icon

Vyvolanie pôrodu

4. feb 2022

Baby poradte nieco na vyvolanie porodu po termine ?

malyn
4. feb 2022

Ahoj, sama by som to neodporucila este raz, ale mne pri druhom tehotenstve poradili mandarinkovy kompot zmiešať s ricinovym olejom a to vypiť, nasledne som dostala hnačku a aj kontrakcie🤷🤯

domireb
4. feb 2022

Sex, schody, prechádzky,čaj, teplá sprcha,nohy do lavóra,škorica, víno, chilli....neviem,čo som vynechala, skúšala som všetko, rodila som v 42tt po oxytocíne. Proste keď nejde, tak nejde,niekomu stačí 30 sekundový sex a večer uteká do pôrodnice (moja kamoška). Ak by som mala byť spätne takto po termíne,tak si poradím,nech sa ukľudním, zrelaxujem, ležím a kukám telku, lebo si to už tak skoro nezopakujem.

autor
4. feb 2022

@malyn to je take hop alebo trop. Ale ked nevyjde tak sa aspon poriadne vytoto.

diamond007
4. feb 2022

Masturbácia/ orgazmus

malyn
4. feb 2022

Presne, bolo to nepríjemné

autor
4. feb 2022

@malyn ved to verim. Bolest criev a kontrakcie do toho.

autor
4. feb 2022

@diamond007 dakujem. Toto sa mi lubi

marianna_peskova
4. feb 2022

Mne pomohli hodinové prechádzky každý deň.

autor
4. feb 2022

@marianna_peskova no.to momentalne neni mozne, s malym a skocikom sa moc nikde nedostanem a citim sa aj tak.aoo.hroch ked.niekde.idem v tomto.pocasi, kde.nic neni.poriadne odhrnute. Ale doma sa hybem, tancujem si.

diamond007
4. feb 2022

Mne to poradili pôrodné asistentky moje.Bola som 13D po termíne

kiki68
4. feb 2022

Mne nic z tych receptov a niektore ako ricinovy olej som neskusala. Aj tak som pregrcala cely porod. A pomohla az taka snurka v krcku napustena prostaglandinom. To potom ficalo

minimie
4. feb 2022

To čo odporúčala diamond fakt funguje, no musí to byť fakt silné. Hlavne opatrne s tým, mne to vyvolalo až prekotný pôrod. Môžeš mi napísať ak chceš viac info, nebudem to riešiť tu.

ivangeline
4. feb 2022

Prechadzka. Tepla sprcha. A caj s ostruziny malinovej ci ako to.... a v ten den..som mala citronovu vodu. Mozno to pomohlo?