Prvý verzus druhý pôrod
Aky bol druhý pôrod, bol rýchlejší?
U mna druhy rychlovka, 3 hodiny od prasknutia vody, 2 hodiny od prvej bolestivej kontrakcie.
Druhy bol velmi rychly, o polnoci som doma samu seba presviedcala ze to su len poslickovia a idem spat a o 4 bol maly na svete
Prvy nepostupujuci 12 hodinovy ukonceny sekciou, druhy prirodzeny a o polovicu kratsi a krasny 🙂
o polovicu rýchlejší ako prvý....
Každý ďalší bol o polovicu kratší ako ten predchádzajúci.... Posledné dieťa som porodila takmer v záchranke.... na sále už len povedali potlačte, sme na konci pôrodu...😉
Prvý bolestivý strašne od 4tej rána do 1 poobede. Druhý ledva som stihla vyjsť na kreslo a uz
Prvý 5,5 hod od prvej konktracie, druhý 2 hod od prvej kontrakcie ale tie boli hneď v 3 min intervaloch.
pripnem sa, ja som mala prvy strasne dlhy, 20 hodin, uz do mna liali oxytocin aj injekcie na otvorenie a ledva ledva, tak teraz strasne dufam ze teraz to bude prirodzenejsie a rychlejsie 🙈
Prvý som mala ťažký 31hodin už som myslela ze to nedám. Druhý cca 7 hodín a úplne v pohode.
Druhy - prva doba porodna kratsia, druha dlhsia (velke dieta 4420g), šitie a poranenia vyrazne mensie, rekonvalescencia kratšia
Prvý 24 hodín(na otváranie mi dali všetko čo sa dalo 😃). Druhý o 3 praskla voda o 5 sme dorazili do nemocnice a začali mierne kontrakcie (bola som na 7cm otvorená) a o 7 malý na svete
Prvy za 6h od puknutia vody, bolesti silne posledne 2h. Bez poraneni.
Druhy od 4h nepravidlne bolesti striedali nebolestive dlhe intervaly, o 12 prichod do nemocnice na 7cm otvorena , o 15.20 porodene bez poraneni. V oboch pripadoch bez epi a oxytocinu. Ja som spokojna 😊

moj ano...mam nan uplne pekne spomienky 🙂