Otec pri cisárskom
Ahoj...nachádza tu niekto kto absolvoval cisársky za prítomnosti otca priamo na sále??? odpoveď typu ,že to je zakázane a podobne nie je pravda...žiaden zákon to u nás nezakazuje len sa to neodporúča....a je to len na nemocnici komu to povolí na základe žiadosti.... Tak či sa tu nachádza niekto kto to tak absolvoval a mal žiadosť a bola mu schválená...Ďakujem krásne
@taniles počas korony určite nie ale, je možné byť za okienkom nie priamo na sále.
@taniles skús kontaktovať priamo pôrodnicu, podľa mna keď sa chce tak sa dá všetko. Korona, nekorona. Ja som bola dokonca v celkovej narkóze. Slušne sa ich opýtaj najlepšie primára alebo prednostu 🙂
@taniles počas korony nie, nie sú dovolené ani len návštevy v nemocnici, nie byť ešte pri sekcii na sále. Chápem že niektoré ženy potrebujú tu psychicku oporu... Ja som bola na sekcii dvakrát sama a oba razy som natrafila na takú úžasnú asi niečo ako sanitárna sestra alebo čo, proste čo ma tam len priviezla a odviezla zase do izby aj s posteľou. Celý čas mi sedela pri hlave a hladkala ma za lico a stiskala mi ruku a aj keď bola cudzia, ohromne mi to pomohlo. Takže chápem ženy, ktoré tam chcú mať mužov ale je situácia aká je, bohužiaľ, treba to rešpektovať.
@nikpa ja som rodila počas korony a mohol byť manžel pri sekcii.
Mne túto možnosť ponúkali sami. Nevyužila som ju síce, ale dá sa to.
Len to bolo pred pandémiou, teraz je dosť možné že podmienky budú prísnejšie.
tiež si myslím, že to záleží na pôrodnici. takže ak už máš svoju vybratú, radšej sa tam informovať akoby to bolo v tomto prípade 🙂
@taniles áno Brno Bohunice nebol a tým žiadny problém celý čas bol mm pri mne na sále a potom mi priniesol krpca na jisku 👍👍👍
@terezia323 môžem sa opýtať kde to bolo? Ďakujem
@terezia323 tak asi si mala šťastie na nemocnicu a personál. Veď autorka vyskúša a uvidí, možno aj ona bude mať šťastie...
Rodila som v Ba, Kramare v lete 2020 cisarskym rezom, manzel nemohol byt pritomny pocas porodu. Chceli sme, aby dcerka bola v starostlivosti manzela v nemocnici, pocas mojho pobytu na Jiske, taktiez nam to nebolo umoznene. V zahranici je to standardne, len u nas je s tym problem…
@taniles Drzim palce aby sa ti podarilo porodit v pritomnosti muza. Vdaka takym ako ty, sa Slovenske zdravotnictvo dostane z toho predpotopneho stavu v ktorom je.
Kludne sa aj hadaj. Stoji to za to.
@taniles ano moj muz bol, zvladla by som to aj bez neho ale bola som velmi rada ze tam bol. Len to nebolo na Slovensku takze asi ti moja odpoved nepomoze.
@lavender273 Presne tak aj ja... ze by som to zvladla sama ale bola som rada ze muz mal moznost to zazit. Moj bol na seba taky hrdy ze tam bol a ze on bol prvy kto drzal syna po narodeni. Mozno je to malickost, ale verim tomu ze to vytvara vacsie spojenie s babatkom.
@taniles 2x sekcia v Prešovskom kraji, 2018-nikde sa to nedalo,rodila som nakoniec v malej nemocnici , druhá v 2020 rodila som vo veľkej nemocnici koooopu personálu na sále, čiže v prvom prípade si to viem predstaviť žeby tam muž bol,mal by priestor,miesto a dal by sa určite podplatiť lekár, v tej veľkej bolo cez 10ludi v miestnosti, tam by sa podplatenie určite nedalo ututlať,mne veľmi pomohli anestezioligovia,kecali sme pohodička , ak rovno by som išla do súkromnej pôrodnici kde by problém nemali,u nás široko-ďaleko ale nič take nieje
Myslím že vynucovanim a prípadným hadanim sa ale nič nedosiahne,vždy môžeš ísť inde a inde a inde .... A hľadať kym nenajdes

@veronikaa1998 super krásne.... 😍