icon

Pôrodnícky gel Dianatal. Skúsenosti?

mamusia
2. sep 2010

Ahojte. Chcela by som sa poradit,ci mate niekto skusenosti s porodnickym gelom Dianatal. Ja som mala pri prvom porode epiduralku,no celkom ma zujal tento gel a chcela by som sa viac dozvediet od mamiciek,ktore maju skusenost,popripade zujem o pouzitie. Co sa Vam zda lepsie ak viete porovnat epiduralku a Diantal?

mmamca
16. máj 2011

ahojte kocky, ak by mal niekto zaujem o dianatal gel, mam ho na predaj.Chcela som ho pouzit pri porode, ale bol nevyhnutny cisarsky rez, takze zostal nevyuzity. Blizsie info cez IP

veronika180
8. jún 2011

@eveh a preco si nechces dat epidural? dianatal ti pride prirodzenejsi????...citala som si aj starsie prispevky od kociek ktore to vyskusali a som taktiez na vazkach co robit☹(((((

sanynka11
10. jún 2011

ahojte...ja som použila gél Dianatal a bol super...otvorená som bola na 3,5 a dali mi prvú ampulku gélu a do pol hodinky sa mi malinká narodila..išlo to fakt rýchlo...a ani ma nenastrihávali....chcem sa opýtať,či by niekto nemal záujem o gél,ktorý mi ostal....komplet v originál balení...jedna ampulka na prvú dobu a druhá na druhú dobu pôrodnú...tie ostatné mi už nestihli ani dať...pôvodná cena bola 103 eur a teraz by som ho predala za 60 eur..tak ak by niekto mal záujem,tak sa mi kludne ozvite..🙂))

stanka04
10. jún 2011

@veronika180 Tebe pride prirodzenejsi epidural ako dianatal,ktory ti ani neprejde do organizmu? 😕
Ja urcite s gelom,ak vyjde,chcem rodit do vody a aj na to sa odporuca,tak sa celkom tesim 🙂

veronika180
14. jún 2011

@sanynka11 tak gratulujem!!!!! takto nejako si aj ja predstavujem svoj porod 😎 a kebyze od teba odkupim to balenie nebude mi tam chybat to co dali tebe???

veronika180
14. jún 2011

@stanka04 tak mas pravdu ze dianatal je mensia zataz na organizmus.....ako niektore kocky s nim maju super skusenost...a porod do vody sa robi aj na slovensku? a mozes to skombinovat aj s gelom?

stanka04
14. jún 2011

@veronika180 Bohuzial,na SVK sa rodi do vody len ak najdes ochotneho lekara....Ale s Dianatalom urcite,je urceny aj na to,aspon co som sa na ich stranke docitala.Takze ja sa modlim,nech vydrzim do terminu,aby som nerodila na SVK a gel coskoro objednavam 😉 Preco si nepomoct aspon trosku,ak sa da..Aj babo bude spokojnejsie 🙂

sanynka11
14. jún 2011

no tak to neviem posúdiť,skús sa spýtať svojho gynekologa.Mne to po tej prvej dávke išlo už samo,tak možno ani tebe nestihnú dať tú druhú dávku a pri prvej porodíš do pol hodky ako ja..🙂)))

januskaa18
14. jún 2011

kolko stoji dianatal gel?

malinovka333
14. jún 2011

@januskaa18 akoze mas net co si nenajdes na nete kolko stoji ten gel? stoji okolo 100€

monigue333
20. jún 2011

ahojte - ak by ste mala niektorá záujem, predávam dianatal za 80 eur s poštovným, expirácia do 9/2013 - keďže ja som žiaľ rodila cisárskym, nestihla som ho využiť. Pôvodná cena bola 97,61 e, dodám ho aj s bločkom. Takže ak máte záujem, napíšte 🙂

veronika180
21. jún 2011

@stanka04 skus sa popozerat na fore....niektore kocky predavaju dianatal za nizsie ceny...bud ho nepouzili alebo nestihli alebo mali cisarsky...a cena je celkom zaujimava.... 😎

