icon

Nedohodnutý pôrod

marmes
9. okt 2011

Čaute baby, rodila niektorá už tak, že si vopred nevybavila pôrodníka? My sa touto myšlienkou zaoberáme stále viac a viac, príde mi zbytočné dávať niekomu plno peňazí za to, že príde a odrodí, veď to je povinnosťou aj službukonajúceho lekára, či sa mýlim?

kokorunecka
11. okt 2011

@veve39 Zlatko, ty si sem prišla,prečítala si si posledné dva príspevky a nadpis témy a ideš moralizovať 😀
Ja som hneď v prvom svojom príspevku napísala všetko čo som mala na srdci a potom som viac-menej komunikovala s pár ľuďmi podobného názoru k môjmu.
Tak, až sa náhodou dostaneš až tak ďaleko jak to všetko začalo,tak potom píš.
A pipkou si sa nazvala jedine ty... 🙂
Ale keď ti to vyhovuje...
A kto tu valcuje za iný názor? 😀 😀 😀 Ty po sebe asi nečítaš.. 😀
@czechzuzanaba Ja som nerodila.

czechzuzanaba
11. okt 2011

@kokorunecka A ty nemas z porodu vubec strach? Neslysela jsi pripady, ze doktor na tebe dva dni kasle a ty jsi v bolestech v nemocnici? Mozna budes mit porod jak prochazku ruzovym sadem. Mozna ne a budes litovat, ze sis nezaplatila nekoho, kdo by si te vsimal.
A tu v BA je uplne normalni, ze rodi vic zen naraz. Napr. kdyz jsem rodila ja, rodila jeste jedna zenska dvojicky, a dalsi dve normalne jako ja.
Asi je to taky porodnice od porodnice, nevim.

czechzuzanaba
11. okt 2011

@kokorunecka a uz to ze oslovujes lidi zlatko, je tak trochu utocne podle me 😉

veve39
Odpoveď bola odstránená
kokorunecka
11. okt 2011

@czechzuzanaba 😀 😀 Musela som sa zasmiať 😀 😀
Už som tu písala, že zlí lekári neexistujú ale zlých lekárov z nich robia pacienti.
Neviem prečo by som sa mala báť.
Neviem prečo by som mala veriť prehormónovaným ženám, keď sama dobre viem ako to s tými hormónmi počas celého tehotenstva je.
Nie som žiadne hovno, aby som si nechala do seba pichať, ale nie som ani z porcelánu, aby som nevydržala to, čo musia vydržať aj iní...

kokorunecka
Odpoveď bola odstránená
czechzuzanaba
11. okt 2011

@kokorunecka Vidis, ale s tebou se fakt neda diskutovat 🙂 To nemuzes napsat odpoved normalne, bez tech vysmechu a povyseneckeho tonu? Zkus se taky treba zamyslet, ze nejsou teda ocividne vsichni takovi silni jako ty. Tak zkousi udelat pro ten porod co se da. To ze ty sveho doktora nepotrebujes neznamena, ze vsichni maji pocit, ze ho nepotrebuji. Schvalne pisu ze maji pocit, ne ze ho opravdu potrebujou.

kokorunecka
11. okt 2011

@czechzuzanaba A čo vám mám nadávať? 😀 Radšej budem ironická, cynická, ale nie hrubá 🙂

czechzuzanaba
11. okt 2011

@kokorunecka no kdyz neznas jine zpusoby diskuse, nez byt ironicka, cynicka a nebo nadavat, tak potom mas pravdu, nic jineho ti nezbyva, nez takova byt. Pro me za me bud aj hruba, me to den nezkazi. Pises tu za sebe, je to tvoje vizitka.

maggie2
11. okt 2011

@czechzuzanaba ale všetci ho v nemocnici potrebujú. A aj ho dostanú. A nemusí byť zazmluvnený. Peniaze von oblokom. Ide len o to, že zjavne sa tu vytvára atmosféra, že bez zazmluvnenia rodičky nedostanú kvalitnú a adekvátnu službu. A to nesmie byť.

maggie2
11. okt 2011

@czechzuzanaba ale veď Ty si začala nadávať na UK lekárov, a dokonca paušálne. Máš pocit že ona Ti nadáva, ale pritom Ty si znosila pod čiernu zem automaticky všetkých lekárov v Uk a celé ich zdravotníctvo...

maggie2
11. okt 2011

@kokorunecka mimo témy, ale, a akého máš psíka?

kokorunecka
11. okt 2011

@maggie2 Povedz mi, prečo toto robia, prečo? 😀 😀 😀

veve39
Odpoveď bola odstránená
kokorunecka
11. okt 2011

@maggie2 Mopsa mám 🙂
Aj ty máš havina, či?

