icon

Som opuchnutá a mám bolesť krížov. Príde pôrod čoskoro?

swojska
26. dec 2012

som opuchnuta ako balon, ruky, nohy, menstrucne bolesti, bolest krizov, nafukovanie a tahava bolest v muslicke..ako by mi nan kamene vesali.
aj mi tvrdne brucho uz treti den a asi som uz mala aj par nepravidelnych kontrakcii..taka menstruacna bolest..

..moze to byt kazdu chvilu porod??neviem si predstavit ze mam takto este dva tyzdne existovat🙂..sak prejdem z postele na wcko a som uplne odpisana.

Strana
z2
xlucia
26. dec 2012

@swojska okamzite na pohotovost

billam
26. dec 2012

@swojska robili same testy, ale injekcie na rýchlejší vyvin pľúc nepichali, asi chceli este ten tyzden počkať, aby bola vyššia váha...aj tak bola 2100...tak sme si dva týždne este polezali v nemocnici v inkubatore a našťastie vsetko dobre dopadlo.

billam
26. dec 2012

@xlucia nemusí ist hned na pohotovosť, staci, že má zajtra poradnu...tlak je relatívne ok,nekrvaca, voda ani zatka neodisla, takze pokoj.

swojska
autor
27. dec 2012

vsetko dobre dopadlo 🙂 zacinam sa otvarat ale iba na spicku prsta..a mam nepravidelne kontrakcie..babo je ok, aj tlak, vsetko..proste to tak prezivam, ze to tak vsetko boli, dakujem za rady 🙂 zeny

ninarigova
27. dec 2012

Ja mam tiez 4 den tieto priznaky dnes som bola v poradni otvorena som na 2,5cm,tlak 110,70.A poslali ma domov.Termin mam v knizke13 januara,podla ultrazvuku 30.decembra 😀 Vaha babetka podla ultrazvuku 3620g 😀 ,pytala som sa podla coho sa mam teraz riadit.Lekarka pozrela do knizky a vravy ze mam geneticky dane velke deti,a kedze budem 4 rodicka tak uz mam vediet co ma caka 😖 A vsak kazdy porod bol iny. ☹

Strana
z2