Sex v šestonedelí
Dobry vecer zienky potrebujem poradit som zufala. Som tri tyzdne po porode vcera vecer sommanzela uspokojovala rukou ale nie uplne v tom sme zaspali a zobudili sme sapo hodine. Muz prisiel na mna a penis vlozil medzi moje vonkajsie pysky a pohyboval sa po nich. Moze sa stat ze by som mohla otehotniet ked spermie na penise uz museli za tu hodinu zahyneu. Dakujem za kazdu jednu radu.
@stellamaris ved to vravim,adresu a cas kedy pojdu na dovolenku 😀 pripadne sem moze odfotit obciansky, niekto sa potesi novej pracke 😉
@natas4 vsak toto,oni humusaci zaspali a semeno sa susilo na spicke 😅
tak toto je konecnaaaaaaa. 😀
@zita19 tu zresetujes kvalitne 🙂 Ja sa rehocem az ma brusne svaly bolia 😀 Prijemny relax po narocnom pracovnom a nakupnom piatku 😀
@stellamaris Ešteže jej ho potom nestruhol rovno do huby, to by si už bola asi na istom, že je v tom, keď to zedla.
Dievčence, tak som sa už dávno nezasmiala 🙂 .... až mi tečú slzy 🙂)))))
vie vobec ona ako prisla k tomu prvemu dietatu? :D
@stellamaris ake maju doma teplucko, ked sa nepotreboval prikryt a semeno sa zasusalo pekne na vzduchu. Zas iny pruser by bol, keby mu zaschlo pod perinou a navlecka by sa mu na spicku prilepila. Myslim , ze odliepanie spicky od periny by zobudilo pol okresu SNV 😀 😀 😀
😀 😀 😀 ďakujem ďakujem ďakujem 😀 😀 😀 mala som náročný týždeň, ale teraz som tak dorehotaná, zresetovaná minimálne na mesiac vopred... big like za všetky komenty 🙂
@zita19 teplucko zrejme 😉 pri honeni,cize treni vznika teplo 😀 😀 😀 😀 😀 snad nema zakladatelka popalene ruky od honenia 😀
tie piatky sú tu fakt super... to sledujem už od toho hovienka v šerblíku 😀 😀
Podľa mňa nám autorka chcela ukázať, že aktívny pohlavný život nevedú hneď po pôrode len cigáni. Len tu hanbu asi nečakala.. Možno trošku uznania 😝
@stellamaris A ešte k tomu 13-teho 😀 😀 😀
@tente ale nie... to bolo len v statuse, asi 5 - 6 týždňov dozadu... jedna mamička dala taký milý status 😝 😀 😀 odfotila hovienko (úplne naturálne reálne ho*no v šerbli), ktoré vykakala jej dcérka a hodila ho na blog - že vraj jej dcérke sa to hovienko podobalo na bábiku...
status síce po vlne komentov zmazala, ale zábava trvala ešte ďalšie 3 hodiny v blogoch
@dejnas a pamatas sa na ten status, ked babenka dala fotecku stoporenehu bimbasa, vraj manzelovho. Ja som zachytila len vlnu poburenia, ale v poslednej chvil sa mi podarilo portret bimbasa zachytit. Pol minuty na to bol status zmazany, ani komenty som nedocitala 😝 😝 😝 Neviem kto zmazal, ci velky brat alebo majitelka statusu. Vlna pohorsenia sa MK niesla este na druhy den 😀 😀 😀
@natas4 Neviem, ale asi zháňa nejaké masce na popáleniny, lebo to dáva logiku, čo píše
@stellamaris 😀 😀 😀 😀 😀 Ja už plačem 😀
rehocem sa 😀 😀 😀 sorry zeny ale vazne.....mam pocit,ze toto ziena je len utlacane a takto to sa chce zvyraznit.....ja by som asi hnala chlapa keby nieco chcel po 3t poporode 😅 😅 😅 😅 😅
@zita19 my mozeme byt radi,ze ona neodfotila manzelovho vtaka so semenom.To by velky brat nepredychal 😀 😀
Ženy keď autorka otázky bola pred tými mnohými rokmi najrýchlejšia spermia jej otca tak ja uz fakt neviem ako by na tom bola ta druhá ci dokonca tretia...

@svetllana ale sak to je to prave zivocisno...nac umyvat..a okrem toho, zabudla si? Sak oni pocas "honby" zaspali ! 😎