Termín 22.10 2022 a stále nič
Ahojte poraď te my čo pomôže vyskúšala som schody namáhanie od rána a nič sa nedeje a necítim dneska ani pohyn iba 3krat som zatiaľ malú cítila 😐 mám zbehnúť na pohotovosť
Mne pomohol tonic
Sex ste skúšali?
@neznamemeno ukľudniť sa,zrelaxovať,netlačiť na to. Ja som porodila v 42tt na 2x vyvolávačku, mne nepomohlo nič a to som skúšala všetko. Ani prvá vyvolávačka nezabrala, až druhá, pokiaľ neprišla dr a nepovedala mi niečo,z čoho som sa už psychicky uvoľnila - až tak to šlo. Keby som to mohla vrátiť,tak namiesto všetkých trikov by som si vyložila nohy, zrelaxovala, zdriemla a v kľude vyčkala. Psychika má mocný podiel.
@neznamemeno však je iba 23. Neboj, raz to príde 🙂 necítiš riadne ani keď si ľahneš na chrbát?
Tesne pred pôrodom je normálne, že cítiš dieťa len málo, akoby naberalo silu na to, vo ho čaká. . (ale musíš cítiť aspoň trochu). Pripadne chod na pohotovost, ak skutočne pohyby sú slabé.
Si iba deň po termine, kľudne ešte celý týždeň sa nič nemusí udiať.
Porodiť ešte nemusíš.. ja som rodila až 8 dní po termíne aj to po vyvolávackach...
Vyskúšané všetko...celá xien si chváli umývanie okien. Mne to nepomohlo.
No ak slabo citis bábätko radšej chod...musíš vedieť,či sa takto slabo hýbe stále,alebo je to niečo nové.
@jjanulienka bohužiaľ nemôžme keďže aj priateľ je hospitalizovaný 😓 mal byť aj pri pôrode ...
Ja som skúsila fakt všetko, ale jediné, čo 2 krát pomohlo bol ricinovy koktejl
@neznamemeno nakoniec ma poslali na rizikové a včera hospitalizácia že dnes ráno dajú vyvolavačku lenže čo čert nechce preložili my to zas na zajtra 😓 dali má na 600nedeli lebo je plná vzdychareň

@neznamemeno Skús si dať vaňu.