Prirozený pôrod. Kde se k vám chovali s rešpektem a láskou?
Ahojte maminky!
Hledam bezpecne a prijemne misto na porod. Zajimam se o prirozeny, hypnoporod a rada bych co nejmene zakroku a vjemu z okoli pocas teto jedinecne chvile v zivote zeny 🙂 Beze strachu a s pochopenim a empatii k rodicce.
Budu rada za doporuceni na bud porodni asistentku, nebo porodnici.
Zijeme kousek od Zvolena, ale na miste zase tolik nezalezi.
Krasne a pohodove tehulkovani i mamickovani !❤️
@dai Áno, ale ty ma silou-mocou chceš presvedčiť, že ja tú schopnosť nemám a tým mám smolu, lebo si neviem úctu "vydobiť" slovami. Ale prečo by som vlastne o túto základnú úctu vlastne mala prosiť alebo si ju platiť, alebo vyjednávať? Má to byť absolútne samozrejmosť. Ja len tvrdím, že pacient si zaslúži rovnakú úctu, či si to zaplatil navyše alebo nie, či bol na predpôrodnom kurze alebo nie, či je introvert alebo extrovert, či je viac asertívny alebo nie. A ten dojem zo zdravotného personálu v pôrodniciach asi nebude súvisieť len s tým, že ja nie som asertívna, lebo podobnú negatívnu skúsenosť má xyz žien. Takže ja to vnímam ako globálny problém. Asi to nebude tým, že rodičky sú neasertívne alebo neboli na kurze dýchania...

@trisp podobna debata tu uz bola - nechce sa mi opakovat.. prepac ale ja som rodila v podobnych podmienkach aj svoje prve dieta ked som zarabala 300 v cistom a byvala v byte 40m2 - na gynekologa a porod sme s muzom setrili kedze nam to stalo zato - pre mna to nie je otazka bananistanu, fica ci luxusneho bytu ale priorit...
Co sa asertivity tyka - ano, niekedy ra privedie do konfliktnej situacie ktoru samozrejme ze treba nasledne ustat a byt ochotna v tom konflikte byt - nezazila som sestru ktora potom ako jej poviem ze mam lepsiu zilu inde by si isla svoje... ono pri tej asertivite je nenormalne dolezity ton hlasu aky clovwk zvoli, na kazdeho plati iny ton, iny sposob vyjadrovania sa - asertivita neznamena byt drzi ci nutne ist hlavou proti muru, skor schopnost presadit svoj nazor - a to nie vzdy funguje hrubou silou, velakrat skor s usmevom a vludnym slovom ci tonom...