katush1
24. jún 2011

@mmamca Ahoj, prosím ťa mala by si ešte k dispozícii ten dianatal gel? ak áno, za koľko ho predávaš. ďakujem

kaara1980
28. jún 2011

Ahojte.Ja som mala gel pri pôrode,ale žiaľ môj pôrodník neviem či vedel ako ho aplikovať,ale dal mi len jednu ampulku...ale musím uznať,že to pôrod zrýchlilo.Teraz mi ostali 2 ampulky.Predám ich za 40e,ale len pri osobnom odbere 😉

anka1802
29. jún 2011

@monigue333 ahoj platí ta ponuka na predaj, mala by som záujem, kontakt cez FB anka ďuricova banska štiavnica

mmamca
29. jún 2011

mamicky cakatelky, ja som uz dianatal predala, tak skuste prosim u niekoho ineho. Prajem vam rychly porod ci uz s dianatalom alebo bez neho 🙂

miriam830
18. júl 2011

ahojte ak mate este niekto zaujem o dianatal por. gel - dajte vediet. Je novy - nevyuzity /dovod cis. rez./

babulkaa
18. júl 2011

@miriam830 aka je cena?

dudulka81
28. júl 2011

@miriam830 ahoj, Miriam, chcela som sa spytat, ci je predaj gelu aktualny..vdaka 🙂

gabi.
6. sep 2011

Ahojte, predám dianatal gél 2 ampulky, jedna na prvú dobu a druhá na druhú dobu pôrodnú, plus tam ostal aplikátor. Je to v originál balení aj s návodom. Cena 50 €, odber osobný - Trenčín.

danieli
6. sep 2011

Ahojte predam Dianatal gel, rodila som sekciou takze ostal úplne nevyuzity, pôvodná cena 100 €, u mna za 80 €

julinkaaa11
17. sep 2011

@gabi.
Ahoj ...je tvoja ponuka este aktualna? mala by som zaujem 🙂

vrn
Odpoveď bola odstránená
sandy84
19. sep 2011

Caute, ja tiez zvazujem, ze pojdem rodit s dianatalom. Som citala nejake diskusie o tom aj clanocky. Este sa na poradni spytam mojej Dr. co na to hovori, a ze ci ma s tym skusenosti, aby som sa ubezpecila, ze je to dobre. Napiste co najviac dojmov z porodu s tym, aby sme sa mi prvorodicky, streserky vedeli rozhodnut 😀

denda83
20. sep 2011

@julinkaaa11
@sandy84 baby keby ste mali zaujem ja predavam dianatal gel za 75 aj s postou.......bohuzial sme nestihli vyuzit😀

ametys
3. okt 2011

@denda83 ahoj denda83, mala by som zaujem o dianatal gel, ak ho este mas. Ak sa da, das mi prosim dnes vediet? vopred dakujem

denda83
3. okt 2011

@ametys ahoooooooj jasne mam ho este🙂

trischa
Odpoveď bola odstránená
barusska
5. okt 2011

Ako prvorodicka som rodila v marci/2011, nemala som kupeny epidural, ani zaplateneho porodnika. Vsadila som na Dianatal gel. Ruzinovsky personal na sale sa k tomu staval skepticky, vraj zbytocne vyhodenych 100 Eur. No na ich i MOJE prekvapenie, sa porod zacal rychlo a dcerka vysla na svet lahucko. Pouzili sa iba dve ampulky, tretiu mi ani nestihli aplikovat. Dr. ma trochu "nastrihla" iba, ked isli von pliecka, celkom som mala tri vonkajsie a dva vnutorne stehy. Na rozdiel od ostatnych mamiciek, ktore sili i vyse pol hodiny a nemohli si niekolko dni ani poriadne sadnut. Takze gel mozem iba vrelo ODPORUCAT !!!

fixka
Odpoveď bola odstránená