Plánovaná tretia sekcia a kontrakcie v 38. týždni
som pri konci 38tt, v utorok mám planovovanu sekciu..
dnes od raná mi tvrdne brucho a od poobedia a hlavne od večera mám kontrakcie.. dajú sa vydržať, ale strašne ma pri tom bolí jazva..
je možné že to prejde do rana alebo už začína pôrod??
pýtam ss preto, lebo prvú sekciu som mala že dôvodu nepostupujuceho pôrodu, čiže nemala som kontrakcie ani skoro žiadne bolesti, tak neviem..
@emao na tvojom mieste to poviem na poradni alebo v nemocnici že tá boli jazva,ja mám 3tyzdnove babatko.Tiez má bolela jazva po prvom a plánovaná sekcia bola 38+4 teraz nik mi nerobil utz mesiac a pól a nakoniec keď sa mi narodila druha dcéra zistil pôrodník že mám prasknutú maternicu a zasival mi ju hodinu a pól potom ako sa narodila mala.Tak nečakaj a sup to povedať nech tá pozrú.Poviem ti ja ešte stále niesom fit bolesti riadne
ja som mala tiez 3.sekciu planovanu 22.1. ale 16.1.vecer mi dost tvrdlo brucho a na vlozke som mala priesvitny vytok. isla som ma pohotovost, hned ma tam nechali, ze nemozu riskovat kedze je to uz 3.sekcia, skratil sa mi uz aj krcok a v noci robili sekciu. mala sa narodila 10 min po polnoci. urcite chod na pohotovost nie je to sranda
Ja som pri kontrakciach mala nabehnut do nemocnice, maly sa narodil 2 dni pre planovanou sekciou.
@karmela cooo? Ja mam tiez dehiscenciu jazvy po prvom cisarakom. V nemocnici mi povedali v stredu,ze je hruba asi ako papier. Ale mna to neboli. Teda neviem aka by to mala byt bolest. Obcas mam citlivu jazvu ale vrchnu na bruchu zvonka. Samozrejme sem tam ma nieco pichne, ale nic strasne.
Aj mne začali slabé kontrakcie a potom krv a bola to hlienova zátka
Pevne verim zeny ze zakladatelka temy sa neozyva z dovodu neodkladnych UZ mamickovskych povinnosti

@orieska325 presne na to som myslela vcera vecer, ked ma bolelo brusko, ze ako je na tom tato mamicka a ako babatko verim, ze si to nakoniec rozmyslela a sla do nemocnice a su ok 🙂
@misinka0611 cez noc som ešte vydržala, už ledva, lebo bolesti sa stupňovali, tak of šiestej ráno som už bola v porodnici, ale ešte do deviatej má nechali čakať s bolesťami a potom urobili sekciu..
ale boli to kontrakcie, už som sa otvrala, za celú noc len na 3cm.. neviem si predstaviť koľko by to trvalo keby som mala rodiť normálne keď za jeden deň a jednu noc len 3cm 😱😱 ale sekcia taktiež bolestiva , počas nej.. po nej už bolo dobre.. skoro bez bolesti
@emao tak super blahozelam.mas to za sebou na bolest zabudnes uzivaj si bejby

@orieska325 gratulujem a rychle zotavenie prajem 😉 a preco bola sekcia bolestiva?
ďakujem vám všetkým 🙂
@vejapa76 blbosť aj keď sa dieťatko dostane do pôrodných ciest tak sa dá urobiť sekcia

@emao ja by som nečakala a šla hneď do nemocnice. Podľa mna sú zo bolesti.