icon

Musím sa oholiť pred pôrodom?

Včera o 20:42

Stihli ste to? 😅 Lebo mám stres, že čo ak to nestihnem 😒 a budem sa cítiť trápne , že mám chlpaté nohy a rozkrok 😅

Strana
z2
anonym_001226
Dnes o 09:53
@nyusika

@anonym_001226 nepýtame sa, koľkokrát týždenne sa holíte

@nyusika chceli ste to vysvetliť tak sa nesťažujte hahaha

nyusika
Dnes o 09:56
@anonym_001226

@nyusika chceli ste to vysvetliť tak sa nesťažujte hahaha

@anonym_001226 chcela som vysvetliť, prečo je počas sprchovania - jedno, ako často, problém oholiť sa.
Aj kebyže cele telo - neexistuje, že to trvá pol hodiny . Ibaže by mala niektorá tupú žiletku s bola veľká ako golem

anonym_76767f
Dnes o 13:11
@anonym_68ba1b

@anonym_autor akoze tebe rastu chlpy nejakou kozmickou rychlostou? Ved sa hol doma raz tyzdenne, za tyzden ti baranica nenarastie. Riesis blbosti

@anonym_68ba1b no mne narastie 😅 a este to mam tam pozapalovanne cele, preto si to pravidelne ani neholim, lebo neznasam, ako to picha, ked to vyrasta a to uz na druhy, treti den, doskriabala by som sa do krvi. A zapalena pokozka. Brrr...

anonym_76767f
Dnes o 13:14
@anonym_001226

@nyusika kamko keby si ju holim každý deň tak za týždeň z nej môžem holiť plátky mäsa. Niekto má citlivú pokožku tam dole a je mu komfortne sa holiť raz za tyzden , ja osobne raz za 2. Proste nebudem si robiť zle pocity len prečo ako nechápem wtf

@anonym_001226 mne ani raz za tyzden, ani 2. Obcas to pristrihnem, strasne je mi to neprijemne, ako ma to picha, ked to po holeni vyrasta. A velakrat tam mam naozaj dzunglu a co? Jaaaaj, som nehygienicke prasa, ako zaznelo v inych diskusiach na tuto temu...🫣🤣

anonym_30035d
Dnes o 13:35

Oni to neriešia vidia to deň čo deň a keď tak tak sa hol preventívne pred očakávaným pôrodom

lucibb
Dnes o 13:38

Ja som sa pytala na to dr na poradni a povedala mi ze je lepsie sa oholit kvoli tomu ze ak by bolo nutne sitie tak sa lepsie sije ked tam niesu chlpy.

3petka
Dnes o 13:48

@anonym_autor ani pri jednom som nestihla. Oba pôrody predčasne. Udržiavala som sa celé tehu. Tak pri prvom má nemuseli holiť i keď sestrička poznamenala že má mohla ešte prebehnúť ale ok. A druhý som bola hospitalizovaná ešte pred pôrodom tak má potom sestrička trochu šmikla a oholila čo bolo treba.

majlo1234
Dnes o 14:22
@zuzubb007

Však, keď sa holis priebežne dvakrát za týždeň nemusíš mať obavy, či si nechávaš džungľu celé tehotenstvo?

@zuzubb007 ja ani tehotna nie som a dzunglu si teda nechavam, naco to holit? Vyrastla som z toho😀
Autorka neboj, ak bude treba, oholia ta. Ak nebudw, nechaju tak. Ich to vonec nezaujima

Strana
z2