icon

Vybavovanie cisárskeho svokrou bez môjho vedomia

rebeka_02
14. jan 2022

Ahojte baby, dlhšie som rozmýšľala či sem napíšem nakoniec som sa odhodlala.
Momentálne som tehotná a bojím sa. Prvý pôrod bol bez komplikácií a aj tehotenstvo bolo ukážkové až na mierne nevoľnosti na začiatku. No a teraz k veci, ako by ste sa cítili keby vám svokra vybavuje cisársky rez bez vášho vedomia lebo sa chce starať o novorodenca??? Domov mi priniesla výmenný lístok s tým že ho položila len na stôl ani mu ani bu. Veľmi ma to trápilo, bola som vtedy už v 8 mesiaci tehotenstva a teda moja psychika po tomto riadne utrpela. Nerada by som bola keby sa také niečo zopakuje aj teraz a tak som to povedala priateľovi a on vôbec nerozumie tomu že má to trapi. Budem si musieť sadnúť aj s ňou a porozprávať sa. Ani neviem či chcem nejakú radu asi som to musela zo seba dostať len von...

Strana
z3
evaachesa
15. jan 2022

Výmenný lístok na sekciu od obvodného lekára...a svišť ju potom balil do fólie 🤦 ... Dievka zlatá, nabudúce keď budeš vymýšľať príbeh, tak aspoň trošku reálny 😅

simca06022011
15. jan 2022

Inak neviem comu sa divite, ak to bol výmenný listok, mohlo to byt odporucenie od praktickej, dalej by to vysetril gynekolog/porodnik. Podla mna ked to skončilo hned v kosi, tak si autorka ani nepamata co tam bolo. Moja tiež posielala výmenný s odporučenim, resp. Spravu gynekológovi.

mamaselu
15. jan 2022

@rebeka_02 ako moze vybavit cisarsky bez Teba? Ved na to treba zdravot.indikaciu. to akoze bola u Tvojho lekara? Akoze lekar ak jej dal vymenny listok, tak s nou preberal Tvoj zdravotny stav, ktory podlieha lekarskemu tajomstvu a okrem ineho GDPR? Akoze potom zmenit lekara, co najskor, a svokra a muz ak v tom nevidi problem, tak to je potom samo o sebe velmi velky problem. Jasne, ze to nie je v poriadku.

teja26
15. jan 2022

@chadkroeger ja mám 3 sekcie a ani raz som nemusela mať pomoc ..ani keď som mala jedno,dve deti už doma nepotrebovala som ..a ako môže niekto vybaviť sekciu..veď nevie kde idete rodiť a keby aj je to od zdravotného stavu

Strana
z3