icon

Pomáha rozťahovanie?

debora
12. dec 2013

dnes som bola u doktorky a povedala mi ze som na 1prst otvorena a este ma rostahovala rukami.pomaha to?robili to aj vam?za aky dlhy cas ste potom porodili?

clarissa
12. dec 2013

Pokial tvoje telo nieje pripravene na porod tak to co ti robila,tzv.hamiltonov hmat, nepomoze.U mna nepomohol ani v jednom pripade,obe deti sa narodili az po vyvolavacke

ludka140281
12. dec 2013

hm,,pomaha,či nie? no aj mne to robili ,,,,,tyžden asi až potom som rodiala a aj tak sa to nezačalo same od seba,,,,,,, vyvolavačky,infuzie,a klistír 🙂 až ten to rozbehol,nakoniec mi pichli plodovu vodu a šup,nech sa páči,ste maminka 🙂rodila som v 42tt

paulinebashan
Odpoveď bola odstránená
barbara088
12. dec 2013

debora a bolelo ta to roztahovanie....inak vola sa to hamiltonov hmat

alka221
12. dec 2013

mne to robili a pomohlo, porodila som do dvoch hodin.. ale teda bolelo to riadne, asi najhorsie z celeho porodu 🙂

sonagolisova
12. dec 2013

mne pomohol hamiltonov hmat aby sa lepsie rozbehol porod...ale lekar to robil ked som sa uz zacala otvarat ...netusim na kolko cm ale predpokladam, ze to pomaha

lyfuska
12. dec 2013

mne to nepomohlo akurat som cely den potom spinila a mala brutalne bolesti....

darka2001
12. dec 2013

Prd,nic nepomohlo🙂 🙂 🙂 roztahovanie,sex,umyvanie okien,schody,klystir,cipky,infuzka,fit lopta.......
koncila som na sekcii v 42 tt🙂

messi0309
12. dec 2013

Rozťahovanie?Fuj to bolo to najhoršie z môjho pôrodu a či pomohlo?Asi aj áno porodila do 2dní 😉 ale pri ďalšom by to určite odmietla.Keď to má prísť príde same.

aadulik2110
12. dec 2013

ahoj, tak mne tento hmat robili až po pichnutí plodovej vody počas kontrakcií a aj keď som rodila strááášne dlho (na sále som bola 9 hodín), tak určite mi pomohol -nebyť pôrodnej asistentky, ktorá pomáhala ako sa len dalo, tak by som určite rodila o veľa dlhšie.

zkutnikova
5. jan 2014

aj mna roztahovalo na silu aspon na 1 cm ale mala spom po termnine..a prd dravy nepomohlo az po 12 dnoch mi dali infuzku a da mi dala teda zabrat..... ☹

nnikka
5. jan 2014

nepomohlo len to bolelo strašne 😠 pomohlo až prepichnutie plodovej vody a to potom boli kontrakcie 😀 na odpadnutie

atelra
9. jan 2014

Aj pri prvom aj druhom pôrode mi to pomohlo,do dvoch hodín som začala rodiť,no príšerne to bolelo ked mi to dr robil

denaalubos
9. jan 2014

@debora mne to robili v porodnici pocas kontrakcii lebo som sa pomaly otvarala a aby som mohla uz konecne rodit...ale bolest pocas kontrakcii je to hrozna..