icon

Neviem sa zahojiť po pôrode

dominika1988
23. júl 2011

Som už tri mesiace po pôrode a stále sa mi nechce zahojiť šitie. Vraj tam mám niečo ako "živé mäso" a stále to vyzerá ako otvorená rana.Dva mesiace si robím harmančekové kúpele, lekár mi odporučil kalciovú masť, trošku to pomohlo, ale posledné týždne zase nič. V lekárni mi odporučili Multi-mam compresses a Dermochlorophyl, používam to asi tri dni a dnes som sa (asi z toho) opäť rozkrvácala. Lekár nie je ochotný s tým nič robiť, "on je spokojný, lebo je to oveľa lepšie", ja som z toho zúfalá a som ochotná vyskúšať už fakt čokoľvek. Ďakujem za všetky rady

Strana
z4
svetluska4
16. apr 2021

@ludinalm to nebol laser, ale lapis. Nie nebolelo, to je akoby vyleptanie len to potom stipkalo , vbpohide sa dalo vydrzat za 2 dni som si ani nespomenula 😊

demoiselle
26. apr 2026
@strapadielko

no ja som mala tiez to "zive maso", ked som prisla na kontrolu po sestonedeli, moj gynekolog len rukami zalamoval, na 3x mi to vypaloval tym dusicnanom striebornym, nebolo to prijemne, ale dalo sa to prezit (oproti porodu malina:D)
tvrdil tiez ze mi to po porode zle zasili, ale tak ono je to tazko, kedze ja som bola dotrhana na cimpr campr, maly sa narodil s pomocou kliesti...

@strapadielko prosim vas, aky gynekologovia to vypaluju? Mne moja povedala, ze ona to nerobi, iba v sukromnych klinikach, neviete mi posunut nejaky kontakt?

strapadielko
26. apr 2026
@demoiselle

@strapadielko prosim vas, aky gynekologovia to vypaluju? Mne moja povedala, ze ona to nerobi, iba v sukromnych klinikach, neviete mi posunut nejaky kontakt?

@demoiselle to bolo pred 15 rokmi v TT, normalne u obvodneho gynekologa..neviem ako teraz🙂

Strana
z4