Páčili sa vám vaše čerstvo narodené bábätká?
kazdy mamicka tvrdi ze jej babatko je najkrajsie poznala som len jednu ktora otvorene povedala ze jej syn bol velmi skaredy ked sa narodil.Pacili sa vam vase deticky ako novorodeniatka? 😉
bolo najkrajšie na svete 🙂))
ja som moju malu videla az po pol hodinke uz umytu a oblecenu... lez som sa totiz po porode stihla vydychat a otvorit oci a nieco registrovat, babo uz bolo prec... 😒 len som zacula, ze je to dievcatko, a ze sa ma pytaju, ako sa bude volat... no ale potom, ked mi ju priniesli, bola celkom peknucka... 🙂
ja som cakala, ze sa po porode rozplacem od dojatia, ked mi ho ukazu. videla som ho, ked ho dr daval sestricke a priniesli mi ho ukazat az umyteho a obleceneho a to asi tak, ze pozrite sa , nesiem ho hore. ta sestricka ani nezastavila, iba spomalila!!! tvedy som bola taka bezpocitna. aj ked mi ho ukazovali cez sklo, tak som nemala ziadne pocity. ale ked mi ho priniesli na izbu a zostali sme iba dvaja, chytila som ho za ruku, povedala: "ahoj, ja som tvoja mama." a rozplakala som sa od dojatia. a aj ked primarka oddelenia povedala, ze je najsaredsie dieta na oddeleni (mal zltacku, alergiu, flaky z prenasania, supinky, dlheeee cierne vlasy...), aj tak to bolo a je pre mna to najkrajsie dieta na svete. 🙂
kedze som rodila na sc nakoniec, tak som svojho drobca videla dve hodky po a to uz bol krasne vyumyvany 🙂 a nadherny
Mne sa moje deti velmi pacili, rozhodne mi prislo, ze to boli snad najkrajsie babatka na oddeleni 😝 😅 😀 Starsia bola ozaj peknunka, gulata hlavicka, ani len cervena nebola. Mladsia bola sice cela modra a cervena, ale ja neviem, mne sa pacila, nevedela som sa na nu vynadivat. 😵
Mne sa moj mali pacil po porode hned aj v porodnici hovorili ze ani nevyzeral ako cerstvo narodeny a ze je pekny ze vsetky deti su po porode neni take pekne mala som lahky porod 6 dni pred terminom tak nebol ani moc dokrceny ani modry ani hlavicku nemal pokryvanu bol to pre mna najkrajsi den v zivote ked mi ho po porode doniesli umyteho zabaleneho v perinke prve co som sa opytala sestricky ci ma vlasky bol dost bledy lebo mal dva krat omatanu snuru ale bol rychlo vonku tak si myslim ze to nebolo take strasne. A viez ze tohto som sa bala aj ja ked som bola tehotena ze sa mi nebude pacit moje vlastne dieta.
mne sa velmi pacili 😵 Ale ked spatne pozriem fotky, tak sa mi az take krasne nezdaju 😀 😀 😀 Ale v porodnici boli tie najkrajsie 😉
Alzbetka sa mi velmi pacila. Bola sneda, tmave vlasky, krasne oci. Tomasko sa mi nepacil. Mal syndrom modrek masky, velku hlavu, trosku vlaskov a navyse potom mal zltacku. Ale tyzden na to bol nadhernyyyyy. 😵 😵 😵 MM povedal, aby sme mali dalsie dieta a na otazku, ze na co mi odpevedal, ze preto aby sme videli ako bude vyzerat 😀 😀 . Ale ja az taka zvedava nie som 🙂
ja som sa do mojej lasky zamilovala na prvy pohlad 😵 😵 😵 bola drobunka (3050g,50cm), cierne vlasky, snedu tvaricku, dlheeeeee mihalnicky. a ked sa na mna pozrela, tak som plakala od stastia 😵 a s mm sme boli hotovi, aka je nadherna... normalne sa mi teraz slzy tlacia, ked som si spomenula ten zazitok 😵 a teraz je z nej modrooka blondinka s dlhyyymi mihalnickami a bielunkou tvarickou 😎 😵
Mne sa nasa dcerka pacila neskutocne, po 27 hodinovomm porode som sa neustale na nu divala, ani spat som nemohla, ani jest, len som sa na nu staaale divala ako na zazrak. Bola najkrajsia zo vsetkych a aj doteraz je 😉 Syncek sa narodil skoro o kilo vacsi, porod kratsi zato vytlacanie horsie, bol cely modry a nostek mal opuchnuty, bol pre mna straasne skaredy 😢 Ale teraz je nadherny, krajsieho pre mna niet. Stale vravim ze je ako to skarede kacatko...
