Sex na vyvolanie pôrodu
sex vraj pomáha na vyvolanie porodu lebo že semeno obsahuje ja neviem čo, čo by tomu malo napomáhať... a trošku blbá otázka ale chcem sa spýtať že to by fungovalo aj "orálne" ? s tým semenom ? .. :D
Ale skusit mozte..ked nezaberie tak aspon si chlap uzije 😀
"to semeno" ti ma posobit v porodnych cestach, v traviacej sustave je ti na nic... 😉
Koľko, že to máš rokov?
@petra7777 no však 18 🙂
No do frasa...a toto sa má za chviľu stať matkou 😝 ...panenko podsrpenská, ty to vidíííš ! 😀
Ide skor o to ze orgazmus a drazdenie porodnych ciest pohlavnym stykom moze povzbudit kontrakcie maternice a tak pomoct krpcovi na svet.
sme sa pobavili 😀
@jessica1996 áno..obsahuje oxitocín..ak si dobre pamätám..ale orálne to nebude fungovať..cez tráviacu sústavu sa nedostane do krvi toľko aby to niečo urobilo..Ale ak chceš naštartovať tak je okrem toho sexu, dobrá aj fyzická aktivita..pešia chôdza na dlhšie trate.. 😉 😎
@jessica1996 neponahlaj sa 🙂 ved to pride aj samo,a este budes s laskou spominat na chvilky,ked bol spuntik este v brusku a ty si sa mohla vyspat,hoci na konci tehu uz nie boh vieako,ale predsa 😉 drzim palceky 🙂
ty kokos toto je tu fakt chorééééééééééé 😀 😀 😀 😀 😀
Zasnem nad niektorymi odpovedami
Dieťa ty sexom nevyhnas ani ničím iným ostatné ako tonic piť a chodenie po schodoch keď není pre neho čas tak sa môžeš poskladať 🙂 mám dvojročný dôkaz 🙂 toho krpana nešlo vyhnať a to som skúšala aj nemožné 🙂 nakoniec museli vyvolať pôrod 🙂
@jessica1996 ak si myslis ze dieta bolo splodene oralom, take ok,ale ak bolo splodene analom, take sa vyser na to
Preboha dievčatá, čo sa tak pohoršujete..berte všetko s nadhľadom..tak po prvé..je jasné..že nič neurýchliš, ak je všetko v poriadku..ale zasa ak máš fyzickú aktivitu..je pôrod ľahší..ak teda neberieš magnezium do poslednej chvíle..
Ďalšia vec: spermia ako taká..neobsahuje toho hormonu toľko, aby naozaj spustila nejakú rýchlu pôrodnú akciu..ale ak by ste si prečítali nejaké články..., tak naozaj niečo obsahuje..takisto ten oxitocín si môžte v tele vyvolať sexom..aj preto..lebo je to niečo ako endorfín...hormóny spokojnosti a šťastia...
To, že niečo neviete..ešte nemusí byť nezmysel..A vôbec..prečo všetko beriete tak vážne....uvolnite sa..a zasmejte sa..
@laurica123 Ešte, že tak 😀
@jessica1996 ano, sex pomaha, ale len s ejakulaciou do posvy, nie do ust.... pretoze ejakulat obsahuje prostaglandiny, ktore napomahaju rozbehnutiu porodu, spustaju kontrakcie, ale len vtedy, ked je uz telo na porod pripravene, tak to zariadila priroda, cize buduce mamicky sa nemusia bat, ze sexom privolaju predcasny porod.... lekari to tiez zvyknu odporucit, aspon mne to odprucila gynekologicka, nepomahali prechadzky, upratovanie, ani schody, dali sme sex a o 3 hodiny prve kontrakcie.... 😉
Mam tri deti vsetky narodene v 42 tt menzes mi chodil na 28 dni a ver ci nie ani raz mi sex v hocijakom mnozstve nepomohol dieta sa vypyta vtedy ked bude pripravene nie ked si mamicka zmysli
@jessica1996 mne nepomohlo nič. Prenasala som 10 dni.... Potom vyvolali....
jáj dobre, šak ale naozaj nemusíte brať všetko až tak vážne, a pohoršovať sa na tom.. ja som sa len spýtala..že však čo ak... :D .. a ináč ja mam dosť fyzickej namahy,byvam na 4posch. a nemame vytah,, .. každy den mam aspon 2hodinovu prechadzku.. takže o to nejde, fyzickej namahy je dosť ... však uvidíme kedy sa naša princezná rozhodne ukazať sa svetu 🙂
@jessica1996 bože dievča a ty budeš matkou.. však ty ako všimam nevieš nič máš detské rozmýšlanie ešte...
@lusi24 no vidíš možno práve preto ma Boh obdaroval bábom, aby som dospela 🙂 ;)
@jessica1996 boh obdaroval=)))))) moja zlata vy ste sexovali nie boh
@lusi24 prosím ťa, nepoznáš ma tak ma nerieš 🙂 ked si taká dokonalá matka chod sa venovat svojim deťom a nezaoberaj sa s cudzími ludmi na internete 🙂
@jessica1996 nikto nieje dokonalý no mojej dcére nič nechýba

nie moja....orálne určite nie 😀