Ponožky pri pôrode
Ahojte, viem blbá otázka ale mňa by zaujímalo či je možné mať pri pôrode na sebe ponožky? Mne sa extrémne vždy potia nohy a keď som v strese o to viac.
@ibrunova Pri sekcii určite, ja som mala dokonca kompresné ponožky či podkolienky či čo to je
Urcite ano.Aj mne bolo chladno od noh a to bolo leto,pribal si ich do veci na salu.
Ja som mala ponozky,ale dobra tema ,az teraz som si na taku " hlupost " spomenula 😁
Ja som si obula nové biele ponožky, lebo tiež nie som rada bosá, ale sestrička mi ich vyzula, že by bola škoda ich zašpiniť. Tak som rodila 3x naboso.
Jasné,že môžeš mať. 🙂
Ja som mala ponožky, ale potom som kazala dat šesťricke dole, lebo sa mi klzalo keď som si chcela opriet nohy pri tlačení o kozu.
Ja som mala také balerínkové ponožky,bolo mi blbé byť bosá😶
Ja som nemala ani pri jednom , na sále bolo horúco, a na šestonedeli ešte viac.
@anavixy mne nikto nohy neviazal. Mala som sekciu....relatívne plánovanú...(Rozumej najprv mala byť sekcia, potom sa malý otočil správne, skúsili sme to normálne a po 24h vyvolavaciek sme sa dohodli na sekcii).
A teda- ja som mala také tie chlpaté ponožky protišmykové. A zima na nohy mi nebola lebo som si ich v spinali necitila 😂
A potom už som behala bosá v crocsoch.lebo som mala opuchnuté nohy a iné som nič neobula. A ponožky som si sama obuť nedokázala ani gatky natiahnuť. A bolo mi blbé pýtať to od sestričky, mali dosť inej roboty. Tak som chodila bosá
@ckatka vážne? No to by som povedala, že zabudli.. ani potom dalsie dni nerobili bandaze noh? Bandaze sa robia ako prevencia trombozy, robia sa, teda mali by sa robit, pri kazdom operacnom vykone kedy je obmedzena pohyblivosť 🤷🏻♀️ Ze by pacientku operovali bez bandazi som este nezazila, ale to ze utekali este na salu obvazovat uz ano 😄
Ahoj, ja som mala na sebe ponožky, lebo mi bola strašná zima na nohy a úplne v pohode...biele, chlpaté, s nápisom Merry Christmans 😁 Koncom decembra som rodila, ale aj v lete by som si dala, v pohode.
@anavixy nelezala.som.dlhsie ako by som.normalne spala....
O 10 večer som ešte behala....o 11 ma brali na sálu, po polnoci som bola na jiske a o 7 s rannou sestrou vstavala 🤷♀️
Pôrodnica Ružinov. Nikto mi nohy neviazal ani pančuchy som nemala. Jedine ze by mi ich dali keď už som mala spinal a dali dolu keď mi spinal vypršal....lebo ráno keď som šla do sprchy som mala nohy holé.Pichali mi fraxac ešte 3 dní po príchode domov...
@ckatka nie to urcite vam ich nedavali 🙂 a ani potom dalsie dni ste teda nemali? Zaujimave… u nas sa davaju aj dalsie dni pocas hospitalizacie a fraxik sa tiez picha, potom doma tabletky. A ano nie je to dlhsie ako spanok ale v spanku sa hybeme, nemame rozrezané brucho atd.. no je to zvlastne pre mna, vsade kde som pracovala/praxovala aj v CR sa bandaze davaju pred operacnym vykonom 🤷🏻♀️
ja som mala take mini. zabudla som dat dole a uz to ficalo pomimo cele ten porod
Ja som len stiahla nohavice a nohavičky a už som rodila :D

@liloastitch som rada že nejsom jediná s touto “úchylkou” . Bosé nohy bleeeee . U mna to asi spôsobili keď som bola pubertacka a kukala a obdivovala krásne ženy a kuk im na nohy a tam zaparene päty a krátery v krásnych topanockach 🤣