Sex v šestonedelí
Dobry vecer zienky potrebujem poradit som zufala. Som tri tyzdne po porode vcera vecer sommanzela uspokojovala rukou ale nie uplne v tom sme zaspali a zobudili sme sapo hodine. Muz prisiel na mna a penis vlozil medzi moje vonkajsie pysky a pohyboval sa po nich. Moze sa stat ze by som mohla otehotniet ked spermie na penise uz museli za tu hodinu zahyneu. Dakujem za kazdu jednu radu.
@stellamaris Asi neprihoní, išla honiť.
To čo som dala, že asi neprihoní :D Už mi hrabe z toho 😀 😀 😀 😀
@svetllana jasne 😀 ved tu sa zeny snazia otehotniet klasicky,podaktore aj umelym oplodnenim a tito tu sa honia a obtieraju 😀 😀 😀 😀
@stellamaris A darí sa 😀. Stačí ponechať zaschlý výron na špičke 😀 😀 😀 😀
@svetllana
@natas4
@stellamaris Téma založená o 19tej. Čo asi teraz robia keďže autorka tu nie je?
zienky vdaka vam za tuto prospesnu diskusiu....ja slamena vdova s troma spiacimi detmi,uz mi clivo bolo za mm,ale teraz rehot v posteli 😀
To je dobre nech posle foto 🙂 🙂 😉 poucime sa
joj,srandičky toto tu,dobre som sa zasmiala,niektoré ste to tu dosť rozbalili..
by ste sa ale divili,ved može chlap len tak zaspať po orgazme :D tak zaspali obaja,možno predtým si dali lieky na spanie ...a obtieranie sa o pysky je tiež bežne ,a asi kedže mal na sebe spermie,tak sa obáva tehotenstva 🙂 neni to až také vtipné,
Wau baby,strasne sa smejem, dobre komentare dávate 😀 skoro som si maleho zobudila 😲 😀
@svetllana nie,oni honia a obtieraju sa 😀 😀 😀 Zajtra zalozi temu: Som asi tehu po obtierani 😀 😀 😀 😀 😀
Baby, co ak je naozaj tehotna? To bude dieta cely zivot dehydrovane? (z vysusenych spermii)
@prego81 tak to by bol kon plny fotiek snehuliakov 😉 Lebo casto su tu baby tehu po umelom oplodneni a casto aj zo zmrazenych spermii alebo embryi 😉
@natas4 aj moj muz sa rehoce,ze skvela zabava a nech pekne pokracujeme 😀
@natas4 fakt este adresu nech prihodi a hanba je komplet 😉
piatok večer - zábava na koníku sa už stáva pravidlom 😀 aspoň nuda nie je 😀 😀

@ella2014 ze spicka 😀 😀 😀 to je dobre,ja to poznam ako zalud 😀 😀