icon

Prenos prvého tehotenstva ovplyvní druhé?

17. jan 2024

Ahojte , pocula som že vraj ak prvy porod prenašaš (ja konkretne do 41tt) tak ze aj druhe budes prenašať. Momentalne som 36tt a mam pocit ze pojdem skor, kedze som aj stale v pohybe s prvorodenym, nezastavim sa, brucho mi tvrdne, no kontrolu mam az dalsi tyzden takze neviem ako je to tam dole momentalne. Ale nerada by som az do 41tt, uz teraz to nedavam …

anjelicek26
17. jan 2024

U nas to neplatilo...dcerka je 40+3, syn 37+0, dalsi syn 37+0 a najmladsia 34+3... uvidime, co bude teraz... zacali sme 30ty tyzden s malym...

autor
17. jan 2024

@anjelicek26 aha wau no ja som len chcela realne skusenosti 😂 uvidime ja by som uz rada šla, este 2 tyzdne dam ale 5 nie 🤦🏼‍♀️

majamat
17. jan 2024

ja som sa narodila o 5tt skor, sestra bola prenasana 4tt, brat bol na TP.

simik19
17. jan 2024

@anjelicek26 jeeeeeej, podarilo sa? Gratulujeem, ja som dlhsie registrovala, ze Vam zle spravili kyret a mali ste problemy s tou vystelkou, tak som rada, ze Vam to vyslo ❤️ Dlhsie som tu nebola.. tak neviem ani🙂

anjelicek26
17. jan 2024

@simik19 ano podarilo, uz sme ani nedufali 😍 Kyret je dva roky dozadu, veru trvalo to hodne... ale odmena je na dosah 😍

stanka2612
17. jan 2024

Ja som prvého prenášala týždeň a druhú desať dní. Oba pôrody vyvolávane 🤷

nevenka
17. jan 2024

Prve 41 tt., druhe 40+4, tretie a stvrte vyvolavane kvoli vysokemu tlaku skor, takze neviem. Ale kedze mam dlhe cykly a ziadne problemy a krckom, tak by asi tiez sli tak nejak. Inak v 39 a 38 tt...

alison11
18. jan 2024

Je to individuálne,môže nemusí.Závisí od veľa vecí vonkajších,vnútorných .Ja som sa pri prvom otvárala od 32tt som mávala 35-38dc cykly podľa lekára som bola týždeň po termíne vyvolávali podľa môjho cyklu bol presne na termín. Aj veľkosťou bol presne tabuľkový 3500g a 49cm.Druhého som rodila o deň skôr ako bol termín pridal aj stres bola som na detksom oddelení z prvorodeným bol hospitalizovaný a mal 3650g a 50cm.
Držím Ti palce aby si neprenášala a bábo sa vypítalo samo v čas.

jaskolka
18. jan 2024

Nie nemusí to tak byť. Syn prenášaný cca 10 dní, uz bol termín na vyvolanie.
Dcéra narodená 2 týždne pred termínom. Je to individuálne

katka533
18. jan 2024

Nie, druhy siel na termin a veľmi rychlo

vevebono
18. jan 2024

prvé 41+6, druhé 40+6, tretie 38+6 😁😁

petra92
18. jan 2024

Prvé 5 dní po termíne, druhé 5 dní pred termínom, teraz by som rada keby sa tiež vypýtalo skôr, tiež sa nezastavím ako je deň dlhý 🤷‍♀️

simik19
18. jan 2024

@anjelicek26 ano ano my sme mali v jedno obdobie kyret, ja som vas potom dlhsie sledovala, az som dufala s vami, ale nakoniec sa aj nam zadarilo a mam 4 mesacnu dcerku, tak tu nemam uz tak cas byt. Tesim sa s vami, vsetko dobre Vam prajem, mate moj obdiv, ze zvladate tolko deti naraz. ❤️

zuzi0911
17. aug 2025

U mňa to platilo a Obe som prenasala ,pritom pri druhej od 25tt mi hrozil predcasny porod ,nakoľko ho zastavovali ,otvarala som sa ...a prenasala som aj tak a museli ich vyvolávať.
Tretieho mi vyvolavali koli GD deň pred TP ,ale aj jeho by som určite prenasala keďže nalez bol aky bol aj celkovo . A tam tiež bolesti pravidelne silné od 23tt ,koli tomu 2x v nemocnici ....no bez efektu boli tie bolesti ...