icon

Psychická príprava na pôrod: Ako zvládnuť stres?

17. máj 2026

Ahojte, mam par dni do terminu a chyta ma trochu stres, neistota.. na prvy porod som ss velmi pripravovala, teraz ma caka druhy a popri prvorodenom som nemala tolko casu a moznosti na pripravu… hovorim si, ze Ved aj tak nejak porodim. Ale zacina ma to desiť :D ako sa mam ukludnit prosim ? :D

anonym_64b639
17. máj 2026

už si raz rodila, vieš ako to prebieha a čo ťa približne čaká. Určite všetko dobre dopadne. ak sa človek troška bojí , má taký rešpekt - vždy to aj dobre dopadne.

anonym_d198d8
17. máj 2026

@anonym_autor no hlavne vieš čo ta čaká prvý rok tak už sa naozaj nemáš čoho báť.. stále hovorím pôrod je jednorazová záležitosť

kiki68
17. máj 2026

@anonym_autor vies co, podobne u mna, v ten den som este soferovala, bola s malym pri vode ako doprovod, na ihrisku, porodila som za 3 hodiny aj cosi. Nebol cas riesit nic, len s anibalom som trenovala ked bol maly v skolke.

kiki68
17. máj 2026
@anonym_d198d8

@anonym_autor no hlavne vieš čo ta čaká prvý rok tak už sa naozaj nemáš čoho báť.. stále hovorím pôrod je jednorazová záležitosť

@anonym_d198d8 Jemine prvy rok je za mna super, horsie je to ked maju 4-6 rokov 😀😀😀🙈🙈🙈

anonym_d198d8
17. máj 2026
@kiki68

@anonym_d198d8 Jemine prvy rok je za mna super, horsie je to ked maju 4-6 rokov 😀😀😀🙈🙈🙈

@kiki68 za mňa prvé mesiace celé zle ... Ako sa naučila teraz chodiť 10000x lepšie