Veľké pysky - pôrod
Ahojte, potrebovala by som počuť vaše skúsenosti. Mám naozaj veľké pysky, zaujímalo by ma ako to funguje pri pôrode ked vás nastrihnu alebo celkovo pôrod. Nebol to žiaden problém? Je to dost otázka na ktorú sa hanbim opýtať môjho gynekológa preto to dávam aj tu anonymne.
po prvé, ako vieš že máš veľké pysky? ja som sa v živote týmto nezaoberala
nástrih chceš? ako vieš či ho budeš mať=potrebovať?
ja som rodila bez, pýtali sa ma, či chcem, povedala som nie a dobre som urobila
po prvé, ako vieš že máš veľké pysky? ja som sa v živote týmto nezaoberala
nástrih chceš? ako vieš či ho budeš mať=potrebovať?
ja som rodila bez, pýtali sa ma, či chcem, povedala som nie a dobre som urobila
@bale1rinka mna sa nepytali, pri prvom automatika. Pri dalsich detoch som nepotrebovala uz.
Ale teda, ak mam odpovedat na otazku, nastrihava sa v oblasti hradze, takze s pyskami to nesuvisi.
Podľa mňa autorka skôr myslí malé pysky. To nemá s pôrodom a nastrihom hrádze nič spoločné. Takže môžeš byť v kľude.
Jednak nie je iste, ci nejaky nastrih vobec budes potrebovat. Nikto nikdy nepovedal, ako ma dokonaa vulva vyzerat 😀 Preco ta to vobec trapi? Kazdopadne, mozes byt absolutne pokojna, pretoze to nema vobec ziadny suvis. 😉
Vieš kde sa vôbec robí nastrih?
Vieš kde sa vôbec robí nastrih?
@januska12323 museli by byt velmi velmi VELMI velke... 🙂
nebude to dalsia tema od tej zufalky, co sleduje pysky zenam na plavarni ? 😀
@bale1rinka mna sa nepytali, pri prvom automatika. Pri dalsich detoch som nepotrebovala uz.
Ale teda, ak mam odpovedat na otazku, nastrihava sa v oblasti hradze, takze s pyskami to nesuvisi.
@nevenka nástrih sa robí aj do boku
@nevenka nástrih sa robí aj do boku
@netoppierka no vsak aj ja ho mam do boku, aj velke pysky a nicomu to nevadilo, tak ja neviem, ci sa strihaju aj pysky, asi nie. To len ked sa natrhnes podla mna...ale tak ja nie som gynekolog, ale neviem si predstavit, preco by tak hore nad hradzou az cez pysky to strihali...😬

nastrih a velke pysky nemaju ziaden suvis... ziadne obavy