icon

Bolesti krížov v treťom trimestri: Skúsenosti a riešenia

Dnes o 07:00

Ahojte, tiez ste niektora mala bolest krizov v 3 trimestri? Ja uz par dni mam bolest krizov. Ja uz neviem, ako si mam lahnut, a sadnut. Nie je to silna bolest, ale aj mensia bolest ked boli dlho tak je to neprijemne. A ked sa staviam z postele, alebo z gauca tak vtedy je to naozaj intenzivna bolest, ale ked uz stojim prestane ta intenzivna bolest a je to zase ta bolest slabsia. Este ma cakaju 2 mesiace. Som chuda, ale brucho mam obrovske, vyzeram uz ako pred porodom. Zrejme to ta vaha brucha robi. Mozno len potrebujem povzbudit, ze bolest krizov v 3 trimestri je normalna 🙁.

anonym_15e2a0
Dnes o 07:06

@anonym_autor áno je to normalne, pomáhalo mi suché teplo

anonym_f2ed78
Dnes o 07:08

ano, je to normalne

anonym_f517e4
Dnes o 07:20

Ano presne aj ja, tiez chuda a vsetky kila sli do brucha takze krize zlyhavali. Suche teplo v akutnej faze prikladat na uvolnenie a nic len natahovat/precvicovat to (skus idealne skocit za fyzio nech ti ukaze alebo aspon podla videi na youtube). Odkedy kazdy den trosku pocvicim je to ok, aj ked vecer su krize riadne unavene-som 40tt. Rozdiel je ale aj pri troske cvicenia obrovsky

anonym_ccbf78
Dnes o 08:13

Je to normalne. Ale da sa tomu pomoct tejpmi od skusenej fyzio, ktora ti urcite aj odporuci nejake cviky, alebo existuje satka na brucho, ktora je podporou okrem ineho pre spodnu cast chrbta. Inak vyssie spomenute suche teplo moze ale nemusi vyvolat predcasny porod co by som ja osobne neriskovala.

anonym_86b535
Dnes o 11:32

@anonym_autor som skoro 35tt ale kríže ma boleli z nejakého dôvodu len pár dní a aj to bolo asi 2 mesiace dozadu. Odvtedy nič. Ani opuchy nemám. Ale ja sa aj v tehotenstve dosť hýbem a bola som aktívna aj pred tehotenstvom. Aký máš životný štýl? Ako to bolo pred tehotenstvom ? Možno by som skúsila na tvojom mieste nejaké cvičenie ktoré by možno pomohlo alebo uľavilo ti. Držím palce, už sa blížiš do finále, ty to zvládneš 🙏