Pôrodnícky gel Dianatal. Skúsenosti?
Ahojte. Chcela by som sa poradit,ci mate niekto skusenosti s porodnickym gelom Dianatal. Ja som mala pri prvom porode epiduralku,no celkom ma zujal tento gel a chcela by som sa viac dozvediet od mamiciek,ktore maju skusenost,popripade zujem o pouzitie. Co sa Vam zda lepsie ak viete porovnat epiduralku a Diantal?
@eveh a preco si nechces dat epidural? dianatal ti pride prirodzenejsi????...citala som si aj starsie prispevky od kociek ktore to vyskusali a som taktiez na vazkach co robit☹(((((
ahojte...ja som použila gél Dianatal a bol super...otvorená som bola na 3,5 a dali mi prvú ampulku gélu a do pol hodinky sa mi malinká narodila..išlo to fakt rýchlo...a ani ma nenastrihávali....chcem sa opýtať,či by niekto nemal záujem o gél,ktorý mi ostal....komplet v originál balení...jedna ampulka na prvú dobu a druhá na druhú dobu pôrodnú...tie ostatné mi už nestihli ani dať...pôvodná cena bola 103 eur a teraz by som ho predala za 60 eur..tak ak by niekto mal záujem,tak sa mi kludne ozvite..🙂))
@veronika180 Tebe pride prirodzenejsi epidural ako dianatal,ktory ti ani neprejde do organizmu? 😕
Ja urcite s gelom,ak vyjde,chcem rodit do vody a aj na to sa odporuca,tak sa celkom tesim 🙂
@sanynka11 tak gratulujem!!!!! takto nejako si aj ja predstavujem svoj porod 😎 a kebyze od teba odkupim to balenie nebude mi tam chybat to co dali tebe???
@stanka04 tak mas pravdu ze dianatal je mensia zataz na organizmus.....ako niektore kocky s nim maju super skusenost...a porod do vody sa robi aj na slovensku? a mozes to skombinovat aj s gelom?
@veronika180 Bohuzial,na SVK sa rodi do vody len ak najdes ochotneho lekara....Ale s Dianatalom urcite,je urceny aj na to,aspon co som sa na ich stranke docitala.Takze ja sa modlim,nech vydrzim do terminu,aby som nerodila na SVK a gel coskoro objednavam 😉 Preco si nepomoct aspon trosku,ak sa da..Aj babo bude spokojnejsie 🙂
no tak to neviem posúdiť,skús sa spýtať svojho gynekologa.Mne to po tej prvej dávke išlo už samo,tak možno ani tebe nestihnú dať tú druhú dávku a pri prvej porodíš do pol hodky ako ja..🙂)))
kolko stoji dianatal gel?
@januskaa18 akoze mas net co si nenajdes na nete kolko stoji ten gel? stoji okolo 100€
ahojte - ak by ste mala niektorá záujem, predávam dianatal za 80 eur s poštovným, expirácia do 9/2013 - keďže ja som žiaľ rodila cisárskym, nestihla som ho využiť. Pôvodná cena bola 97,61 e, dodám ho aj s bločkom. Takže ak máte záujem, napíšte 🙂
@stanka04 skus sa popozerat na fore....niektore kocky predavaju dianatal za nizsie ceny...bud ho nepouzili alebo nestihli alebo mali cisarsky...a cena je celkom zaujimava.... 😎
Ahojte.Ja som mala gel pri pôrode,ale žiaľ môj pôrodník neviem či vedel ako ho aplikovať,ale dal mi len jednu ampulku...ale musím uznať,že to pôrod zrýchlilo.Teraz mi ostali 2 ampulky.Predám ich za 40e,ale len pri osobnom odbere 😉
@monigue333 ahoj platí ta ponuka na predaj, mala by som záujem, kontakt cez FB anka ďuricova banska štiavnica
mamicky cakatelky, ja som uz dianatal predala, tak skuste prosim u niekoho ineho. Prajem vam rychly porod ci uz s dianatalom alebo bez neho 🙂
ahojte ak mate este niekto zaujem o dianatal por. gel - dajte vediet. Je novy - nevyuzity /dovod cis. rez./
Ahojte, predám dianatal gél 2 ampulky, jedna na prvú dobu a druhá na druhú dobu pôrodnú, plus tam ostal aplikátor. Je to v originál balení aj s návodom. Cena 50 €, odber osobný - Trenčín.
Ahojte predam Dianatal gel, rodila som sekciou takze ostal úplne nevyuzity, pôvodná cena 100 €, u mna za 80 €
@gabi.
Ahoj ...je tvoja ponuka este aktualna? mala by som zaujem 🙂
Caute, ja tiez zvazujem, ze pojdem rodit s dianatalom. Som citala nejake diskusie o tom aj clanocky. Este sa na poradni spytam mojej Dr. co na to hovori, a ze ci ma s tym skusenosti, aby som sa ubezpecila, ze je to dobre. Napiste co najviac dojmov z porodu s tym, aby sme sa mi prvorodicky, streserky vedeli rozhodnut 😀
@julinkaaa11
@sandy84 baby keby ste mali zaujem ja predavam dianatal gel za 75 aj s postou.......bohuzial sme nestihli vyuzit😀
Ako prvorodicka som rodila v marci/2011, nemala som kupeny epidural, ani zaplateneho porodnika. Vsadila som na Dianatal gel. Ruzinovsky personal na sale sa k tomu staval skepticky, vraj zbytocne vyhodenych 100 Eur. No na ich i MOJE prekvapenie, sa porod zacal rychlo a dcerka vysla na svet lahucko. Pouzili sa iba dve ampulky, tretiu mi ani nestihli aplikovat. Dr. ma trochu "nastrihla" iba, ked isli von pliecka, celkom som mala tri vonkajsie a dva vnutorne stehy. Na rozdiel od ostatnych mamiciek, ktore sili i vyse pol hodiny a nemohli si niekolko dni ani poriadne sadnut. Takze gel mozem iba vrelo ODPORUCAT !!!

ahojte kocky, ak by mal niekto zaujem o dianatal gel, mam ho na predaj.Chcela som ho pouzit pri porode, ale bol nevyhnutny cisarsky rez, takze zostal nevyuzity. Blizsie info cez IP