Prirodzený pôrod po sekcii

lenuska9999
24. apr 2022

Ahojte baby, tie co ste mali prvý pôrod sekciu a ďalší spontánny... aký bol ten spontánny pôrod? Bol dlhý ako pre prvorodicku , alebo skôr rýchlejší, keďže to bolo druhe tehotenstvo ? Pripadne po akom dlhom čase ste čakali druhe ?

lilly2303
24. apr 2022

@lenuska9999 Ahoj ja som mala druhé po siedmich rokoch od sekcie a musím povedať že som sa toho dosť bála, ale pôrod prebehol v pohode trval cca 20 minút a kontrakcie a bolesti pred pôrodom som mala cca 4-5 hodín, ale také že sa to dalo vydržať v pohode som fungovala ako keby som ani nešla rodiť. Tie riadne začali až po odteceni plodovej vody, ale to som do 20 minút porodila. Ale zase každá to máme iné takže ťažko povedať aké to bude u teba, ale držím palce nech to je rýchle 😊

nikpa
24. apr 2022

@lenuska9999 bol taký dlhý, že som sa ho nakoniec ani nedočkala a dr mi po nekonečných hodinách spravil radšej zase sekciu 🤷

simonetka67
24. apr 2022

Aj ja sa pripojím. Tiež prvá sekcia ale druhý porod zvažujem prirodzený ale neviem sa rozhodnúť čo bude lepšie . Síce prvý pôrod dopadol ako akútna sekcia čiže kontrakcie a všetko som si zažila až vlastne pred samotným tlačením ma brali na sálu .

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre