Musím sa oholiť pred pôrodom?
Stihli ste to? 😅 Lebo mám stres, že čo ak to nestihnem 😒 a budem sa cítiť trápne , že mám chlpaté nohy a rozkrok 😅
Tvoje chlpaté nohy a rozkrok nebude nikoho zaujímať 🙈🤦♀️ideš rodiť a nie na miss Slovensko
Nohy personal netrapia v rozkroku ta oholia ak bude treba. Z toho si tazku hlavu nerob. Hlavne nezabudni ponozky aby ti nebola zima na nohy.
Bože udri.
@anonym_autor jaaaj ani nehovor...ja pri oboch 😀
@anonym_autor ja by som sa tým netrápila. Poznám baby čo sa neoholili a nikto to tam neriešil. Ich také veci nezaujímajú. Mňa sa len spýtala,či som oholená. Povedala som že áno ,dole som. Že keby nie,tak ma oholia. Nohy nikto nerieši. Ja som sa holila ,keď mi odtekala plodová voda. 🤣
Holila som sa stále , aj nohy , aj tam dole a pred pôrodom tým dupľom, lebo sestra ma strašila , že ma oholia nejakým stredovekým , tupým holiacim strojčekom/žiletkou 😁
Bože udri.
@anonym_532358 do teba?
Stale ako vzdy
@anonym_autor ešte som síce nerodila ale keď som ležala v nemocnici koli problémom v tehu, nečakala som že tam skončím a bola som neoholena aj dolu aj nohy, cítila som sa trápne 😂
Ja som oholena vždy a všade do hladka.
Ja teda neviem, brucho som mala velke, ale oholiť som sa dokázala sama.
Ja som sa holila pravidelne. Pred sekciou si dali pozor, aby som bola čerstvo oholená. Ak by som to nezvládla, oholila by ma sestrička - a to teda nechceš. 😅
Nohy pazuchy pravidelne.. spodok priebezne a posledny krat na vzdycharni po klystyre.
Ano, aj tesne pred odchodom do porodnice som sa este oholila komplet a umyla si vlasy 😀 citila som sa tak lepsie 😀
Pri prvom som sa stihla oholit vecer a do rana som mala porodene, v 41.tyzdni. pri drujom som bola oholena tak, ze uz cosi vyrastalo, nikto neriesil.
No a pri tretom, som vedela, kedy idem rodit, lebo bol vyvolavany tyzden pred terminom, tak som stihla tiez, ale tam ma pockal klystyr este, to som pri prvych 2 nestihla. A pri stvrtom som necakane rodila v 38.tyzdni, takze som uprosila este lekara, ze idem domov zariadit strazenie deti, zobrat tasku, tam nebol cas, oholila ma sestricka, akoze strasne, som sa hned potom kukala, ale hlavne aby to dlhe nebolo, nemala som nastrih, sitie, takze potom som si to doriadila uz doma 😅. Pre svoj pocit. Ale inak mi je to po tych porodoch a v mojom veku, uz suma fuk, ako to tam vyzera. Su to lekari, vedia, ze je bezne tam mat chlpy.
Ale hej, ked rodite pri nejakom fesakovi, tak je to kus takeee, ze trapne. Ale to beztak, ci mate chlpy alebo ste dohladka.
Ved vies priblizne kedy mas rodit tak to udrziavaj. Ked vies ze to pride kazdu chvilu, tak sa nevies predpripravit? Divné
@anonym_autor akoze tebe rastu chlpy nejakou kozmickou rychlostou? Ved sa hol doma raz tyzdenne, za tyzden ti baranica nenarastie. Riesis blbosti
Zase nemysli si,že porodíš takou rýchlosťou, že sa nestihneš oholiť. Väčšina to stihne.
Bez ohľadu na to, či je žena tehotná, alebo nie - vysvetlí mi niekto , ako sa žena nestihne niekedy oholiť ?
Veď to je vec sprcha plus pár minút navyše
Doslova pár minút
@anonym_autor ešte som síce nerodila ale keď som ležala v nemocnici koli problémom v tehu, nečakala som že tam skončím a bola som neoholena aj dolu aj nohy, cítila som sa trápne 😂
@anonym_7cf77c presne aj ja aj som sa ospravedlnila doktorke a ona len zagulala oči že či má fakt toto trápi 😁
Bez ohľadu na to, či je žena tehotná, alebo nie - vysvetlí mi niekto , ako sa žena nestihne niekedy oholiť ?
Veď to je vec sprcha plus pár minút navyše
Doslova pár minút
@nyusika kamko keby si ju holim každý deň tak za týždeň z nej môžem holiť plátky mäsa. Niekto má citlivú pokožku tam dole a je mu komfortne sa holiť raz za tyzden , ja osobne raz za 2. Proste nebudem si robiť zle pocity len prečo ako nechápem wtf
Holila som sa pravidelne takze som nemala co "nestihnut", kazdopadne ak to "nestihnes", fakt to tam nikoho nezaujima.
Rodila som plánovanou sekciou, ale ku koncu som sa priebežne udržiavala tam dole, každých pár dní. Malé zrkadielko bolo môj najlepší kamarát, lebo mužovi by som to nedovolila nikdy, na to sa mám až moc rada. Nohy mi bolo jedno, keby sa spustil pôrod tak je to ozaj posledná vec, čo riešim v tých bolestiach. Ale chcela som sa vyhnúť tomu, aby ma nejaká sestrička holila za 5 minút 12 na sucho, žiletkou čo pamätá Zdenku Studenkovú za mladi.
@nyusika ja si napeíklad holím asi 50% tela, lebo som chlpatá ako perzký koberec a fakt to pre mňa nie je "pár minít" navyše, ale regulérne tak 30-40 minút a to sa mi fakt neche absolvovať každé 3 dni, len pre to, aby som nikde nemala ani strnisko.
A aj muž je chlpatý, aj decko máme chlpaté. Prpste chlpatý gén.
@anonym_autor lifehack: ked sa budes holit kazdy druhy den, nebudes mat stres, ze to nestihnes, lebo budes vzdy nachystana 💪🤷♀️
No ja som bola akutnou sc a nikto neriešil ci som cerstvo oholena a ani som nebola
No nepamätám ako dlho som bola po holení a ani ma to nenapadlo riešiť veľkosť chĺpkov
Takže pokiaľ to nieje dlhodobý porast, hlavu by som si z toho nerobila
@anonym_7cf77c presne aj ja aj som sa ospravedlnila doktorke a ona len zagulala oči že či má fakt toto trápi 😁
@majus2323 ja som nepovedala nič ale stále som myslela na to nech mi prinesú z domu žiletku 😂 ale nechala som to už tak.
Tvoje chlpaté nohy a rozkrok nebude nikoho zaujímať 🙈🤦♀️ideš rodiť a nie na miss Slovensko
@anonym_e36eba ,,,,😁😁😁👍👍👍
@anonym_autor kedysi to robila aj sestra v nemocnici....ak sa nestihlo.... Vydrápala to krížom krážom... podľa nálady 😆😆😆😆😆😆😆
Však, keď sa holis priebežne dvakrát za týždeň nemusíš mať obavy, či si nechávaš džungľu celé tehotenstvo?
@nyusika kamko keby si ju holim každý deň tak za týždeň z nej môžem holiť plátky mäsa. Niekto má citlivú pokožku tam dole a je mu komfortne sa holiť raz za tyzden , ja osobne raz za 2. Proste nebudem si robiť zle pocity len prečo ako nechápem wtf
@anonym_001226 nepýtame sa, koľkokrát týždenne sa holíte

Samozrejme, holil má manžel.