icon

Môžu po tehotenstve stmavnúť vlasy?

jtr
27. jan 2015

Ahojte dievčatá. chcela by som sa opýtať,či po tehotenstve môžu stmavnúť vlasy.lebo vždy som mala svoje prirodzené vlasy svetlé a teraz po tehotenstve ich mam tmavé.je to možné?

zuzkaanicka
27. jan 2015

Mne sa to tiez stalo, hned ako som otehotnela, tak mi zacali tmavnut.

bonaqa2013
27. jan 2015

Asi je , ale ja by som už musela mať čierne ako uhoľ. mám 4 deti.

100lambi
Odpoveď bola odstránená
bullinka
27. jan 2015

🙂 Neviem ci stmavnut, ale moje zmenili farbu. Bezne mam taky spinavy blon a na cele v "kutoch" rysave. Akonahle som porodila ta cervena sa este viac zvyraznila. Ked ma prisla pozriet mamina a sestra do porodnice a zasvietilo na ne slnko tak obe len kukali, ze co to mam s vlasmi. Nikdy som vraj taku farbu nemala. Neviem, preco to tak bolo, ale uz to preslo a nieje to uz take vyrazne.

kremko
27. jan 2015

Mojej sesternici sa tiež po pôrode zmenili vlasy, mala kučeravé a už má rovné. Teraz tie krásne kučery má jej prvorodená dcéra. 😉

imanuel
27. jan 2015

Všetko je možné. Ja po troch tehotenstvách šediviem. 😀 O chvíľku som blondínka. 😀

viliama
27. jan 2015

Mne vlasy otmaveli už 2. triede ZŠ.

karin1811
27. jan 2015

Môžu sa určite zmeniť ako farba, tak aj štruktúra... 🙂

l3yla
27. jan 2015

urcite mozu 🙂

mamaveronika
27. jan 2015

poznam prípad kučeravej ktorá mala po tehotenstve úplne rovné a skučeravili sa až pri ďalšom tehotenstve...mne osobne pri prvom stmavli a pri druhom zosvetlili🙂

maria.vinea
27. jan 2015

tak ako mozu zacat rapidne padat tak isto mozu aj stmavnut...
je to tak ako s nohami, mne sa po porode zvecsila noha o pol cisla

smatka
27. jan 2015

Áno

klincek
27. jan 2015

Urcite ano, tiez sa mi to stalo.

hviezdicka111
27. jan 2015

mne nestmavli, ani nezosvetleli, ale zato sa podstatne vyrovnali 😀 nie su uplne rovne, ale mam len take mini vlnky 😀 takze ked je mozne toto, urcite je mozne aj to, ze stmavnu....

kuukii
28. jan 2015

Mne po pôrode strašne začali padať, to je vraj úplne bežne ale stmavenie som si nevšimla 🙂 ale myslím, že je všetko možné. Hormóny sú hormóny 😀