icon

Rady na prirodzené vyvolanie pôrodu

allisa00
5. sep 2025

Ahojte maminky, poraďte ako dopomôcť k vyvolaniu pôrodu?
Viem že každé bábätko je iné a príde kedy sa mu bude chcieť.
Ale nerada by som mala vyvolaný pôrod.
Preto by som chcela nejaké vaše rady.
Sex, schody, maliníkový čaj pijem… no zatiaľ nič
Som 40+2tt

andy37
5. sep 2025

Tiež som bola asi 40+3 tt a vôbec to na pôrod nevyzeralo. Doktorka mi spravila Hamiltonov hmat, povedala že si mám spraviť horúci kúpeľ a romantiku s manželom 😁 v noci začali bolesti a do rána som porodila 🙂

cakanka22
5. sep 2025

Mne nepomohlo absolútne nič.. Nebola som otvorená ani na jeden milimeter a to som bola 40+4... Po vyvolavačke som asi o hodinu mala cisársky..

sajmonka_1216
5. sep 2025

Ak môžem z mojej skúsenosti, nepomôže ti nič.. fitlopta, maliník, ďatle, nič nepomohlo... proste nebol čas.. bola som vyvolávať. mohla som sa aj na hlavu postaviť

michaela789
5. sep 2025

Nič mi nepomohlo. Mohla by som pokojne robiť aj kotrmelce.

maria535
5. sep 2025

@allisa00 Bola som 40+2 nevyzeralo to absolutne na porod otvorena na spic prsta..posantili sme s manzelom asi 2 krat v ten den a zhruba hodinu na to mi zacali kontrakcie a uz sme aj isli do porodnice, rodila som sice 28 hodin ale vypytala sa nam sama nakoniec bez vyvolavania 🙏🏻😊a to som skusala vsetko ale toto nakoniec zabralo..ten ejakulat nejak dopomaha tomu krcku aby sa otvaral 😉 drzim palce

patta89
5. sep 2025

Mne pomohol horuci kupel a pila som ananasovy dzus

kiki68
5. sep 2025

Datle? Stred ananasu? Za toto das par eur a neublizis si

patriciah1
5. sep 2025

@allisa00 mne nepomohlo nič, daj sa radšej do pohody a uži si to ticho. Všetko bude tak, ako má byť. 😊

anonym_548ac5
5. sep 2025

@allisa00 ja som rodila 40+4 pila som asi týždeň malinik urobila som si asi raz naparku a druhýkrát caj z malinika alchemiky vyliala do vane a sadla dotoho a na druhy den poobede mi odtiekla voda🥹🫣😆 ale ci to bolo z toho to neviem😆

mane01
5. sep 2025

@allisa00 fyzicka namaha, ako upratovanie… mna to poslalo do porodnice na druhy den, hoci teda, nebol to zamer..

allisa00
autor
6. sep 2025

Nemali ste niektorá prosím vás zakalenú plodovú vodu?
V stredu som mala poradňu a gynekológ mi povedal že je mierne zakalená.
Keď som sa pýtala či to nejako neprekáža povedal mi že nie, lebo prietoky sú v poriadku.
Najbližšie mám ísť v utorok… ale neviem som z toho celkom nesvoja