Problémy po pôrode

lusinda13
8. mar 2017

Ahojky chcela byt som sa opytat na vase skusenosti som 12 dni po porode uz som bola prepustena domov bez problemov a po par dnoch som skoncila znovu v nemocnici ocnici so silnym krvacanim tak mi urobili kiretaz...chvalabohu som znovu doma ale zacala som znovu krvacat nie tak velmi je to hlavne pri kojeni.. Je to normlane ...uz mam stresy ze znovu skoncim v nemocnici. ..

sardinka336
8. mar 2017

@lusinda13 kojenie ,,stimuluje maternicu,, jej zavinovanie do povodneho stavu, ak nemas bolesti, silne krvacanie tak je to podla mna ok.

katkakovac
8. mar 2017

Silnejšie krvácanie počas kojenia je úplne normálne. Telo vyplavuje hormóny, maternica sa sťahuje a preto viac krvácaš. V priebehu týždňa-dvoch prestaneš krvácať, už budú odchádzať tzv. očistky a občas ešte budeš mať špinenie. Neboj, už to bude všetko v poriadku.

cajomila
8. mar 2017

@sardinka336 zavinovanie je spojene aj s bolestou😉

cajomila
8. mar 2017

Pri kojeni spociatku bolest v podbrusku a silnejsie krvacanie je ok🙂

lusinda13
autor
8. mar 2017

Aj po kitetazi?

moni244
8. mar 2017

jáj, kyretáž keď už 🙂 a krvácať môžeš prvých 6 týždňov a je to úplne normálne, to sa zavinuje maternica a hlavne dojčenie tomu napomáha, vtedy sa krváca viacej, veď pokiaľ nemáš bolesti, netečú z teba litre krvi, nemáš sa prečo stresovať

ninapat
9. mar 2017

To bude uplne normalne a samozrejme ze dojcenie tomu napomaha preto ak nemas vacsie alebo ziadne bolesti tak to bude vsetko v poriadku. No samozrejme ak by sa ti nieco nezdalo treba ist k lekarovi iked by hrozilo ze si ta v nemocnici znova nehaju. Pamataj zdravie je len jedno😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre