Pôrodnícky gel Dianatal. Skúsenosti?
Ahojte. Chcela by som sa poradit,ci mate niekto skusenosti s porodnickym gelom Dianatal. Ja som mala pri prvom porode epiduralku,no celkom ma zujal tento gel a chcela by som sa viac dozvediet od mamiciek,ktore maju skusenost,popripade zujem o pouzitie. Co sa Vam zda lepsie ak viete porovnat epiduralku a Diantal?
Ak by ste mali niektorá záujem o nový ešte zabalený gel Dianatal expiracia do 9/2013 povodna cena 98,73 Eur,predam za 85 Eur (nestihla som ho pouzit 🙂 .Bližšie info na IP
Ja urcite pojdem s Dianatalom, ak vsetko pojde ako ma byt, bude to moj druhy porod, epidural si nechcem dat pichat, chcem to vyskusat...
ja ho mám tiež kúpený.. a som aj s doktorom z pôrodnice písala, že či nebude problém s jeho podaním počas pôrodu.. a on bol celý nadšený tým, že je to výborný nápad, že to skracuje aj dobu pôrodu a je veľmi šetrný k žene.. takže som sa psychicky, keď už nič iné, upokojila.. 🙂
ahojte! ja tiež rozmýšľam nad tým gélom, bude to môj druhý pôrod ale ak je možnosť tak rada by som si ho uľahčila, máte niektorá konkrétne skúsenosti s jeho podaním a priebehom pôrodu... 😉
A nie je tu ešte niekto,kto ho nepoužil a predáva ho?
ahojte, je tu niektora, ktora ho realne pouzila a podeli sa o skusenost? ...mne doktor povedal, ze je to skor o reklame ako o realnom efekte 😨
@zuzka6.6. ja som ho použila teraz a musím povedať, že mi veľmi pomohol.. 🙂 plodová voda mi odišla o 9h ráno , na príjem ma prijali 11:15h a mala bola na svete o 13:40h. Počas tehotenstva som mala od 7. mes. tvrdnutie bruška, takže kontrakcie som nejako nepociťovala mala som ich nepravidelne a slabé keď som išla do nemocnice, po príjme mi urobili monitoring, klistir a toľko čo som bola na izbe s manželom, tak sa to tak rýchlo rozbehlo, že sestra mi aplikovala v prvej fáze dianatal gel, potom už v druhej fáze stihla dať len jednú dávku z dvoch, a mala bola na svete.. cca som mala 5-6 silnejších kontrakcií a potom už len samotný pôrod tlačenie.. dopadlo to tak, že ma nebolo treba nastrihovať.. 😀 a šitá som bola len jedným stehom na krčku, čo som ani nevedela, že mi to šijú.. 🙂) a po pôrode som sa veru cítila super.. takže ja ho odporúčam kočky.. neviem či to bolo tým gelom ale ak nie isto mi to psychicky pomohlo a manžel bol pri pôrode a hovoril, že mala vyšla strašne rýchlo, že to nestihol ani zareagovať poriadne.. čo pripusujem isto tomu gélu, že to spriechodnil a malá už len preklzla von k nám.. 🙂
@mianc ahoj ...ja začinam 25. týždeň potešilo ma čo si napísala lebo ja si ho chcem kúpiť tiež a samozrejme , že vaham či vyhodiť peniaze zato alebo nie ... ale asi to bude fungovať môžem vedieť či bolo tvoje bábo veľké ?? ked ťa ani nenastrihli a ani ti neroztrhalo tú hrádzu?? ja som prvorodička a hrozne hroze sa bojím ... bojím sa že budem potrhaná kde len sa bude dať ... ☹((( ty si toež bola prvorodička ??? vopred ďakujem za odpoveď 😀 😀 😀
@monika9694 ahoj, hej bola to naša premiera.. tiež som nevedela čo mám od pôrodu čakať.. 😉 a malá Timejka merala 53cm a vážila 3330 g, tak tak akurát, ani veľa ani málo si myslím.. ja som veľmi rada, že som ho mala, keď nič iné, si myslím, že my to urýchlilo pôrod, lebo mala bola veru veľmi rýchlo von, keď som začala tlačiť.. a ja som sa naň informovala aj predtým v nemocke či s ním majú skúsenosti, primár mi odpovedal, že čo mali s ním pôrody tak boli naozaj bezproblémové a rýchle.. ale ťažko povedať či to naozaj v tom gele alebo to je rodičkách.. lebo zasa toľko veľa ich ešte nemali.. ale podotkol, že veru je dosť drahý a aj to že na západe ho majú či prvorodičky či druhorodičky zadara a je to tam samozrejmosť...
Ahojte,
tak mne ho nakoniec nestihli dat,bo sa vsetko tak rychlo zbehlo.....cize podavam dalej,ak ma niekto zaujem za 85 eur. Piste IP.
@mamusia ja mam zaujem este ho mas?
heh, ja som nakoniec spanikarila a vzala ho od kamosky den pred porodom a veru ze nelutujem. Netusim nakolko to bolo gelom, nakolko tym,ze to bol druhy porod, ale okrem maleho nastrihu som sa vobec nedotrhala (prvy porod - sitie 50min)a cely porod od zaciatku bolesti trval 2,5hod. Doktor stihol pouzit iba ampulku na druhu dobu porodnu, ale vraj su zlozenim tie iste, takze ponukam zbytok za 35E + postovne... ak mate niekto zaujem, piste IP.
ahojte baby, ja som dnes bola na poradni v nemocnici a jedna maminka sa pýtala na cenu Dianatalu a primár povedal, že to stojí 55 EUR tak nechápem prečo je to na nete a v lekárni ešte raz také drahé
Ahojte baby ak by mala niektorá z vás záujem predám dianatal gél, komplet zabalený, bohužial nepoužitý 😖 , keďže som bola sekciou. Mňa stál 97 eur pribalím aj bloček o kúpe. Predám ho za 80 eur. Ak bude mať niektorá z vás záujem dajte vedieť. 🙂
a dá sa aj osobný odber Nitra alebo Bratislava 😀
Ahoj ja by som mala zaujem ak mi ho posles
poslať Lucy1234 tiež nieje problém môžme sa dohodnúť ak máš záujem . moje číslo 0904/800329
Aj ja ho mam este stale na predaj,tak keby nieco sa ozvite 🙂 Tiez mozny osobny odber BA,NR,alebo poslanie na dobierku
mne dianatal odporucil porodnik, mala som varixy na rodidlach a v ramci prevencie poranenia v tej oblasti mi to navrhol. porod prebehol bez jedineho poranenia a bez nastrihu, aj ked som s nim neskor hovorila , pochvaloval, ze to slo vyborne.. ze mu urcite vdacime nakrvacanie ( pri prvom porode mi jedna zilka v posve praskla)
ja osobne som ale po jeho postupnej aplikacii mala kontrakcie asi o cca 30 percent bolestivejsie, akoby ta rychlejsie klzuca sa hlavicka otvarala krcok maternice rychlejsie a to fakt au au bolelooo. tak ako to byva aj po prasknuti plodovych obalov, ta odtekajuca voda ju tiez rychlejsie necha zostupovat, a tiez troska zbolaveju tie kontrakcie .
ale hodnotim ho vyborne 🙂
vravel , ze skoda , ze je tak drahy, inak by ho nemocka hojne pouzivala 🙂

ja to nakoniec poriesim lanovymi semiankami mesiac pred porodom aj tak neviem ci neskoncim fakt na sale so sekciou 😉