O koľkej vám robili akútny cisársky rez?
Zaujima ma, o kolkej hodine vam spravili akutny cisarsky rez. Teda nie planovany, ale taky, kedy sa porod zacal spontanne avsak pocas porodu lekar rozhodol, ze je nutne spravit cisarsky rez. Prosim udavajte cas tak, aby bolo jasne ci sa jedna o dennu alebo nocnu hodinu (priklad: 22:30 alebo pol jedenastej vecer). Dakujem.
pravidelne kontrakcie mi zacali o 3 v noci, do porodnice sme prisli o 7, hned rozhodli o cr (spinal), no musela som cakat kym odrodia cr dve maminky co prisli skor 😀 o 9 ma dali na monitor, o 10 ma brali na salu, 10.37 sa m. narodil
@emjee ahoj, prečo rozhodli o cisárskom?
do nemocky som prisla s kontrakciami o 6,30, maly KP a pre cisarak sa rozhodli o 14,30, v celkovej anesteze
@michaela2410 v kolkatom si bola tt? Bol malý aj predtým KP? Neriešili plánovaný cisársky?
@emjee ahoj, prečo rozhodli o cisárskom?
@enika1234 doslova mi povedali "ste dnes uz tretia s takou vyskou" - mam 152cm a odhad velkosti bol 3900g. Snazila som sa ich presvedcit, ze aspon panvu by mi mohli odmerat, ze vyska neznamena, ze neporodim normalne. Tak ma odmerali a vraj "je to hranicne". A neotvarala som sa napriek pravidelnym kontrakciam.
@enika1234 doslova mi povedali "ste dnes uz tretia s takou vyskou" - mam 152cm a odhad velkosti bol 3900g. Snazila som sa ich presvedcit, ze aspon panvu by mi mohli odmerat, ze vyska neznamena, ze neporodim normalne. Tak ma odmerali a vraj "je to hranicne". A neotvarala som sa napriek pravidelnym kontrakciam.
@emjee aha ďakujem za odpoveď

03:35 😉