Som v 39 týždni a začínam sa otvárať
Dnes 39tt a uz na doktorou jeden palec otvorena myslite maminky bude to skvor alebo az toho30.12 ako vy ste sa skoro otvarali dakujem za radu
ja som sa otvarala uz v 25 tyzdni to som bola na jeden potom v 27 uz na dva v 38 to bolo na 3 az 4 a to som prenasala este 3 dni 😀
@matta1 ja mam termin 24.12.2012 a dnes rano mi odtiekla plodova voda a uz lezim v porodnici...nic ma neboli nic mi nieje...otvorena som na 2cm doktorka citi hlavicku,davaju mi antibiotika,meraju srdiecko kazde 3hodiny...uz fakt neviem kedy porodim ked sa uz par hodin nic nedeje
Ahoj ja som bola na 2 cm otvorena 3 dni pred terminom a prenasala som 8 dni, malemu sa nechcelo ist von, aj tak som nakoniec rodila sekciou lebo mal 4430 g.
@misinka612 tak drzim palceky nech to je cim skvor a nech vsetko dopadne jak ma :D daj potom vediet
@matta1 dakujem 🙂 dam vediet 🙂
Ja som bola otvorena tiež na 1,5 prstva a rodila som 2dni po termíne
@misinka612 tak co este nic?
ja som 38 tt a este nic, uplne zavreta, cervix stale len 2-3.. co by som dala za to, keby som sa uz otvarala 🙂 drzim palce
@matta1 tak uz je na svete 🙂 potrapila ma ale poriadne ti poviem 🙂 zato aka je malinka som tam skoro dusu vypustila..ale vsetko je super zdrava je tak sa tesim 🙂
@misinka612 gratulujem vsetko dobre ja som stale doma dnes som sa tak posmykla ze ma zo spodu vsetko poriadne boli ☹

@matta1 ja som bola od 36 tt otvorena na 1,5 cm 😀 a rodila som 2 dni pred terminom