icon

Priebeh pôrodu bez otca

tanicka124
14. sep 2018

Vidim vela diskusii a clankov, kde oteckovia pri porode su. Zaujima ma vsak priebeh porodu ked otec pri porode nie je. Stara sa personal v takomto pripade viac a nahradza aspon zcasti blizku osobu? Alebo vedia ze ich tam otecko nezbije a dovoluju si aj k rodicke viac? 🙂 Po vysetreni babatka s nim idu vonku a ukazu mu ho? Je niekde otec maleho poblizku? Ma info o priebehu? Partnera nutit nechcem, chcem teda vediet kedy bude mat prvu moznost stretnut male po porode. Mate aj konkretne skusenosti s porodom v novej nemocnici? Dakujem

Strana
z2
siska53
15. sep 2018

@tanicka124 pozri,ja som.mala sekcie..pri prvomale akoze bol pri porode stylom po vytiahnuti z brucha mu maleho dali na ruky a pofotil si ho. Pri druhom nebol,cize len si malu odfotil cez sklo,ked ju niesli na novorodenecke a videl ju ako vsetci ostani v oficialnych navstrvnych hodinach..

tyelde
15. sep 2018

Ja napr. pri ďalšom otca mať nechcem... Nápomocný mi neprišiel, za tých 13 hodín sa akurát tváril znudene a mne to išlo na nervy... Verím, že vodu mi podá aj sestrička, iné v podstate nespravil...

rybkoava
15. sep 2018

Ja som prišla do pôrodnice o 19 tej s kontrakciami, ktoré sa do pol hodiny tak vystupňovali, že som ledva dýchala, musela som ísť cisárskym kvôli operovanej chrbtici. Predoperačne som nemala, kedže sa mala narodila týždeň pred prvým terminom. Všetci kolo mňa lietali. Manžel nemohol byť pri mne, keďže ma chystali na cisársky. Dovolili mi s nim však telefonovať do poslednej chvile. 21,30 som s nim volala naposledy a o 22,05 sa narodila mala. Takže ja som bola maximalne spokojná, mne malu doniesli ráno ukázať a manžel s mojim bratom prišiel kolo 10 tej a tiež im ju doniesli, na chvíľu si ju počičikali a pofotili. 😊Myslím, ze to zaleži aj na pôrodnice.

hettinka
15. sep 2018

@evalin88 muž ti tlačil na brucho a zo je akože super??? Veď to je to už roky prísne zakázané a ešte to sestrička kázala neodbornikovi??? Áno, jasne, keby sa vam niečo stalo a zomrieš ty aj dieťa, oba má ruky čisté....
https://zenskekruhy.sk/temy/druha-doba-porodna/...

Strana
z2