icon

Sex v šestonedelí

lenska136
13. mar 2015

Dobry vecer zienky potrebujem poradit som zufala. Som tri tyzdne po porode vcera vecer sommanzela uspokojovala rukou ale nie uplne v tom sme zaspali a zobudili sme sapo hodine. Muz prisiel na mna a penis vlozil medzi moje vonkajsie pysky a pohyboval sa po nich. Moze sa stat ze by som mohla otehotniet ked spermie na penise uz museli za tu hodinu zahyneu. Dakujem za kazdu jednu radu.

natas4
13. mar 2015

@svetllana ale sak to je to prave zivocisno...nac umyvat..a okrem toho, zabudla si? Sak oni pocas "honby" zaspali ! 😎

zita19
13. mar 2015

@dejnas dakujem bohu za kazdy konikovsky piatok. Taky reset hlavy nespravim ani s flaskou furmintu 😀 😀 😀

natas4
13. mar 2015

@stellamaris ved to vravim,adresu a cas kedy pojdu na dovolenku 😀 pripadne sem moze odfotit obciansky, niekto sa potesi novej pracke 😉

stellamaris
13. mar 2015

@natas4 vsak toto,oni humusaci zaspali a semeno sa susilo na spicke 😅

rebekamarcusko
13. mar 2015

tak toto je konecnaaaaaaa. 😀

svetllana
13. mar 2015

@natas4 No šak zaspali, ale on sa stihol vystríkat, lebo píše, že po hodine to sperma uschlo..tak teda ja myslím, že ona ho vydrnkala, on to ze seba vyplul a zalomil se vším všudy. 😀

stellamaris
13. mar 2015

@zita19 tu zresetujes kvalitne 🙂 Ja sa rehocem az ma brusne svaly bolia 😀 Prijemny relax po narocnom pracovnom a nakupnom piatku 😀

svetllana
13. mar 2015

@stellamaris Ešteže jej ho potom nestruhol rovno do huby, to by si už bola asi na istom, že je v tom, keď to zedla.

esterka2013
13. mar 2015

Dievčence, tak som sa už dávno nezasmiala 🙂 .... až mi tečú slzy 🙂)))))

tente
13. mar 2015

vie vobec ona ako prisla k tomu prvemu dietatu? :D

zita19
13. mar 2015

@stellamaris ake maju doma teplucko, ked sa nepotreboval prikryt a semeno sa zasusalo pekne na vzduchu. Zas iny pruser by bol, keby mu zaschlo pod perinou a navlecka by sa mu na spicku prilepila. Myslim , ze odliepanie spicky od periny by zobudilo pol okresu SNV 😀 😀 😀

ella2014
13. mar 2015

@tente Honenim ako inak. Asi preto ten strach zo špičky . Alebo myslíš, že inou zmysluplnejšou technikou?

tente
13. mar 2015

nemam slov naozaj :D to len tu sa da tak zasmiat v piatok vecer... :D @ella2014

dejnas
13. mar 2015

😀 😀 😀 ďakujem ďakujem ďakujem 😀 😀 😀 mala som náročný týždeň, ale teraz som tak dorehotaná, zresetovaná minimálne na mesiac vopred... big like za všetky komenty 🙂

stellamaris
13. mar 2015

@zita19 teplucko zrejme 😉 pri honeni,cize treni vznika teplo 😀 😀 😀 😀 😀 snad nema zakladatelka popalene ruky od honenia 😀

dejnas
13. mar 2015

tie piatky sú tu fakt super... to sledujem už od toho hovienka v šerblíku 😀 😀

tente
13. mar 2015

@dejnas coze to aj taka tema tu je? daj link ak vies zasmejem sa aj na tom 🙂

zita19
13. mar 2015

@dejnas a cas prazdnin 😉

ella2014
13. mar 2015

Podľa mňa nám autorka chcela ukázať, že aktívny pohlavný život nevedú hneď po pôrode len cigáni. Len tu hanbu asi nečakala.. Možno trošku uznania 😝

petra7777
13. mar 2015

@stellamaris A ešte k tomu 13-teho 😀 😀 😀

natas4
13. mar 2015

@svetllana myslis, ze sa zakladatelka este zapoji do tejto diskusie? 😀

dejnas
13. mar 2015

@tente ale nie... to bolo len v statuse, asi 5 - 6 týždňov dozadu... jedna mamička dala taký milý status 😝 😀 😀 odfotila hovienko (úplne naturálne reálne ho*no v šerbli), ktoré vykakala jej dcérka a hodila ho na blog - že vraj jej dcérke sa to hovienko podobalo na bábiku...
status síce po vlne komentov zmazala, ale zábava trvala ešte ďalšie 3 hodiny v blogoch

svetllana
13. mar 2015

Baby, tak museli sme s @evil15 zahájiť skype hovor, aby sme zdielali naše smiechy spolu, a akože plačeme najviac 😀 😀 😀 😀

zita19
13. mar 2015

@dejnas a pamatas sa na ten status, ked babenka dala fotecku stoporenehu bimbasa, vraj manzelovho. Ja som zachytila len vlnu poburenia, ale v poslednej chvil sa mi podarilo portret bimbasa zachytit. Pol minuty na to bol status zmazany, ani komenty som nedocitala 😝 😝 😝 Neviem kto zmazal, ci velky brat alebo majitelka statusu. Vlna pohorsenia sa MK niesla este na druhy den 😀 😀 😀

svetllana
13. mar 2015

@natas4 Neviem, ale asi zháňa nejaké masce na popáleniny, lebo to dáva logiku, čo píše
@stellamaris 😀 😀 😀 😀 😀 Ja už plačem 😀

2marianna25
13. mar 2015

rehocem sa 😀 😀 😀 sorry zeny ale vazne.....mam pocit,ze toto ziena je len utlacane a takto to sa chce zvyraznit.....ja by som asi hnala chlapa keby nieco chcel po 3t poporode 😅 😅 😅 😅 😅

stellamaris
13. mar 2015

@zita19 my mozeme byt radi,ze ona neodfotila manzelovho vtaka so semenom.To by velky brat nepredychal 😀 😀

hugsi
13. mar 2015

Ženy keď autorka otázky bola pred tými mnohými rokmi najrýchlejšia spermia jej otca tak ja uz fakt neviem ako by na tom bola ta druhá ci dokonca tretia...

petra7777
13. mar 2015

@natas4 Možno od hanby mu teraz fajká 😀

natas4
13. mar 2015

@svetllana no ano..ked zajtra zalozi diskusiu, ze ma pluzgiere na rukach, tak budeme vediet z coho 😉