icon

Oblečenie na pôrodnej sále

evula1984
14. júl 2015

Zacalo mi vrtat hlavou, ze co si zobrat na oblecenie na porod, o tom sa nikde nepise. co ste mali na sebe?

Strana
z2
klincek
15. júl 2015

@eeffka 😀 vsak ked mozu mat modelky prelepene bradavky paskou, preco by sa nedal aj vystrih? 😀

barboritta
15. júl 2015

@eeffka no vidíš, mne neponúkli ani ten, jednou rukou som si ho držala stále. Ale fajn nápad s tým leukoplastom, to by ma asi nenapadlo

tinqua
15. júl 2015

Ja pobavim cil...ked som citila ze uz sa nieco zacina diat ale kontrakcie este daleko od seba...doma som si dala sprchu, nalakovala nechty priesvitnym lakom, vyzehlila vlasy, dokonaly make up a potom som o jednej rano vplavala do porodnice ako vila amalka...tam som sa prezliekla do svojej novej kosielky od maminky a cakala co sa bude diat...do hodiny zacali kontrakcie jak hovado, dotoho mi dali klistir...takze kosielku som si ob*rala a prepotila skrz naskrz, horko tazko ma muz prezliekol...po osmich hodinach vlasy mastne od potu, nechty ohryzene...po desiatich doktor zahlasil akutny cisar...zrazu som bola hola, sestricka mi vodou odlicovala oci na salu...vo finale som smrdela ako potkan, hola ako novorodenec s ciernymi flakmi okolo oci a la panda...tolko k chystacke 😀

sense
15. júl 2015

Mala som na sebe normalnu nocnu koselu kt. Bola pdisposobena aj na kojenie....ale mala som k dispozicii aj erarne

lauricka
15. júl 2015

@eeffka a? nechapem zmysel prispevku...ale OK, fajn, gratulujem k rychlemu porodu

mmoni89
15. júl 2015

@tinqua tiež vtipný príbeh 😀 no ja som sa síce nemalovala, ale moje dlhé vlasy som mala krásne umyté vycesane a keď som po pôrode zbadala to hniezdo na hlave tak dovi, ešte mesiac po pôrode som ich rozcesavala 😀

lauricka
15. júl 2015

@eeffka damy, padla otazka, co sme mali oblecene, tak som napisala odpoved. Nerozumiem, preco mate pocit, ze treba riesit to, co iny mali na sebe oblecene pri porode. Myslim, ze na nazory na porodne oblecenie inych sa nikto nikoho nepytal.

sharmana
15. júl 2015

@evula1984 pri prvom pôrode som mala svoju nočnú košelu, ale prezriekli ma do erárnej, mala som sekciu. Pri druhom pôrode mi obliekli už rovno taký odev operačný zelený jednorazový, na šnúrky, tiež bola sekcia.

sardinka333
15. júl 2015

,,vy s tím naděláte!,,
Pri prvých 2 porodich som mala erarnu nočnu kočelu, pri treťom taka neprijemna sestrička zahlasila že ,,erarne už nie su,,...tak som si dala svoju z domu, vo vysledku som ju aj tak mala vyhrnutu pod prsia. Podla mna je každej žene jasné že nočná košela je na gynekologii, porodnici najidealnejšia....okrem toho nemocnice maju zvyčajne svoj zoznam čo odporučaju si zo sebou zobrať.

wegab
15. júl 2015

Závisí od porodnice. V Ruzinove sa dostává kosela pri prijme, po porode mi malého nepriložili. Na Kramaroch som mala svoju nočnu košelu a dcerku mi priložili hned po porode. Oba porody boli prirodzenou cestou

shmoulinka1
15. júl 2015

@wegab no mne pred dvoma rokmi v Ruzinove k porodu koselu nedali vobec, az na sestonedeli... takze asi aky maju den

mmoni89
15. júl 2015

@shmoulinka1 alebo aký majú stav, mne pred rokom dali a aj malého mi hneď preložili

kefrinky
15. júl 2015

@wegab
Mne teraz Dr. povedal, ze v Ruzinove prikladaju babo hned....a az potom ze ho cistia a tak....co sa tyka oblecenia, ked som tam bola po MA, tak mi dali ich erarnu koselu, teta dole povedala,. ze nac si budem nicit svoju..... 😉

stardust
15. júl 2015

idealna je kratka kosielka. Posledny porod prisiel velmi necakane, mala som na sebe teplaky a tricko, ledva som si ich nejakym bozim zazrakom vyzliekla 😀 Nezabudni na ponozky 😉 Tie si ale s velkou pravdepodobnostou ogabres krvou...takze nie biele 😝
@evula1984

wanda123
15. júl 2015

ja som si vypytala od babicky nocnu koselu. ako to babky maju, vyrukovala s novou a fialovou. v nemocke som bola na regulernej kontrole, takze som bola namalovana a den predtYm som bola u kadernicky, takze aj vlasy som mala vyfukane🙂 doktor aj sestry ma vychvalili, ze na taky den sa treba pekne prichystat🙂)) kosela prezila, kedze mi ju vyhrnuli, nebola na nej krv. svoju si urcite ber, erarnu nevies ci dostanes

wegab
15. júl 2015

@shmoulinka1 rodila som v ruzinove pred 6 rokmi, na Kramaroch pred rokom

petra7777
15. júl 2015

@lauricka Termín irónia ti zrejme nič nevraví, že?

miku1
15. júl 2015

@eeffka Ja takisto, a navyše som mala výstrih až po pupok, a samozrejme ani jedna gombička na košeli nebola.....🙂

petra7777
15. júl 2015

@lauricka Je to predsa jasné, ibaže si opísala kvetnato pocity....sviečky....hudbu a iné blbosti....Keby sa ti dostavil "pocit", že ti cirkulárka reže kríže, tak by si také tliachaniny neopisovala 🙂

lauricka
15. júl 2015

@petra7777 blbosti si pisala Ty, prepac. A ostane nekomentujem, zjavne mame kazda iny pohlad na vec. Akurat, ze ja necham druhych zit a dychat a nekosim ich len zato, ze ziju inak, nez ja. Koniec diskusie.

lauricka
15. júl 2015

@petra7777 ale dnes uz MK je o tom, navazat sa do druhych, zosmiesnovat bezdovodne, robit si dobre na ukor inych...myslim, ze toto uz fakt nemusim

eaka
5. sep 2015

Ja tiez uvazujem, co si obliect, nocna kosela mi vobec nepripada ako idealne riesenie, kedze nakoniec skonci okolo krku... A kedy inokedy o tom uvazovat ako pred porodom?na sale asi uz neskoro...ja prave uvazujem sukna a kosela (samozrejme take, kt.mi nebudu chybat, ak dojdek nenavratnemu zaspineniu).. Ani ma nenapadlo uvazovat o dierema chrbte pre pripad epi... Az po precitani tejto temy🙂 no shak sa moze kosela rozstrihnut 🙂

erickaa
5. sep 2015

@eaka Ja som mala dvakrát epi a bola som v nočnej košeli, žiadne strihanie, to vyhrnú 🙂

Strana
z2