Pomáha rozťahovanie?
dnes som bola u doktorky a povedala mi ze som na 1prst otvorena a este ma rostahovala rukami.pomaha to?robili to aj vam?za aky dlhy cas ste potom porodili?
hm,,pomaha,či nie? no aj mne to robili ,,,,,tyžden asi až potom som rodiala a aj tak sa to nezačalo same od seba,,,,,,, vyvolavačky,infuzie,a klistír 🙂 až ten to rozbehol,nakoniec mi pichli plodovu vodu a šup,nech sa páči,ste maminka 🙂rodila som v 42tt
mne to robili a pomohlo, porodila som do dvoch hodin.. ale teda bolelo to riadne, asi najhorsie z celeho porodu 🙂
mne pomohol hamiltonov hmat aby sa lepsie rozbehol porod...ale lekar to robil ked som sa uz zacala otvarat ...netusim na kolko cm ale predpokladam, ze to pomaha
Prd,nic nepomohlo🙂 🙂 🙂 roztahovanie,sex,umyvanie okien,schody,klystir,cipky,infuzka,fit lopta.......
koncila som na sekcii v 42 tt🙂
Rozťahovanie?Fuj to bolo to najhoršie z môjho pôrodu a či pomohlo?Asi aj áno porodila do 2dní 😉 ale pri ďalšom by to určite odmietla.Keď to má prísť príde same.
ahoj, tak mne tento hmat robili až po pichnutí plodovej vody počas kontrakcií a aj keď som rodila strááášne dlho (na sále som bola 9 hodín), tak určite mi pomohol -nebyť pôrodnej asistentky, ktorá pomáhala ako sa len dalo, tak by som určite rodila o veľa dlhšie.
aj mna roztahovalo na silu aspon na 1 cm ale mala spom po termnine..a prd dravy nepomohlo az po 12 dnoch mi dali infuzku a da mi dala teda zabrat..... ☹
nepomohlo len to bolelo strašne 😠 pomohlo až prepichnutie plodovej vody a to potom boli kontrakcie 😀 na odpadnutie
Aj pri prvom aj druhom pôrode mi to pomohlo,do dvoch hodín som začala rodiť,no príšerne to bolelo ked mi to dr robil
@debora mne to robili v porodnici pocas kontrakcii lebo som sa pomaly otvarala a aby som mohla uz konecne rodit...ale bolest pocas kontrakcii je to hrozna..

Pokial tvoje telo nieje pripravene na porod tak to co ti robila,tzv.hamiltonov hmat, nepomoze.U mna nepomohol ani v jednom pripade,obe deti sa narodili az po vyvolavacke