Raw strava, vitariánstvo, vegetariánstvo v pôrodnici
Dobrý deň, chcem sa spýtať výlučne mamičiek, ktoré sa stravujú naozaj čo najzdravšie, čiže nula maso, smoothie, ovocné zeleninové šťavy, ako ste to riešili v pôrodnici, kto vám nosil jedlo a smoothie alebo ste konzumovali to čo tam bolo? Ďakujem za rady. A ešte raz opakujem, výlučne sa pýtam takýchto raw mamičiek, čo vedia, že cviklová šťava je viac ako dáky ryžový nákyp 😀
@lucinka511 určite! Ja som chcela ísť na vyšetrenie tiež ale mi Dr hovori, ze jedine hadica je spoľahliva, ale dal mi papier na test zo stolice do labaka, ale nebola som a na hadici uz vobec, lebo som nemala ťuk problémov, zbytočne by som šla, tak som to uzavrela. Ja len že môžem mať, keď aj on má, tým že sa bozkávame atď, možnosť tam je prenosu.
@lucinka511 je to mnamka, drahy uz polovicku zosrotoval 😵
@sono2 tak ano ale zasa nemusi mat, to zalezi od preddispozicie aj imunity,a mne je teraz teiz zle, btw na zaciatku tehotenstva som nemala zaludocne nevolnosti take strasne,len zaludok na vode a taraz som v 12tt a vcera ma tak naplo, dnes to iste, a stale ckam,ach eniem som citala ze niektorym zenam zacina byt nevolno aj tak neskor,dufam, ze sa tomu vyhnem:(
@lucinka511 ale to ja vtedy som chcela ísť, keď jemu zistili. Či čo myslíš. Na začiatku tehu som mala hrču V žalúdku denne a úplne iné pocity pri jedle ako obyčajne. To je proste tehu to je len tým, ja som hodila šablu ešte minulý týždeň len mi zrazu prišlo zle a že ma dvakrát natiahlo že radšej idem do zachoda a tak, že som ledva misu trafila😀😀 A to nič o piatej pred jedlom všetko od obeda preč už len voda šla čo som 3 deci vypila keď som domou prišla A trocha farba zbytok som mala na obed paštetu 3 rožky a koži syr plnený V paprikach tak trochu červeného, tiež som nechápala, že kde zrazu sa to vo mne zomlelo behom 5 minút.
@sono2 samozrejme, že mal nejaký prestávky a nebral atb každý deň celý rok a pol. Ale stále chodil na kontroly a stále ďalšie a ďalšie lieky. Neviem presne, aké, ani si nepamätám dávkovanie. Len skrátka viem, že mu nič z toho nepomohlo. Iba tá strava...
@danieladorota takže ho nemá? Bol na vyšetrení? Tak super. Ved je jedno ako sa toho zbavil.
@sono2 nie, nemá.. Našťastie...

@obsadene meno vyzera to celkom chutne