czechzuzanaba
11. okt 2011

@maggie2 ne, nikdy bych to takto nenapsala, ze bez zazmluvnenia rodičky nedostanú kvalitnú a adekvátnu službu. to ja s tebou souhlasim, ze to je blbost. Jen pisu, ze jde o ten "pocit" prvorodicek, mozna aj druho, ze nevim "co kdyby",tak radsi si to zaplatim. Nevis do ceho jdes, preventivne se snazis udelat vsechno co muzes pro lepsi prubeh...Sama jsem napsala, ze toto byly duvody, proc jsem si ja zaplatila. A sama jsem napsala, ze u druheho uz si nejsem jista, jestli jsem znova ochotna zaplatit. Protoze podle me se opravdu plati jen za ten pocit. 🙂 Nevim, jestli sem to napsala srozumitelne.

maggie2
11. okt 2011

@czechzuzanaba no áno, prvorodičky spravidla majú i viac peňazí na rozhadzovanie. Potom pri druhom si už uvedomia, že mrhať peniazmi sa neoplatí.

czechzuzanaba
11. okt 2011

@maggie2 Ty UK doktory jsem zminovala proto, ze tu nekdo daval za priklad zapadni doktory, tak to jen tak k tomu, ze na tom tu jeste nejsme nejhur 😉 No a psala sem ,ze je to jen moje a moje zkusenost, ze mozna nekdo ma jinou. @kokorunecka ocividne ma asi dobrou zkusenost s UK doktory, kdyz se jich tak zastava. Proc ne.

maggie2
Odpoveď bola odstránená
kokorunecka
11. okt 2011

@czechzuzanaba Napísala si to zrozumiteľne.
Pozri, ja ti nenadávam, ani ťa neosočujem a ani ťa nepoučujem... Ja som len napísala to, čo som aj...
Len mi povedz, mala si lepší pocit, keď si si ho zaplatila? 😀 Podľa mňa bude mať prvorodička pri pôrode rovnako zlý pocit ako keby aj lekára zaplateného nemala...Lebo ona sa bojí toho, že to nikdy nezažila a nie, že by sa na ňu mal niekto iný pozerať....
@maggie2 Haló,pocit, počuješ ma? Chcem si ťa zaplatiť 😀

czechzuzanaba
11. okt 2011

@maggie2 no to taky, ale spis sem prisla na to, ze to proste stejne boli jak svina, tak jestli je tam ten doktor, nebo jiny, uz mi nic nevyresi 😀 No a taky jsem myslela, ze se mi bude opravdu venovat, ze bude u me, no prisel na ty posledni minuty, takze v podstate to by stene musel aj ten, co mel sluzbu. Proto porad pisu, ze jsem si zaplatila za pocit 🙂

kokorunecka
11. okt 2011

@czechzuzanaba A kedy som ja stihla písať o UK lekároch? 😀 😀 😀
Ja som síce písala o zahraničí, ale zahraničie nie je UK. Pre tvoju info, písala som o Švajčiarsku... Ale aj to som stihla v ktoromsi príspevku napísať 😀

czechzuzanaba
11. okt 2011

@kokorunecka ano, mela jsem lepsi pocit pred porodem. Ze jsem udelala vsechno, co se dalo. Pri porodu samotnem uz tak ne. To uz jsem si rikala, ze to asi bylo zbytecne. A po porodu jsem si rikala, ze jsem zdrava, dcerka zdrava, tak prece si nebudu stezovat.

czechzuzanaba
11. okt 2011

@kokorunecka psala jsi ironickou poznamku, ze ja urcite chodim do UK na operace pravidelne. Ci to jsi nebyla ty?

kokorunecka
11. okt 2011

@czechzuzanaba Tak, kde je chyba...

veve39
11. okt 2011

@maggie2 je to len echo...niekomu uz vsetko z hlavy vyfucalo a tak mu v nej "huci"...vevericky maju obcas nocne mory, ze su v zivote obklopene istou kategoriou ludi, ako napr. ....a potom sa prebudia a s ulavou zistia ze to bol len veeeelmi zly sen a ti ludia, frustrovani, zakomplexovani su iba na fore...cmuk

czechzuzanaba
11. okt 2011

@kokorunecka nerozumim, k cemu pises, ze kde je chyba.

kokorunecka
11. okt 2011

@czechzuzanaba
Ale, že ty chodíš, nie že ja 😀 A upozorňovala som na to, že zasa súdiš všetkých podľa jedného.

kokorunecka
11. okt 2011

@maggie2 Písala o sebe tá naša veve, ale hanbila sa a hodila to na nás? 😀

kokorunecka
11. okt 2011

@czechzuzanaba To,tak kde je chyba, bolo k tomu, že si mala v podstate dobrý pôrod a všetko prebehlo bez komplikácií.