icon

Pôrod za dverami a vy ste doma sama. Čo teraz?

siuherry
4. jan 2014

Ahojte 🙂 mate niektore skusenost, ze kontrakcie uz prisli a vy doma sama...volat taxik,alebo sanitku? Lebo vraj odvoz do nem.si treba zabezpecit sama 😒

Strana
z2
elina25
5. jan 2014

aj ja som išla sanitkou,

carmen86
5. jan 2014

@1104 nie niesom, len vidim ako kazdy den prichadzaju na sanitke a ked obycajny clovek potrebuje rychlu pomoc tak s nim jednaju ako s nejakou spinou vlastna skusenost v rodine...

abbey1
5. jan 2014

Stale sa tu hovorí, že sanitka je rýchlejšia, má vybavenie a podobne.Ale väčšina zien bez problémov docestuje do pôrodnice autom.Otvorené, koľko žien má abnormalne rýchly pôrod? Volať sanitku a veriť, že príde ultra rychlo a este aj s odborným personálom, je trošku naivné.RZP nepríde na prevoz rodičky a bežná sanitka môže byť na výjazde, a to by som sa na rýchlosť ozaj nespoliehala. Máloktoru ženu "stráži" manžel s nastartovanym autom 2 týždne pred termínom.Napriek tomu docestuju vcas.

1104
5. jan 2014

@carmen86 kebyže nemám odvoz tiež si zavolám sanitku aj ked mám s aj zle skúsenosti takže má odsud a hotovo

carmen86
5. jan 2014

@1104 ja nikoho neodsudzujem, ja mam len svoj nazor a je jedno ci s nim niekto suhlasi alebo nie a nic proti romom nemam, pracujem aj s nimi...

1104
5. jan 2014

Keby si nemala nič proti rómom tak by si to nepisala

siuherry
autor
14. jan 2014

Ahojte baby 🙂 tak idem sa s Vami podelit ako to nakoniec snami dopadlo 🙂 sanitku som si volala v jeden den 2x 😀 pry 13:30: zAcala som krvacat ab holesti chodili kazdu pol hodinu...sanitari boli vynikajuuuci...doviezli ma,vysetrili ma a lekarka ma poslala domov,ze som len na dva prsty. Tak prisiel pomna priatel a zobral ma domov bolo 16:40. 18:30 volame druhykrat sanitku A 20:46 je nasa mala Laska Arturko na svete

mima86
14. jan 2014

tak toto nepochopim, ze ked uz raz pride zena do porodnice, tak ju poslu domov. nastastie u nas to takto nefunguje (ja som bola tiez na dva prsty otvorena a nechali ma tam, sice mne uz pomaly odtekala aj voda). ja by som si normalne sadla asi na chodbu a tam cakala 🙂 ale hlavne, ze ste to stihli 🙂 a ze maly je v poriadku a samozrejme gratulujeme 🙂

siuherry
autor
14. jan 2014

😀 no groteska... Som cestovala s kufrom a v papuckach... Hrozne zdravotnictvo, mam deprimujuci zazitok z toho 😠 uz sme doma nastastastie to vsetko dobre dopadlo 🙂 A dakujem

mijunik
20. jan 2014

@siuherry Gratulujeeeeeeem! 🙂 Hlavne, že to dobre dopadlo. A malému odkazujem, nech rodičov poslúcha, nech maminku veľmi neunaví a nech jej dopraje v noci koľko-toľko spánku. 😀

siuherry
autor
23. jan 2014

Dakujeme 🙂 maly je uzasnyyyy lepsie babatko som si nemohla zelat... Za noc sa zobudi len raz na papanie. Oplatilo sa mat kludne tehotenstvo 😀 vdaka nasmu uzasnemu tatovi, maminka nemusela chodit do roboty a mohla oddychovat bez stresov nervov 🙂

Strana
z2