icon

Musím sa oholiť pred pôrodom?

24. jan 2026

Stihli ste to? 😅 Lebo mám stres, že čo ak to nestihnem 😒 a budem sa cítiť trápne , že mám chlpaté nohy a rozkrok 😅

Strana
z2
anonym_001226
25. jan 2026
@nyusika

@anonym_001226 nepýtame sa, koľkokrát týždenne sa holíte

@nyusika chceli ste to vysvetliť tak sa nesťažujte hahaha

nyusika
25. jan 2026
@anonym_001226

@nyusika chceli ste to vysvetliť tak sa nesťažujte hahaha

@anonym_001226 chcela som vysvetliť, prečo je počas sprchovania - jedno, ako často, problém oholiť sa.
Aj kebyže cele telo - neexistuje, že to trvá pol hodiny . Ibaže by mala niektorá tupú žiletku s bola veľká ako golem

anonym_76767f
25. jan 2026
@anonym_68ba1b

@anonym_autor akoze tebe rastu chlpy nejakou kozmickou rychlostou? Ved sa hol doma raz tyzdenne, za tyzden ti baranica nenarastie. Riesis blbosti

@anonym_68ba1b no mne narastie 😅 a este to mam tam pozapalovanne cele, preto si to pravidelne ani neholim, lebo neznasam, ako to picha, ked to vyrasta a to uz na druhy, treti den, doskriabala by som sa do krvi. A zapalena pokozka. Brrr...

anonym_76767f
25. jan 2026
@anonym_001226

@nyusika kamko keby si ju holim každý deň tak za týždeň z nej môžem holiť plátky mäsa. Niekto má citlivú pokožku tam dole a je mu komfortne sa holiť raz za tyzden , ja osobne raz za 2. Proste nebudem si robiť zle pocity len prečo ako nechápem wtf

@anonym_001226 mne ani raz za tyzden, ani 2. Obcas to pristrihnem, strasne je mi to neprijemne, ako ma to picha, ked to po holeni vyrasta. A velakrat tam mam naozaj dzunglu a co? Jaaaaj, som nehygienicke prasa, ako zaznelo v inych diskusiach na tuto temu...🫣🤣

anonym_30035d
25. jan 2026

Oni to neriešia vidia to deň čo deň a keď tak tak sa hol preventívne pred očakávaným pôrodom

lucibb
25. jan 2026

Ja som sa pytala na to dr na poradni a povedala mi ze je lepsie sa oholit kvoli tomu ze ak by bolo nutne sitie tak sa lepsie sije ked tam niesu chlpy.

3petka
25. jan 2026

@anonym_autor ani pri jednom som nestihla. Oba pôrody predčasne. Udržiavala som sa celé tehu. Tak pri prvom má nemuseli holiť i keď sestrička poznamenala že má mohla ešte prebehnúť ale ok. A druhý som bola hospitalizovaná ešte pred pôrodom tak má potom sestrička trochu šmikla a oholila čo bolo treba.

majlo1234
25. jan 2026
@zuzubb007

Však, keď sa holis priebežne dvakrát za týždeň nemusíš mať obavy, či si nechávaš džungľu celé tehotenstvo?

@zuzubb007 ja ani tehotna nie som a dzunglu si teda nechavam, naco to holit? Vyrastla som z toho😀
Autorka neboj, ak bude treba, oholia ta. Ak nebudw, nechaju tak. Ich to vonec nezaujima

autor
25. jan 2026
@anonym_76767f

@anonym_68ba1b no mne narastie 😅 a este to mam tam pozapalovanne cele, preto si to pravidelne ani neholim, lebo neznasam, ako to picha, ked to vyrasta a to uz na druhy, treti den, doskriabala by som sa do krvi. A zapalena pokozka. Brrr...

@anonym_76767f ja mám presne ten istý problém ako vy a už som zúfalá 😕 neviete niekto čo by na to mohlo pomôcť?

fairyy
25. jan 2026
@nyusika

Bez ohľadu na to, či je žena tehotná, alebo nie - vysvetlí mi niekto , ako sa žena nestihne niekedy oholiť ?
Veď to je vec sprcha plus pár minút navyše
Doslova pár minút

@nyusika mimo tehotenstva v mojom pripade suhlasim...pocas tehotenstva ja bohuzial na konci tehotenstva tak posledne dva mesiace mavam take zdravotne problemy, ze nie nedavam to, ledva stojim...cez brucho si nevidim... a celkovo je mi na odpadnutie velmi casto a pri kadecom...takze spadam do kategorie som rada ak to stihnem pred odchodom do nemocnice

nyusika
26. jan 2026
@fairyy

@nyusika mimo tehotenstva v mojom pripade suhlasim...pocas tehotenstva ja bohuzial na konci tehotenstva tak posledne dva mesiace mavam take zdravotne problemy, ze nie nedavam to, ledva stojim...cez brucho si nevidim... a celkovo je mi na odpadnutie velmi casto a pri kadecom...takze spadam do kategorie som rada ak to stihnem pred odchodom do nemocnice

@fairyy tomuto rozumiem - v takomto pripade by som sa mesiac pred planovanym porodom objednala na depilaciu voskom - aspon teda nohy. intimne partie ja celkovo uz niekolko vela rokov riesim brazilskou depilaciou, chodim rsaz za osem tyzdnov.
po tych x rokoch (odhadom) osem)) mi tam uz takmer nic nerasie

autor
26. jan 2026
@nyusika

@fairyy tomuto rozumiem - v takomto pripade by som sa mesiac pred planovanym porodom objednala na depilaciu voskom - aspon teda nohy. intimne partie ja celkovo uz niekolko vela rokov riesim brazilskou depilaciou, chodim rsaz za osem tyzdnov.
po tych x rokoch (odhadom) osem)) mi tam uz takmer nic nerasie

@nyusika
A nie je to bolestivé? Ako dlho tam chodíte? Keďže vám stačí raz za 8 týždňov ? 😱

nyusika
26. jan 2026
@anonym_autor

@nyusika
A nie je to bolestivé? Ako dlho tam chodíte? Keďže vám stačí raz za 8 týždňov ? 😱

@anonym_autor je to velmi bolestove zo zaciatku - mozno prvych sest depilacii...zo zaciatku sa chodi castejsie - cca raz za mesiac
po tych rokoch je to znesitelne, uplne bez bolesti to nie je, samozrejme.
ale za vysledok to stoji.

ja ziletku uz osem rokov absolutne nepouzivam

chodim okolo osem rokov - pisem vyssie

autor
26. jan 2026
@nyusika

@anonym_autor je to velmi bolestove zo zaciatku - mozno prvych sest depilacii...zo zaciatku sa chodi castejsie - cca raz za mesiac
po tych rokoch je to znesitelne, uplne bez bolesti to nie je, samozrejme.
ale za vysledok to stoji.

ja ziletku uz osem rokov absolutne nepouzivam

chodim okolo osem rokov - pisem vyssie

@nyusika fuuha tak to neviem či si truchnem ako tehotna 😅
Lebo ja som na tom nebola ešte ani raz

nicvolnenebolo
31. jan 2026

@anonym_autor dcéra má 24 rokov, syn 19. Neviem, ako je to teraz. Pred 25 rokmi som nevedela, že rozkrok musí ísť do hladka, prišla sestrička s lavorom, žiletkou zo stredoveku a vyriešila to. Pri synovi som si teda dala veľký pozor, aby som šla pripravená 😁. No teraz neviem, ako to beží.. 😁

Strana
z2