Sex v šestonedelí
Dobry vecer zienky potrebujem poradit som zufala. Som tri tyzdne po porode vcera vecer sommanzela uspokojovala rukou ale nie uplne v tom sme zaspali a zobudili sme sapo hodine. Muz prisiel na mna a penis vlozil medzi moje vonkajsie pysky a pohyboval sa po nich. Moze sa stat ze by som mohla otehotniet ked spermie na penise uz museli za tu hodinu zahyneu. Dakujem za kazdu jednu radu.
Jasné treba sa od MŠ učiť aspoň 10 jazykov ( narážam na inú diskusiu) a pritom nevedieť porozmýšľať ani v materinskom. Čo ste cigáni, že na teba hneď skočil? A aká si honička, keď zaspíte v tom najlepšom? A aby toho nebolo málo prídeš sa s tým pochváliť na koňa.
@zita19 oni chrapali hodinu a potom sa zobudili no a chlap prevzal iniciativu.Otazka je,ako celu hodinu spanku udrziaval erekciu 😀 😀 😀
@svetllana 😀 😀 😀 mas svätu pravdu 😉
zeny, tak sa tu kosiiiiim......dobre ste 🙂 👍👍👍
@stellamaris Ale veď keď sa spravil, tak mal mať dosť a nie sa obtierať nie? Niektorým 50 odtieňov sivej vymylo mozog.
@ella2014 😀 no snad to bolo druhe kolo 😀 😀 tiez myslim,ze asi kukli tie odtiene,ked robia take hovadiny 😀 😀 😀
bozeeee rehocem sa tu, stary sa ma pyta co sa tam smejem 😀
ale vsak pise ze robila mu to rukou, ale nie uplne a potom zaspali, tak ake spermie? 😀
no a ked u chlap zaspal aked mu to robila rukou, tak to asi take dobre nebolo :-d
bez takychto otazok by modry konik nebol modrym konikom 😀 kde inde sa da takto nasmiat?
@ella2014 citala som to hore este raz,tak ona rucnu pracu nedokoncila do konca,lebo chlap zaspal a ona hned odkväcla 😀 padam od smiechu,lebo po hodine spanku mal on este erekciu,ked po nej skocil 😀 😀 😀 😀
@stellamaris
@zita19 Sa smejem , až plačem. Už vieme ako splodili tie predchádzajúce deti.. Technika zvaná honba a obtieranie 😎
boze zeny uz doooost 😀 😀 😀
@stellamaris Tak keď sa nespravil, odkiaľ mal sperma na špičke?
baby je som psa zobudila, co sa tu rehocem 😀 😀 😀 😀 A zajtra pucujem monitor 😝
@ella2014 honili a obtierali sa 😀 😀 takze ziaden poctivy sex ani umele oplodnenie 😀 😀 pre vsetky snazilky: honte a obtierajte sa!!!! 😉
@zita19 oplula si monitor??? Moj stary sa tu rehoce ako divy,ze dobra tema na pobavenie,nech este prihodi nejake detaily 😀 😀 😀
A myslíte,že autorka čaká normálnu odpoveď?
@stellamaris Tento poznatok tu treba pridať do wikipedie! 😀

@stellamaris Hon na ptáky :o))))))))))) Babula by mala napísať techniku honby, možno by sme spolu vychytali muchy, ktoré uspali jej muža a ona by sa nemusela do budúcna báť, že zachrápu a že sa jej muž dodatočne dojde obcírat o pysky a teda predísť neželanému tehotenstvu 😀 😀 😀