icon

Vzali by ste 16 ročnú dcéru k pôrodu?

jankka1990
12. feb 2016

Asi chce byť pôrodná asistentka 🙂

bonaqa2013
12. feb 2016

nie

jaja99
12. feb 2016

určite nie

emma84
12. feb 2016

taktiez nie

katrin21
12. feb 2016

Nie, mam 15r dceru a vobec si to neviem predstavit,ani o rok.... podla mna by ju to mohlo vyplasit , aj ked vie, co porod obnasa, ale predsalen moze sa to vyvijat vselijako a dcera moze mat z toho pripadne aj traumu.. Podla mna to nie je vobec vhodne v tomto veku este psychika nie je zrela na taketo veci.

fivecat
13. feb 2016

Nie, ani ziadnu zenu, ktora este nerodila.

misel0806
13. feb 2016

Urcite nie

emmily81
13. feb 2016

nie...

joely
16. feb 2016

chýba jej v živote stres? 🙂 😉

lunedi
16. feb 2016

Ako fobru antikoncepciu aj ano 😂😃

lunedi
16. feb 2016

@lunedi pokoal je vyspela,tak mozno aj ano. Ved bude pri tebe. Drzat ta za ruku. Nic krvave vidiet nebude. Len zrodenie noveho zivota 😄 a ak mate cynikajuci vztah tak vam ho len viac uceli 😊

mariannamk
16. feb 2016

@fivecat ou, troska divne, ked si vezmes, ze ani prvorodicka samozrejme predtym nerodila, ale musi pri tom byt. zniest bolest, nedajboze vazne komplikacie. tej nikto nepovie, ze toto si nevsimaj, na toto nepozeraj, na toto zabudni...

lunedi
16. feb 2016

Pardon za chyby ,pisem cez fon

fivecat
17. feb 2016

@mariannamk ano, ale rodicka si to uz rozmyslet nemoze. Kdezto pre zenu, ktora este nerodila to moze znamenat taky traumaticky zazitok, ze sa rozhodne nemat deti. Ten porod sa predsa moze zvrtnut, nie vzdy je vsetko idealne.

alexandra206
17. feb 2016

nie

elusive
17. feb 2016

K pôrodu by som vzala iba toho, kto sa na potomkovi spolupodielal 🙂 To je asi tak všetko

alchemilkazltozelena
17. feb 2016

samozrejme ze nie..pri porode ma byt lekar a sestricka, to je vsetko, ziaden muz, otec, mama, brat, sestra, to su co za moderne nezmysly?!?

mm2008
17. feb 2016

@alchemilkazltozelena v tomto tvojom komente súhlasím ...

luma1
17. feb 2016

Nikdy nevies aky ten porod bude, ja osobne by som nebrala a nebrala som si ani muza sama som sa bala ako to zvladnem ako to prebehne no prvy porod hroza trauma dodnes a druhy na jednu kontrakciu s minimalnymi bolestami. Nikd nevies cize asi by som to neriskovala (ak by nastali nedaj boze komplikacie dceru by vyviedli von a mala by peklo zo zivota tie najblizsie minuty kym by cakala co s mamickou a surodencom sa deje) asi by som to svojej dcere neurobila..

katuliena82
17. feb 2016

Nevzala. Ked ma kamoska videla po prvom porode, nevidela mi ani kus bieleho ocneho bielka, modra som bola az ku pazucham (z tlakov mi popraskali zilky v podkozi), tak sa zlakla. Klamala som jej, ze porod bol paradny. Moja mama bola pri mne a mala traumu, a to porodila sama 5 deti...dceru by som nevzala

vlastulina1
17. feb 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

asi by som ju nebrala, vsak potom hned ta moze prist pozriet

katuliena82
17. feb 2016

Sama som bola ako sestra pocas praxe pri porode. Mlada Romka nam sice vsetkym nadavala, ale porod bol v oohode. Ak bude dcera porodna asistentka, uvidi toho dost, ale bude nezucastnena a dana osoba v bolestiach nebude blizka. To je ine

bajana
17. feb 2016

Presne tak, je rozdiel pôrod matky a nejakej anonymnej ženy -pacientky. Takže nie, nevzala.

elusive
17. feb 2016

@alchemilkazltozelena možno keby si mala manžela pri pôrode, tak by si to nezmyslom nenazývala 🙂

lanugo
17. feb 2016

Bezne matky ( verim, ze aj tie co su tu za NIE) chodia s dcerami na gyndu koly ATK. To jd o.k, ale porod ( mimochodom najvyznamnejsi den v zivote zeny a dietata) nech chuda dievca nevidi? Nechapem, no ale o.k Za mna urcite ano.Ved tl je nadhera.Zaciatok vsetkeho.To najvyznamnejsie, preco mi zeny na svete sme

alchemilkazltozelena
17. feb 2016

@elusive nemala by som ho lebo by som ho pri prvej kontrakcii prizabila...neviem co by mi tam pomohli jeho reci ked ani NETUSI ako mi je a ako trpim, skutocne v zivote nepochopim ako moze niekto chiet mat muza pri porode, neviem naco, len by tam zavadzal a este by aj odpadol urcite ako ho poznam

jasminet
17. feb 2016

dceru isto nie... nech si ju zoberie kamoska ked jej nejaka rodit bude, alebo jej skus pustit video z porodu na nete.

katuliena82
17. feb 2016

@lanugo niekedy to nie je nadhera, akutne sekcie, slabnuce ozvy atd...predpokladat priebeh porodu sa neda ani pri 5.rodicke.

elusive
17. feb 2016

@alchemilkazltozelena môj bol a bolo to super 🙂 neodpadol, sestričke pomáhal, v podstate doktora a sestru nám bolo treba iba pri poslednej fáze

lanugo
17. feb 2016

@katuliena82 ano to chapem, ale ani zivot nie je len i smiechu a šťasti

sardinka335
17. feb 2016

Ja toto nechapem....na kieho otca tam chcete niektore ťahať sestry, bratov, dcery...v prvom rade by tam s vami mal byt ,,pachatel,, a teda muž. Ok, niektorí to nedaju tak potom dajme tomu ta kamaratka, mama....ale 16 ročná slečna? Ako ja by som mamu v takom rozpolození vidieť nechcela. Ak chce byt niekto porodna asistenka alebo neviem čo ...tak je na to študium, kde sa k porodu realne aj dostane, okrem toho snad mame aj internet - tam ma x videí, kde moze pozerat na porod.