Skúsenosti s tretím cisárskym rezom
Ahojte baby uz mala niektora zvas 3 cisarsky rez doma na slovensku mi bolopovedane.že tretie dieta sa neotporuča ale v uk je možne mat aj 5x cisarsky rez
@denisadidova samozrejme hovoria aj prvý je riziko je ro brušná operacia ale prosim ta mysli pozitívne🙂 užívaj si tehotenstvo ak sa ti dá oddychuj a vobec nemysli na to zeby sa nieco stalo 🙂 nebojsa
@slavka1988 lenže jasito neuživam mam zrichleni puls neustale ma boli pod bruchom až ma to tlači taha ktomu ma až bodavu bolest višie na boku a neviem či to je normalne alebo nie hoci som už mala dva deti ale prinich som nemala problemi akomam teras
@anonym_d30e12 a to je čo sterilizacia haha
@denisadidova Sterilizácia ženy je chirurgický alebo nechirurgický zákrok, ktorý trvalo znemožňuje otehotnenie prerušením alebo upchatím oboch vajcovodov. Zákrok je nezvratný a po operácii sa vajíčka už nedostanú do maternice. Sterilizáciu vykonáva gynekológ po predchádzajúcom informovanom súhlase
mam za sebou 2 cisarske, kamoska 3, ten treti bol dost zly a kamoska ide rodit 5.krat a pravdepodobne to bude piaty cisarsky - tu v SR
@katkaseiner no lenže mne je stale horšie.stim pulzom a nevedia že sčoho toje už rozmišliam že či sito nechat alebo nie som zufala čo bude dalej
Jedna moja "znama" ma 9 deti (8 porodov) a 4 mala cisarske a 4 prirodzene. A najstarsie v case narodenia najmladsieho malo 10r....cie ano KAZDY rok bola tehotna a rodila. Vsetci su ok....sice jej maternica NETUSIM ako je na tom ale podla mna 3ti cisarsky je mozny pokial tam nie su ine kontraindikacie ☺️
@anonym_748f52 tak tobbola silna žena lenže ja silna určite niesom ešte som len prvom trimestri a už mito robi taškosti
@matiak ahoj mne od druheho preslo 8 rokov takze si misliš že.je to v poriatku a nemala si konplikacie nijake
@denisadidova tak každe telo je ine. Ja som nemala žiadne problemy. Dokonca pri tretom porode som uz mala 41 rokov a 4 mesiace. Automaticky sa uz počitalo s cisarskym, lebo mam uzku panvu.
Problem som nemala ani pri druhom cisarskom a to som otehotnela 11 mesiacov po prvom cisarskom
Verim, ze aj u teba bude všetko v poriadku.

@slavka1988 no kedže aj ja budem mat 3 cisarsky.určite 4 uz pri 3 hovoria.že je to.riziko
@denisadidova samozrejme hovoria aj prvý je riziko je ro brušná operacia ale prosim ta mysli pozitívne🙂 užívaj si tehotenstvo ak sa ti dá oddychuj a vobec nemysli na to zeby sa nieco stalo 🙂 nebojsa