Rozhodovanie medzi spinálnou a celkovou narkózou pri sekcii
Ahojte ženy zajtra ma čaká sekcia a neviem sa rozhodnúť akú narkozu mala som operácie viem ako je po celkovej ale pôrod som ešte nemala som prvorodička akú ste mali vy budem vďačná 🙏
@yanni tak zase beriem to aj tak, ze skor sa ludia vystazuju lebo je to ista forma terapie ako sa vyrovnat s takto prezitym stresom. O dobrych skusenostiach malokto rozprava. Resp. mozno povie ale nezalozi temu. Ja som ziadne predpotopne praktiky nezazila a co sa tyka lekarov aj sestriciek nemozem povedat ani pol kriveho slova (dobre 1 krava tam bola ale pri tom mnozstve personalu...) a to som rodila 2x -raz v celkovej anesteze akutne a raz spinalom.
@beatris1712 ja to iste. Tiez ma anesteziologicka drzala cely cas za ruku, aj mi hovorila, ze malicka je v poriadku a za chvilku mi ju donesu a aj som s nou chvilku bola nez som sa dostala na JIS z operacky.

@zuzikak No ja tiez neviem. Ale citaj, co sa vo väcsine sk nemocnic robia. Na MK som 15 rokov a nie ze by sa sk zdravotnictvo za tie roky zlepsilo, prave naopak. Ide to dole vodou. Väcsinou sa tu zeny len stazuju, predpotopne praktiky o vrieskani na rodicku, tlaceni brucha pri "prirodzenom" porode radsej pomlcim.