icon

Tipy na snacky do pôrodnice

anonymes
24. mar 2025

Ahojte Maminy,
Aké snacky ste si zabalili? Alebo nebalili ste si nič? ☺️
Akurát si pripravujem tašku

terezkaarthuramax
24. mar 2025

Prajem ti aby vsetko dobré dopadlo a vela zdravia tebe aj babatku.

zuzanka.zuzu
24. mar 2025

keby mi vtedy niekto povedal že všetky "snacky" budem musieť raz odcvičiť vo fitku, tak si neberiem ani pitnú vodu, pustím si točku 🤷 ale mne to nikto nepovedal a tak som žrala a žrala... toľko moja nepopulárna rada ku "snackom" 😉

anonymes
autor
24. mar 2025

@terezkaarthuramax jej ďakujem krásne ❤️

motogirl699
24. mar 2025

@anonymes ja som si brala musli tyčinky

anonymes
autor
24. mar 2025

@zuzanka.zuzu Ja sa nebojím si dopriať ☺️

nynia
24. mar 2025

Ja odporucam hroznovy cukor, proteinovu tycinku na zasytenie ak nemocnicne jedlo bude o nicom 🤣 a zvysok to, co normalne jes ako snack. Ja nezdravo nezvyknem snackovat takze asi nic take by som nezabalila a vlastne mozno nejaku ryzovu kasu alebo ovsenu ak opat nebolo by dobre jedlo.

tamitamitami
24. mar 2025

Ja som si brala ovocné kože, mrazom sušené ovocie a zeleninové chipsy. Bolo super si dať "druhú večeru" keďže ich nemocničná bola o 17.30 😅🙈.

mabenn
24. mar 2025

hroznovy cukor, keksy, ryzove chleby, nejake oriesky asi, ...v den porodu mi muz este kupoval bagetu, lebo obed v nemocnici mi nechutil a skor som mala pripravene - lebo sa poznam - nejake sladkosti (idealne nie cokoladove, kvoli kojeniu) na dni po porode

sticker
marcellka32
24. mar 2025

@tamitamitami kde kupujes ovocné kože

diewcatqoo
24. mar 2025

Mala som hroznovy cukor, cokoladove tycinky, keksiky, mineralku, malu pepsi, granulovany caj na kojenie a instantnu kavu. Vyslovene pri porode som vyuzila akurat cokoladu, mineralku a pepsi. Po porode som vyuzila zvysok + v nemocnici mali instantne kase, presnidavky, termixy, ovocne kapsicky, musli tycinky, kopec ovocia...

zuzanka.zuzu
24. mar 2025

@anonymes to som sa nebála ani ja a dopadlo to tak ako dopadlo 😂

katie253
24. mar 2025

Piškóty a výživu. Ja som bola mega hladná po pôrode a nemocničné porcie mi nestačili.

jaskolka
24. mar 2025

Ja som mala na šestonedelí detské výživy,musli tyčinky, Bebe keksy s vlákninou, ovsené a ryžové instantné kaše a veľa veľa vody,ja som bola strašne smädná po dojčení 😆. No strava bola chutná,toto boli ozaj len také "na zahryznutie"plus tam nám sestričky vždy večer ponúkali ešte polievku,keď sme chceli.

adka3321
24. mar 2025

@anonymes ja by som odporucila slivky alebo slivkovu stavu, kvoli 💩💩. To casto byva horsie ako porod a slivky pomozu

zuzinka888
24. mar 2025

Myslis nieco na 1.dobu porodnu? Asi nic okrem hroznoveho cukru a sladkej vody ti neprejde. Ci to len ja som bola bez jedla takmer 16hodin?🙈🙉. Teda neviem ci je to bezne ci to len ja som "vychytala taky personal" - ze to kvoli akutnemu cisarskemu- ak by bolo treba🙈. V case ked zena potrebuje silu a energiu ju nechaju hladnu a bez energie. Po porode si mozes dopriat vsetko. Bezne oteckovia nosili mamkam - pizzu ci hambace- lebo im nechutilo.

lenkakravcova
24. mar 2025

@anonymes ja som toho pojedla veľmi veľa za týždeň..
Asi dve tri vinei, sladené litrove vanilkové mlieko, sójové tyčinky, hroznová cukry ani neviem koľko, čokoládu a ešte asi nejaké buchty.. ale teda závisí ako budeš po pôrode cítiť hlad. Môžeš nejesť aj dva dni skoro nič. Alebo jesť ako vlk 😃

elfi1
24. mar 2025

Ja som nebalila nic, utekali sme v noci, od rana potom na pasoch som cakala, na obed porodila a jasne ze veceru mi nedali. Muselo mi tak brutalne skrkat v bruchu,ze sa ina mamina zlutovala a dala mi BeBe kekse. V zivote mi tak nechutili ako tam🤣. Este aj doma som si ich potom kupovala a k tomu detsku vyzivu.
Takze take drobnosti na zahryznutie su fajn.vyhla by som sa cokolade, orechom, prip.inym alergenom, kvoli mliecku

tamitamitami
24. mar 2025
kiki68
24. mar 2025

Za mna nejake proteinove tycinky, nakolko jedno je vecera o 17:00 a potom vydrzat do 24:00 na nohach pri dietati je celkom zahul. Ja si vsade beriem aj jablka 😀 Ja som zavislak na jablkach proste

evcagabi
24. mar 2025

Snacky v pravom zmysle som nemala.. ja som ficala na acidku, bielom jogurte, cottage cheese jahodovom a vanilkovom 😅😅😅

panonia
24. mar 2025

Nič... mne stačila nemocnična strava...davali tam mega porcie...po cisarskom mi za 12 hod doniesli krupicu ani som na nu nemala chuť... Aj pri prvom aj pri druhom dieťati som všetky kila nechala v nemocnici, ale to len preto že som veľa nejedla, ale mne ani moc nechutilo.

terezkaarthuramax
24. mar 2025

@marcellka32 mozes si urobit sama. Mozem ti dat recept

marcellka32
24. mar 2025

@terezkaarthuramax ok prosím recept

terezkaarthuramax
24. mar 2025

@marcellka32 do spravy ti ho poslem

malary
25. mar 2025

@lenkakravcova mojich z bublinkových vôd bolelo bruško

melany444
25. mar 2025

@anonymes ja výživy a piškóty a to som potajomky tlačila v kontrakciach lebo mi nedali obed 😁