala. Že je taká tenká že je to priveľké riziko pre mňa aj pre dieťa....
Wallenfels v Žiline má skúsenosti so 4 a myslím aj 5 🙂
Ahoj ja mam 4 sekcie a vsetko v poriadku ziadne problemy som nemala🙂🙂
@mamicka1986 dakujem za skusenost. Konzultovala ste prosim tehotenstvo s gynekologom a podla toho sa rozhodla, ci to bolo neplanovane.
Babatko bolo planovane🙂a nekonzultovala som to s lekarom tretia sekcia bola v 2015 a stvrta 2020 a vsetko v poriadku🙂

Ja mám síce len tri sekcie, ale moja dr. mi spomínala, že mám niekoľko pacientok, ktoré mali 4 sekcie a všetko bolo ok. Veď aj Victoria Beckham mala 4.