Môžu po tehotenstve stmavnúť vlasy?
Ahojte dievčatá. chcela by som sa opýtať,či po tehotenstve môžu stmavnúť vlasy.lebo vždy som mala svoje prirodzené vlasy svetlé a teraz po tehotenstve ich mam tmavé.je to možné?
Asi je , ale ja by som už musela mať čierne ako uhoľ. mám 4 deti.
🙂 Neviem ci stmavnut, ale moje zmenili farbu. Bezne mam taky spinavy blon a na cele v "kutoch" rysave. Akonahle som porodila ta cervena sa este viac zvyraznila. Ked ma prisla pozriet mamina a sestra do porodnice a zasvietilo na ne slnko tak obe len kukali, ze co to mam s vlasmi. Nikdy som vraj taku farbu nemala. Neviem, preco to tak bolo, ale uz to preslo a nieje to uz take vyrazne.
Mojej sesternici sa tiež po pôrode zmenili vlasy, mala kučeravé a už má rovné. Teraz tie krásne kučery má jej prvorodená dcéra. 😉
Všetko je možné. Ja po troch tehotenstvách šediviem. 😀 O chvíľku som blondínka. 😀
Mne vlasy otmaveli už 2. triede ZŠ.
Môžu sa určite zmeniť ako farba, tak aj štruktúra... 🙂
urcite mozu 🙂
poznam prípad kučeravej ktorá mala po tehotenstve úplne rovné a skučeravili sa až pri ďalšom tehotenstve...mne osobne pri prvom stmavli a pri druhom zosvetlili🙂
tak ako mozu zacat rapidne padat tak isto mozu aj stmavnut...
je to tak ako s nohami, mne sa po porode zvecsila noha o pol cisla
Áno
Urcite ano, tiez sa mi to stalo.
mne nestmavli, ani nezosvetleli, ale zato sa podstatne vyrovnali 😀 nie su uplne rovne, ale mam len take mini vlnky 😀 takze ked je mozne toto, urcite je mozne aj to, ze stmavnu....
Mne po pôrode strašne začali padať, to je vraj úplne bežne ale stmavenie som si nevšimla 🙂 ale myslím, že je všetko možné. Hormóny sú hormóny 😀

Mne sa to tiez stalo, hned ako som otehotnela, tak mi zacali tmavnut.