icon

Vadí to, ak si nevšimnem, že mi odišla hlienová zátka?

drobcek14sc
14. sep 2011

Prosím o vaše skúsenosti

renatkas
14. sep 2011

Mas pocit ze ti odisla? 🙂 Mne neodisla vobec alebo som si to tiez nevsimla pri malom a porodila som krasneho chlapceka, ved zistis ze rodis ked budes mat kontrakcie alebo ti odtecie plodova voda 😉

kuratko
14. sep 2011

nie som si ista ci je mozne aby si si to nevsimla.. ked odisla mne tak som mala na nohavickach krv a to neprehliadnes...

fairynika
14. sep 2011

myslim, ze to by si si urcite vsimla keby ti odisla. nieje toho malo. ja som nemala krv lebo mi neodisla vsetka

sssimi
14. sep 2011

Ja tiež neviem kedy odcestovla 😀 Do pôrodu ano kvapka krvy, dokonca ani tmavší výtok, alebo niečo podobné. Dokonca aj po vyšetreniach som bola vždy čistučká.

cmulinko
14. sep 2011

vobec to nevadi...ja som si ani pri jednom dietatii nevsimla vobec kedy mi hlienova zatka odisla......kym mi voda neodtiekla,tak som nemala ziadny hlien ani krv na nohavickach ani na papieri ci inde 🙂 ....takze nemam sajnu kedy sa to stalo.

ajca123
14. sep 2011

Neboj toho si vsimnes aj ked nevies ako vyzera 🙂 me pri druhom drobcovi odesla hlienova zatka...
V ten den nez mi odesla.. Vecer som napustila vanu aby sa syn isel okupat a on ma poprosil aby som isla s nim.. Tak sme sa asi pol hodky boli vo vani a plno peny co moj syn miluje.. Ked som vylezla z vane a uterala som sa. A ked som si uterala susku tak som na uteraku mala taky husty hlen nie taky jemnucky ako pri orgazme.. A asi hodinu po som zacala mat kontrakcie ale neboli take pravydelne. Pravydelne zacali byt asi az o dalsi hodinu neskor... A do porodky sme isli asi kolem 22:40 lebo kontrakcie zacaly byt kazdych 10 min.
A maly sa my narodil ako prvy v porodnici 4:38 🙂

dahra
14. sep 2011

Moja mama rodila 2x a bola prekvapena, ked som jej take nieco spomenula. Vravela, ze nic take nespozorovala. Mne odtiekla v piatok o 4.30. Bolo tam dost "hlienovej vody" a krvi, ako ked zacina menzes. Trosku som citila aj kontrakcie. Do 11.00 bolo po spineni a polhodinovych slabych kontrakciach a v sobotu o 1.25 zacali silnejsie kontrakcie uz takmer hned v 5min. intervaloch. Maly sa narodil 10.50, takze do 30 hodin po odteceni hlienovej zatky.

zuzka1008
14. sep 2011

ja som si to tiež ako väčšina nevšimla, to sa nič nedeje 🙂

katren
14. sep 2011

Mne neodisla ani pri Dominike ani pri Miskovi....oba porody skoncili vyvolavackou

anjelicek26
14. sep 2011

Ehm hlienova zatka mi odisla, ked mi praskla plodova voda - oba razy - druhy raz o nej ani neviem, lebo o 5 minut uz sme mali vonku hlavicku 🙂 Prvy raz som mala zelatinu na nohavickach a plodovka tiekla prudom 😝

miskap
14. sep 2011

Ja som si to vôbec nevšimla, ani pri jednom dieťati. Dosť často ostane zátka na rukavici doktora, keď ťa vyšetruje, prípadne odíde pri pohlavnom styku a ani si to nevšimneš. Zátka znamená, že sa blíži pôrod, ale môže to trvať niekoľko dní. Teda nič sa nedeje. 🙂

nibiru
14. sep 2011

no mne zacala odchadzat postupne s sobotu a v nedelu tiez a to uz poobede mi odysla aj plodova voda ak neodyde nic sa nedeje :o)aj ked odyde neznamena to ze ides hned rodit 😉 niektorym odysla a rodili az o 2tt.

sisaha
14. sep 2011

bud ti odide a vsimnes si to (velmi husty krvavy hlien), alebo neodide a odide pocas porodu...ziaden stres..nic ti neutecie a porod si vsimnes urcite 😉

fopardi
14. sep 2011

vobec to nevadi to nieje podastatne či to zistiš alebo nie, podstatne je ked ti praskne voda alebo sa začnu kontrakcie bez hlienovej zatky možeš byť aj 3týždne 😉

gabuci
15. sep 2011

Ja som tú zátku ani raz nevšimla.Prvýkrát mi odišla voda v posteli v noci.Niečo prasklo a hned to tieklo prúdom.Tam som nevidela nič také ružové,želatínové.Druhýkrát mi vodu zobrala gynekologička,tak tam som už duplovane nič také neriešila,nevidela.

rora
5. okt 2011

Ja som si nic take ako hlienova zatka nevsimla, zrazu mi v noci praskla voda a hned zacala tiect riadne. ani predtym som nemala nejaky naznak hlienu...

zuzana17
5. okt 2011

Nevadí neboj nič 😉

lucka1987
5. okt 2011

hlienova zatka uzatvara otvor maternice.. avsak aj ked odide a ty si to nevsimnes , nic sa nedeje, pretoze stale babo chrania plodove obaly a voda. mozes mat kludne aj styk a robti vsetko ako pred odidenim zatky... ani do nemocnice sa nejde ked zatka odide.. niektorým totizto odide aj mesiac pred porodom.. mne odisla v 37tt.. teda myslim ze to bola ona