Mne sa Miško neskutočne páčil .Hneď sa veľmi podobal na ocka .Ja som snedá ,ale on je taký svetlý ,blonďavý ,stále modrooký 😵 Neustále som sa na neho musela pozerať a neverila som ,že ja mám také krásne dieťa
áno, veľmi sa mi páčil od prvej chvíle čo som ho uvidela 🙂
ANO!!! 🙂
bolo to uzasne len to strasne rychlo vyrastlo a teraz je to taka mala opica co sa chce iba saliet
Mne sa prvý syn pačil.Dcéra mala syndrom modrej masky,k tomu som vraj prekonala nejaku vag.mykozu,len som o tom nevedela,tak bola aj fľakata a mala akoby vyražky.Tak sa ma veľmi nepačila.Ale bola moja.Dokedy sme išli z pôrodnice domov bola najkrajšia na svete.
Mne ked manzel priniesol ukazat maleho, bol cely zababuseny, len tvaricka mu bola vidiet, bol cely este od mazu a mal cervene licka, trosku mi pripominal Marfusku z mrazika 😀 😀 Ked mi ho potom priniesla sestricka do izby, nevedela som sice co-a-ako, ale nevedela som na neho vynadivat, bol krasny 🙂 a samozrejme stale je, moj maly akcny hrdina.
rodila som vsetky deticky prirodzene, takze som ich videla hned po narodeni a vsetky boli uzasne, nadherne, jedinecne ... ale videla som uz aj vyslovene skarede miminka ... ale vsetky deturence, ci uz sa vam pacia, alebo nie, by mali byt hned po porode najmilovanejsimi osobkami na svete pre svojich rodicov, skoda, ze to tak niekedy nie je a aj krasne deticky koncia v DD ...
noooo 😀 Mia bola taky malinky mimozemstan 😵 bola modra so strasne krivou hlavickou a ja som len kukala este vystresovana z porodu -boze toto malinke stvorenie je moje 😨 a Miuska kukala na mna -Boze tato vystresovana stvora je moja mamina 😨 😀 😵
musim povedat ,ze rastieme do krasy 😵
to je to najkrajsie co mohlo byt vidiet to malinke prekrasne babetko hned po porode 🙂
malinky bol a stale je pre mna ten najkrajsi chlap na celom celucickom svete 🙂
takze jednoznacne musim povedat ze hned ako sa narodil bol proste uzastny nadherny a vsetko len to naj!!!!!
mne sa moje obe strašne páčili videla som ich hneď po narodení rodila som cisárskym ale len v lokálnej anestéze tak som ich videla hneď Viki sa mi akurát zdala poriadna buchta čo teda aj bol ledva jej oči bolo vidno ale čo sa čudujem veď mala 4250g 😀 😀 😀 😀 ale ináč obli obe krásne voňavučké, ružovučké naše poklady
aaaaano...bola pre nas to najkrajsie miminko na svete... 😀
bože,aká otázka! Moja Kristínka bola krááásna! ako bábika, dokonalá! presne tak som si ju predstavovala. čistý moj muž! 😀 😀 😀
ano, pretože malinky sa narodil ako velke, buclate babetko a nebol vobec pokrčeny, nemal ani vyražky, nič. A krásne spinkal 🙂 ale aj keby je akykolvek iny, pačil by sa mi 😉
pre mna boli porody fascinujucim zazitkom zrodu noveho zivota 😀 - deticky som zboznovala od prvej sekundy-pokrcene,krvave,zvraštené....-malý škriatkovia-trvá len kratky okamih kým takto vyzerajú 😀 a je to ten naj okamih.
jednoznacne ANO 🙂 🙂 🙂 🙂 je to najkrajsie co moze byt 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
no jasne ze sa mi pacilo moje babo ved som naho netrpezlivo cakala ale je pravda ze som naho povedal ty paskudny / skaredy/chlapcek 😀 😀 😀 a na mojho prveho syna som aj pred dokim povedala aky je skaredy 😀 😀 😀co narobim obaja boli velky potlaceny a modrucky az som sa zlakla ☹ ale co clovekcaka kked cez mini dierku vyjde babo cez 4 kila 😀 😀 😀 foto este s porodnice cca 1 den fotene pre manzela 😀
Áno veľmi bol krásny od prvého momentu v pôrodnici

mne sa dcera nepacila, aj ked vsetci boli z nej namakko, az ked sme prisli z porodnice, zistila som aka je nadherna, syn sa mi naopak zapacil hned. Asi to suviselo aj s porodom, ten prvy bol trochu narocnejsi ako ten druhy, celkovo som mala ine pocity po kazdom porode.