icon

Pichnú mi epidurál v nemocnici, v ktorej nebola zaplatená?

38lentilocka
17. júl 2013

zaujíma ma ma či mi niekto pichne epidurál v inej nemocnici. Keďže som dnes bola v poradni v BA kde chodím už mesiac, bolo mi povedané že rodiť budem asi inde, keďže momentálne maju malo miesta. resp. miesto nemaju. Neviete poradiť či mi bude epiduralka podana aj v inej nemocnici?? Mám ju zaplatenu v petržalke. Samozrejme su tam ich pečiatky aj adresa a príjmový doklad je od nich. tak ked ma prijmu na kramare je možné že mi ju nedaju. Dokonca som telefonovala s anesteziologičkou, ktorá mi povedala že nevie o takom prípade a nevie a ni kto by mi vedel poradiť.

simca06022011
17. júl 2013

V prvom rade by som sa informovala v petrzalke co bude s tou epiduralkou, mas ju zaplatenu a chces ju, tak nech sa zariadia a urobia ti miesto alebo povedia co a ako... ak nebude urobena tam, nech ti vratia hned peniaze a chod si to zaplatit na kramaroch....

mistrall
17. júl 2013

@38lentilocka no obavam sa , ze ti v inej nemocke nemusia pichnut epi, aj ked to mas inde zaplatene, treba asi potom dohodnut tam kdde ta poslu (kramare, ruzinov?)..potom uz len vratit prachy za nevybavenu zaplatenu sluzbu na antolskej ak ta poslu inam..ale to je len moj nazor 😎 drzim palce

38lentilocka
autor
17. júl 2013

diky baby, tiež som myslela že si to teda zaplatím na kramaroch, ale ked to tak funguje ako na antolskej, tak budem musieť ísť vtedy ked bude pokladňa otvorená, inak mi nikto ani doklad nevystaví. takže ked pojdem v noci tak smola. Bože toto je hrozný systém, človek si to zaplatí a ešte ani to nema istotu, že to dostane.