icon

Sex v šestonedelí

lenska136
13. mar 2015

Dobry vecer zienky potrebujem poradit som zufala. Som tri tyzdne po porode vcera vecer sommanzela uspokojovala rukou ale nie uplne v tom sme zaspali a zobudili sme sapo hodine. Muz prisiel na mna a penis vlozil medzi moje vonkajsie pysky a pohyboval sa po nich. Moze sa stat ze by som mohla otehotniet ked spermie na penise uz museli za tu hodinu zahyneu. Dakujem za kazdu jednu radu.

stellamaris
13. mar 2015

@ella2014 ze spicka 😀 😀 😀 to je dobre,ja to poznam ako zalud 😀 😀

svetllana
13. mar 2015

@stellamaris Asi neprihoní, išla honiť.

ella2014
13. mar 2015

@svetllana Ja slopem pivo a nedá sa.. Taká perla tu už dávno nebola.

svetllana
13. mar 2015

To čo som dala, že asi neprihoní :D Už mi hrabe z toho 😀 😀 😀 😀

natas4
13. mar 2015

@ella2014 obavam sa, ze toto nie je z jej strany sranda

stellamaris
13. mar 2015

@svetllana jasne 😀 ved tu sa zeny snazia otehotniet klasicky,podaktore aj umelym oplodnenim a tito tu sa honia a obtieraju 😀 😀 😀 😀

natas4
13. mar 2015

@svetllana mozno uz zaspala...s rukou na varlatech 😀

svetllana
13. mar 2015

@stellamaris A darí sa 😀. Stačí ponechať zaschlý výron na špičke 😀 😀 😀 😀

ella2014
13. mar 2015

@svetllana
@natas4
@stellamaris Téma založená o 19tej. Čo asi teraz robia keďže autorka tu nie je?

svetllana
13. mar 2015

@natas4 😀 😀 😀 😀 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koneeeec, nevládzem 😀 😀 😀 😀 😀

katren
13. mar 2015

zienky vdaka vam za tuto prospesnu diskusiu....ja slamena vdova s troma spiacimi detmi,uz mi clivo bolo za mm,ale teraz rehot v posteli 😀

renatka100
13. mar 2015

To je dobre nech posle foto 🙂 🙂 😉 poucime sa

zita19
13. mar 2015

@ella2014 mozes dat normalnu odpoved na nenormalnu otazku?

svetllana
13. mar 2015

@ella2014 Išli zháňať tehotenský test? 😀

ella2014
13. mar 2015

@katren Môj je na nočnej. Škoda program by bol jasný. Autorka v nás asi chcela vzbudiť chuť na honičku 🙂

marina24
13. mar 2015

joj,srandičky toto tu,dobre som sa zasmiala,niektoré ste to tu dosť rozbalili..
by ste sa ale divili,ved može chlap len tak zaspať po orgazme :D tak zaspali obaja,možno predtým si dali lieky na spanie ...a obtieranie sa o pysky je tiež bežne ,a asi kedže mal na sebe spermie,tak sa obáva tehotenstva 🙂 neni to až také vtipné,

cuculiatko88
13. mar 2015

Wau baby,strasne sa smejem, dobre komentare dávate 😀 skoro som si maleho zobudila 😲 😀

stellamaris
13. mar 2015

@svetllana nie,oni honia a obtieraju sa 😀 😀 😀 Zajtra zalozi temu: Som asi tehu po obtierani 😀 😀 😀 😀 😀

prego81
13. mar 2015

Baby, co ak je naozaj tehotna? To bude dieta cely zivot dehydrovane? (z vysusenych spermii)

svetllana
13. mar 2015

@katren sme na tom rovnako. hraje mi tu jarda nohavica, pijem čaj a riešim predhoneného chlapa a pysky jeho manželky..Divná kombinácia, keď sa to napíše 😀

ella2014
13. mar 2015

@svetllana Ale je zúfalá z toho všetkého 😠

natas4
13. mar 2015

@ella2014
@svetllana podla mna spia, dali si prestavku 😀

Kocka pojde zajtra po dedine a ani nebude tusit, kolki vedia detaily z ich lóže 😝 uz aj muzovi som musela precitat, tak sa rehoceme obaja 😀

stellamaris
13. mar 2015

@prego81 tak to by bol kon plny fotiek snehuliakov 😉 Lebo casto su tu baby tehu po umelom oplodneni a casto aj zo zmrazenych spermii alebo embryi 😉

katren
13. mar 2015

@svetllana moj sa vrati v nedelu,tak som sa s detmi zbalila a odisla na vikend k nasim....ale oni uz od deviatej spia 😕 😅

stellamaris
13. mar 2015

@natas4 aj moj muz sa rehoce,ze skvela zabava a nech pekne pokracujeme 😀

ella2014
13. mar 2015

@natas4 Zajtra bude celá Spišská vedieť ako Lenka Balážová honí . To je vizitka 😎

natas4
13. mar 2015

@ella2014 este ze dala fotku..lepsie ju identifikuju 😉

stellamaris
13. mar 2015

@natas4 fakt este adresu nech prihodi a hanba je komplet 😉

svetllana
13. mar 2015

@natas4 Inač ešte taká technická záležitosť. Oni zaspali po tom jak sa on vystríkal..a to sa jako ani neumyl, či baba popapala? Ty určite budeš mať na to odpoveď, lebo rozmýšam nad tým, či sú takí humusáci,že sa zachumlaju do duchen s dávkou spermat alebo teda čo je vo veci.

dejnas
13. mar 2015

piatok večer - zábava na koníku sa už stáva pravidlom 😀 aspoň nuda nie je 😀 😀