Prvý pôrod sa blíži – ako zvládnuť bolesť?
Ahojte moj termin je 18.02 13.02 mam Termin v nemonici ze ak nieco nebude ok vyvolame ale obcas mavam velmi silne bolesti ale prejde to a potom uz nic velmi sa bojim porodu je to prvy porod ta bolest je velmi neprijemne neviem si predstavit ze to bude boliet viac dychanie mu nepomaha co pomohlo vam?
@michaela329 ďakujem za radu🍀
@terry658 ďakujem pozriem sa
Dá sa pripraviť na pôrod. Prvý pôrod bez prípravy bol klasická slovenska masiarcina, posledný s prípravou bol nádherný zážitok, ktorý by som si kedykoľvek zopakovala. Slovenky prípravu veľmi podceňujú. A často veria scestným informaciam, ktoré sú im podsúvané. A pritom všetko môže byť inak a môže to byť krásny prežitok, prepojenie s bábätkom a transformacny proces pre ženu☺️ netreba sa zameriavať na negativa
@andrejka1974 tak napr to ako isli deti uz von. Teda faza tlacenia tam som ani ja absolutne nic necitila. Ja pocas vsetkych porodov iba kontrakcie. Teda brucho. A to som mala aj nastrih a absolutne ani neviem kedy.
@lucia245 naozaj sa snazim mysliet pozitivne a tesim sa na babo čakám kedy ju budem konecne mat pri sebe ❤️ ale ako nahle pridu bolesti je zomna Monstrum 😀😀😀
@maryetta tak to je teda fajn 👍
Tak u mna je teda bolest zubov ovela horsia 🙂 tam injekcia uz najlepsie v cakarni inac nic. To je pre mna najhorsie co moze celkovo byt.
Takze ja radsej rodit 😂😂😂
@maryetta ja som mala kruté bolesti
Aj ja som sa velmi bala porodu az som plakala od strachu 😅 o epidurali som nechcela ani pocut a nakoniec som v tych bolestiach onho prosila🙂)
@maryetta poznam bolest zubov a to dost velku takze som zvedava naozaj na porod 😀
@sima189 a pomohlo? Bolo vsetko ok?
@sima189 je mozne ze sa zacal porod? Od asi 3tej nad ranom mam bolesti lezat nemozem vediet len sediet a kazdych 5minut mam tvrde bruchu a dost silne neprijemne bolesti mam ist do nemonici? Plodova voda mi urcite neodtiekla
No ak su bolesti v pravidelnych intervaloch tych 5min tak treba ist 🙂
3 deti porodene bez epi. Porod je prirodzena bolest ktora k tomu patri a vies, ze raz prejde. Ja som sice vrieskaka, ale dala som to. Mne velmi pomohlo, ze bol manzel pri mne.
@dari226 ja si to asi pichnut dam lebo tie bolestive su dost silne a neviem co predstavit ze by to malo este viac boliet
Ako si na tom? Presli tie bolesti? Isla si k dr?
Jasne ze si daj epi, budes mat uplne iny zazitok z toho porodu 🙂
@maryetta som v nemonici otvorena na 2cm kontrakcie mam dost casto ale zatim sa to da....🍀
@michaelam2 ked budem citit ze to nedavam uz dam si 👍
Len daj pozor aby si nepresvihla ten cas kedy sa to pichnut este da, drzim palce 🙂
Rob ako citis. Drzim palce
@dari226 narodila sa mi vcera dcerka epi som si dala hneď po 20min. Po nom mi odietkla plodova voda a mohla som aj tlacit lebo som necitila bolesti takze nelutujem ze som si ju dala dufam len ze nebudem mat ziadne vedlajsie ucinky inak s epi naozaj super porod nato ze som prvorodicka a ked som bola na 4cm priserne bolesti bolo mi hrozne jedine Riesenie premna bolo epi nemohla mi ani infuzia ktoru mi Dali na omavenie ani lieky ....ale troska ma boli tam kde to pichli to je ale normalne ze?
Gratulujem a som rada, že nakoniec si mala fajn pôrod. Neboj sa, tá bolesť mne prešla asi po troch dňoch (ten vpich som citila ako "udrete" miesto).
Gratulujem 🙂 ano to miesto vpichu este chvilku boliet bude
Gratulujem. Ja som epi nemala tak sa nevyznam. Tak teraz to mas za sebou a mozes si vychutnat vonave babätko.
Jeeej. Super. Blahozelam 🤩🤩 tak nakoniec super porod 💪🏻
@michaela329 ďakujem ano aj ja citim ako keby uderete ale nic hrozne dasa to vsetko zvladnut 👍🍀
@michaelam2 ďakujem hej ratam stym
@dari226 mne epi dali ale nechali mi taku hadicku lebo ze neskor to mozem pumtovat skor si myslim ze z toho to mam ale lepsi sa to zaco som rada

Tak si pozri hypnoporod na internete a kukni duly v tvojom okoli.
Nahravky z hypnoporodu vieš získať aj online. A suzsuper príprava na uvoľnenie.