icon

Máte za sebou 4 sekcie?

23. apr 2021

Dobry den, su tu nejake zienky, ktore absolvovali 4 sekcie? Dopadli vase tehotenstva aj porody dobre?Vzdy som tuzila mat 4 deti. No koli trom sekciam ma uz kazdy od mojej tuzby odradza.

janickacrazy
23. apr 2021

Ja mám síce len tri sekcie, ale moja dr. mi spomínala, že mám niekoľko pacientok, ktoré mali 4 sekcie a všetko bolo ok. Veď aj Victoria Beckham mala 4.

zuzka38
23. apr 2021

ja nie, ale kamaratka ma 4 sekcie a v pohode.. urcite je to individualna zalezitost

girlspower
23. apr 2021

Ahoj. Aj ja mám 3 sekcie. Záleží asi od lekára, moja doktorka, keď som šla k nej s 3 tím tehotenstvom už prekrucala oči.... a strašne má chceli sterilizovať pri poslednom. A tiež viem o nejakých ženách so 4 mi. Ale keby som chcela ďalšie, asi by som si najprv našla lekara, čo by má v tom podporoval a až potom skúšala .

martina1201
23. apr 2021

Ono nezáleží od toho koľko sekcií žena má, ale ako to má zjazvene a či nie je nejaký problém s jazvami. Niektorá mala problém už pri druhom pôrode, že sa jazva otvárala na niektorých miestach a niektorá takéto problémy nemá ani pri 4. tehotenstve. Mne po 5 tehotenstve a 3.cisárskom povedali že maternica by ďalší pôrod a ani tehotenstvo nevydržala. Že je taká tenká že je to priveľké riziko pre mňa aj pre dieťa....

any_soj
23. apr 2021

Wallenfels v Žiline má skúsenosti so 4 a myslím aj 5 🙂

mamicka1986
23. apr 2021

Ahoj ja mam 4 sekcie a vsetko v poriadku ziadne problemy som nemala🙂🙂

autor
24. apr 2021

@mamicka1986 dakujem za skusenost. Konzultovala ste prosim tehotenstvo s gynekologom a podla toho sa rozhodla, ci to bolo neplanovane.

mamicka1986
24. apr 2021

Babatko bolo planovane🙂a nekonzultovala som to s lekarom tretia sekcia bola v 2015 a stvrta 2020 a vsetko v poriadku🙂