Po pôrode nemám chuť na sex. Mám ísť k sexuológovi?
Ahojte všetci,chcela by som sa Vás spýtať,či ste už niekedy boli u sexuológa.Asi sa tomu nevyhnem,mám po porode problém so sexom,všetka chuť akoby sa vytratila a nechcem,aby som prišla o muža.Tak by som poprosila o radu a tak,či ste tam už boli,ako to prebiehalo a tak.Vopred ďakujem 🙂 🙂 🙂
@dadqa86 to som nepovedala,každá sme iná osobnosť žijeme v rozličnom prostredí ,stretávame sa s rôtnimi ľuďmi a to na nás všetko vplýva aj po sex. stránke.
Určite sa to upraví,len to chce čas 😉 a ak ostaneš tehu,tak si to treba užívať naplno (a to teraz nemyslím tehu 😀 )
Mne lekár poradil,že dva deci červeného vínka aby som mala lepšiu krv a uvolnila sa 😅 . Som mu toto isté spomínala po pôrode po malom.
@ani3012 : 😀 hehehe hezkyyy to vyskusam 😅 pojdem ja pomalicky off sak zajtra este popiseme idem dat manzelovi papat... 🙂 a zajtra sa tu ukazem tak mozme popisat dufam ze tu niektora z vas bude...Este sem nakuknem aj dnes len neviem kedy...Lebo si moj manzel zmyslel ze chce vo vajicku rozky tak mu ide spravit...budem sem nakukovat 🙂 😉
no uz mam hotove ides papat? 😝
to mi pripomína,že ešte som nevečerala.Mala by som ísť od PC. 😒
Noo ja som uz vecerela...A pojdem aj ja uz aj sa napapat este a potom buvat sak zajtra mozme popisat 🙂
ahojte baby, ja mam tiez taky problem, ze mojmu muzovi sa velmi "nechce" odkedy sa nam narodila dcerka- pred dvomi mesiacmi. je to nase 4 te dietatko a narodila sa s malou vadou- nema vyvinuty rytny otvor, takze ju operovalihned po porode,teraz ma maly sacok na bocku a tam si pokakava. o mesiac jej ten otvor urobia.
muz bol z toho sokovany viac nez ja, vsetka chut mu presla, nie kvoli tomu, ze by ma nemal rad, proste sa strasne boji a aj s ochranou je deprimujuci. ma niekto takyto problem?
No ja som to mala strasne ked som v 11tt potratila, mne povedali ze som to mala kvoli psovi potom to vylucili a povedali mi ze som mala infekciu kvoli macke..ta infekcia sa mi dostala do plodu a plod sa mi zacal rychlejsie vyvyjat ako sa mal...Ja som bola v 11tt lenze z plodu som mala uz babetko mala by som dievcatko ono ta infekcia co sa dostala do plodu tak to sa zacalo rychlo vyvyjat... dufam ze som to dobre napisala aby si ma pochopila nerada otom rozpravam,ale tak aj tak nato nikdy nezabudnem Potom ma objednali na potrat to som lezala v nemocnici uspali ma a ked som sa prebrala tak prisla za mnou doktorka a povedala mi ze som mala normalny porod len stim rozdielom ze som spala ze mala bola velka uz na 5-mesiac ze ju museli zo mna tahat jedna pani co somnou lezala v porodnici tak mna mali este na sale ked ona uz sedela tiez na sale a vsetko videla ked mi zacala rozpravat o malej som myslela ze zomriem...Ta pani ju videla ako ju vytiahli zo mna ze sestricka ju niesla zabalenu v takej zelenej plachte a utekala snou k umyvadlu niekam si odbehla a malu nechala na umyvadle polozenu a ta pani ju videla mi ju opisala ako vyzerala ze bola cela fialova mala rucicky nozicky mala vsetko uuplne vsetko...Ja som sa z toho velmi dlho spametavala a manzel tak isto...Ale museli sme sa stim zmierit... 😢
ona to zvladna velmi dobre, musim dodat, ze tu v UK su velmi dobre detske nemocnice, takze mi ju daju " dokopy" okolo septembra. zvlada to velmi dobre, akoby ani na sebe ziadny sacok nemala. no co povedat, ja som na slovensku o takomto pripade tiez este nepocula, tu v anglicku je to bezne, povedal nam chirurg. este mame stastie, ze to nebol chlapcek, no on by mal vacsie problemy
Booze aka je zlatucka ja vam prajem vela stastia a hlavne toho zdravicka aby sa velmi rychlo zotavila a aby sa ta operacia podarila co najlepsie nam daj potom vediet...Strasne je zlatucka booze to este aj babetka musia trpiet ☹
ale je fajne ze to zvlada tak ako to zvlada 🙂
no o potrate by som tiez vedela pisat, 3 razy som potratila aj ja , 3 krat to boli dievcatka dvojicky, no bolo to stasne. mala som uz vtedy 3 deticky, ale aj tak to bolo hrozne, no co s tym robit, hlavne je, ze teraz uz sme povedzme z tohto hladiska v akotak v poriadku.
Noo to ano to mas pravdu
@dadqa86 už som tuuuuuuuu - som na tom podobne ako ty´- no predstav si , mi asi fakt potrebujeme psychoša
😀 😀 😀
vieš moja - tak sa deti nerobia , že raz- dvakrát za dva týždne 😝 - nie že sa urazíš - to len zo srandy
dobre sa mi tu s tebou píše , ale už zas musím zdúchnuť , lebo mi treba ešťe žehliť
@ani3012 - už som tu bola a už zas padám, ale trošku sme to tu oživili- čo povieš
ked budem mať čas zas prídem, rada si s vami pokecám....... ahojte - zatiaľ 😉
no dopadli sme, fakt prípad jak z východu 😀
no ,ale fakt hamba , že 1-2 krát za dva 😲 týždne (to myslím nás obe) 😉
a to , že sa nevieš urobiť - nieje v tom ,že máte krátku predohru?
asi viacej by ťa mal mojkať- no už sa hrajem na psychologičku 😀
čaute už padám - zajtra - už sa teším
a ináč , super sme to tu oživili 😝
@aero:Mnooo to veru sme pripady z vychodu 😀 noo to je asi tim ze skoro vobec tu predohru nemavame 😅 noo mal by ma viacej mojkat 😀 😝 to je dobre len sa hraj na psychologicku to ja rada 😀 oki idem aj ja tak ahojte a zajtra sa vidime aj ja som rada ze sa to tu ozivilo 🙂 😉 papa a bru nocku vsetkym 🙂 😉
Dobry den sa praje...Je tu niektoooooo? 🙂
😒 nejako tu mrrtvo 😀

@ani3012 : ☹ nooo takze to urcite zanechalo aj na mne nejake nasledky...A to sa stim uz neda nic robit vsak?Uz sa to nevrati do normalu 😒