Pôrodnícky gel Dianatal. Skúsenosti?
Ahojte. Chcela by som sa poradit,ci mate niekto skusenosti s porodnickym gelom Dianatal. Ja som mala pri prvom porode epiduralku,no celkom ma zujal tento gel a chcela by som sa viac dozvediet od mamiciek,ktore maju skusenost,popripade zujem o pouzitie. Co sa Vam zda lepsie ak viete porovnat epiduralku a Diantal?
dobry den, presne tak jak pisete, tyto dve ampule - jak je to na fotkach. hezky vecer. Kamila PS: dejte prosim vedet, jak jste se rozhodla.
Ahojte 🙂 Na predošlej stránke som čítala, že pár mamičiek nestihli využiť Dianatal gel. Tak by som sa chcela opýtať, či tu teraz je mamička, ktorá nestihla využiť Dianatal gel a má ho na predaj?? Termín mám až v decembri, každopádne ho chcem kúpiť, tak skúšam, čo ak. Ďakujem.
myslim si, ze tento gel je len farmaceuticky biznis ...videla som viacero porodov a urcite to nezalezi na carovnom geliku
Ahoj, nestihla som vyuzit Dianatal gel. Kto by mal zaujem ozvite sa cez IP, nakolko mi admin zmazal prispevok s fotkou ☹ . Na kazdeho maju asi iny meter 😉
@nejra suhlasim, ze to nezalezi na carovnom geliku, ale mozno z hladiska psychiky to robi dobre pre mamicku, aspon ja poznam seba samu, a rozmyslam nad tym aj ked to vraj nepomaha, ale z hladiska psychiky na sto percent, ze mi to nejako pomoze. 🙂
@katuskaaa29 Aj ja rozmýšľam nad Dianatalom. Neviem, či pomáha, či nie, ale presne ako píšeš, aspoň z psychického hladiska! V našej pôrodnici naposkytujú ani epidurálku, takže tá psychika fakt pracuje. A keď pomôže Dianatal aspoň trocha, budem určite len rada. Lekár mi ho tiež odporučil.
@fifi284 no v NZ tak isto nie je epiduralka
@katuskaaa29 áno viem, že ani v NZ nie je. Zvažovala som, či rodiť v NZ alebo v KN. Nakoniec som sa rozhodla ostať doma. Nie je až taký veľký rozdiel v tých dvoch nemocniciach a tu ma aspoň prídu navštíviť. Tam by mi bolo smutno ☹ Už len dúfam, že tu ešte v decembri niekto bude pracovať 😒
@fifi284 takze to vo viacerch nemocniciach nie je, comu sa v dnesnom svete tak trosku cudujem, ale co uz ved nieco bude
radsej ako epidural a gel je investovat do prijemneho porodnika...to naozaj robi vela,epidural tiez nemusi zabrat :/
@nejra lenze ked tych porodnikov clovek nepzna je to tazke, moja gynekologycka nechodi k porodom, jej verim, a ostatnych lekarov nepoznam, a mne to pripada tak blbe ist za nejakym koho nepoznam a povedat, ze u neho chcem rodit, alebo neviem
baby ja som sice nerodila s dianatalom, ale kocka co so mnou lezala ho mala, vyvolavali jej porod a za 2 hodiny porodila, vsetci hovorili ze to bol krasny a lahky porod a aj ona sama si to chvalila, lezala vedla mna na porodnom boxe a bez epiduralky to zvladla krasne. Ja uz dalsie dieta neplanujem, ale keby nahodou tak rozhodne investujem.
@renatkas aj ja chcem do toho investovat nech povie kto co chce, ja si myslim, ze aj toto je individualne, niekomu pomoze niekomu nie, zavisi to od toho nakolko veri tomu clovek, a potom je to OK, ved aj niektore lieky su tak, ze kvazi ucinok nemaju, ale pacient tomu veri a nastavi si svoju psychiku tak, ze no toto mi pomoze a pomaha to, neviem sice kolko to stoji ale rozhodne investujem do toho som uz rozhodnuta
@wieruss Takže dianat je už zabalený v taške, ktorá je už kompletne pripravená poputovať do nemocnice,keď bude treba 🙂 a k tej pôrodnici, hm. Ťažko sa k tomu vyjadrím, keďže v živote som našťastie v nemocnici nebola a vlastne ani vážne chorá. Viem, že táto nemocnica nemá práve najlepšie meno, ale úprimne, nablízku mám ešte novozámockú a aj na tú som počula kopu kritiky. Takže ostanem tu, aspoň ma tu budú vedieť navštíviť príbuzní, nebudem až tak sama, ako keby som šla do iného mesta. Hádam to celé dobre dopadne a po pôrode si budem môcť povedať ako moja sestra, ktorá tiež rodila v KN nemocnici minulý rok, že kľudne aj nabudúce.
@fifi284 ja si myslim, ze s tymi nazormi oladom nemocnic, netreba az tak vazne brat vseliake informacie, kazda z nas ma z toho nejaky pocit, niektorej to vyhovuje niektorej nie, neboj sa vsetko bude OK
@katuskaaa29 aj ja si myslím, že na každú nemocnicu sa nájdu pozitívne a aj negatívne ohlasy a na každú jednu pôrodnicu sa nájde žena, ktorá by do tej istej už nešla rodiť a nájde sa taká, ktorá práve tú jednu vychváli a je úplne spokojná. Je to veľmi individuálne a podľa mňa veľkú rolu hrá aj samotný priebeh pôrodu. Každý pôrod je iný, každá skúsenosť je iná.
@wieruss určite napíšem, aj keď ja budem rodiť zrejme neskôr ako ty 😀 takže keď už budeš po, budeme čakať na skúsenosti 😎 držím nám každej palce 🙂
@fifi284 suhlasim s tym co si napisala, mas uplnu pravdu.
ahojte ja som si tiež objednala tento gel ale nestihli mi ho dať mala som aj iné zdravotné problémi,ale kamarátka ho použila a veľmi si ho chválila,tá rodila skôr ako ja...ja som tento gel kúpila koncom augusta tohto roku takže ak by ste mali niekto záujem tak ho predám za polovičnú sumu.......
ahojte, ja som rodila s dianatal gélom a išlo to veeeeľmi rýchlo, a "hladko" 🙂 ja som bola spokojná 😉
Ahojte, este stale mam dianatal gel, ktory som nevyuzila pri porode. Tak ak by mal niekto zaujem, ozvite sa cez IP 😉
Ahoj iivanecka, mala by som záujem o Dianatal gel, máš ho ešte? Ozvi sa prosím na mail radana.hricova@gmail.com
Ahojte aj ja mám na predaj dianatal gél ak by mal ktosi záujem,úplne nový nerozbalený za 80 €.
@mirkamurko Ahoj, ja mám záujem o Dianatal, som z Nitry. Môžeš mi ho poslať na dobierku? Môj mail: andrea.paulovicova@satronet.sk
ahojte, mala by som zaujem o gel, nema niekto este na predaj?
Ostal niekomu nevyužitý pôrodnícky gél Dianatal a chce ho predať? aj ja by som mala záujem, /dakujem

@trischa Dobry den,chcela by som sa spytat, ci este mate na predaj Dianatal gel, ktory vam ostal po porode. Co presne vam ostalo z balenia? 1 ampulka na prvu fazu a 1 amplulka ta tmavomodra na druhu fazu? dakujem velmi pekne za odpoved. prosim odpoved zaslat na petka131@gmail.com