Otvorená na 8 cm bez kontrakcií
Baby ktoré ste boli tak že ste ani necítili ze ste otvorené a boli ste bez kontrakcii? Porodili ste rýchlejšie? Ďakujem 😁
Ja som bola na 7 ked som prisla na poradnu poslala ma rovno do porodnice, do 2 hodin bola dcera na svete🙂
Ja som na poradnu prisla na 5cm,bez bolesti,rovno ma brali na salu,pichli mi vodu a za polhodinu som porodila..bolo to velmi rychle a necakane 😀
Ja som bola asi 2 týždne otvorená na 4 CM, potom na poradni na 7cm, to má už nechali v nemocnici - bez bolesti, bez kontrakci (okrem teda tlaku na spodok). Poobede mi začali slabšie kontrakcie ale úplne nepravidelne. Tie trvali do druhej rána a potom to úplne prestalo. Zaspala som. Zobudila som sa o šiestej. O siedmej som bola na vyšetreni bez jedinej kontrakcie, stahu či bolesti a otvorená na 8cm, dr praskla vodu a o 7,33 bola dcérka na svete. Pred pôrodom som mala mega silné kontrakcie asi 3. Takže u mňa veľmi rýchle
Ja detto poradna otvorena na 6cm,rovno na prijem, tam uz na 8 a do 2 hodín bol syn na svete. Kontrakcie az poslednu hodinu som mala dovtedy vobec nic
Ano, v oboch prípadoch do hodiny odrodene. Vzdy som sa len bála nech stihneme do pôrodnice.
Ano, prisla som na poradnu a ze otvorena na 8cm, rovno ma zobrali na salu, prepichli vodu a do 5 minut bolo babo na svete😊
Boze baby, ja vam toto tak zavidim..
posledna poradna 3,5cm a po odteceni vody porod trval 3hod 20min
To je aky dar takyto porod 👍🙏 trapila som sa nekonecnych 28 hodin,toto povazujem za zazrak.
@maminkadeticiek vsaaak.. ja si toto ani predstavit neviem. Rodila som 3x a porody 29hodin, 6hodin a 12hodin.. ale morda boli vsetky, odmakany kazdy centimeter.
Ja som bola prvorodička skontroloval ma ráno primár a povedal že som na 5 cm otvorená poslal ma na salu tam som sa odfotila s úsmevom bez bolesti 9:48 , prepichol mi vodu a 10:20 bola mala na svete . Sestrička mi len hovorila kedy mam kontrakciu aby som tlačila . A teda mala som len príšerne tlaky .
Zavidim. Ja som si “odtrpela” kazdy nie ze centimeter. Ale kazdy milimeter otvarania 🙈
Prvy porod 28hodin.
Druhy 6hodin.
Treti 3hodky.

Ja som par dni chodila pomerne otvorena :D keby nie poradne, ani neviem. Nechali si ma v nemocke, aj ked sa nic nedialo (bola som uz v termine). ked praskla voda, asi o dve hodky bol maly von. (Ja prvorodicka, dieta cez 4a pol kila)