Vzali by ste svojho brata k pôrodu?
Sestru nemam
No brata nie,radšej mamu,tetu,babku alebo nejakú kamarátku
mojho urcite 🙂 ale vie ze ma v tomto miesto az za manzelom , mamou a najlepsou kmaratkou 🙂
brata??? 😀 😀 😀 rovno svojho otca, nie? preco preboha??? 🙂
neviem si predstavit ineho predstavitela muzskeho pohlavia pri porode ako svojho partnera, muza, ci kamarata, ak uz je teda otcom. 🙂 😀
trosku porozmyslaj ako prebieha porod 🙂 😀 😀
Ano, celu rodinu...aj susedu....aj psa Dunča...
To su fakt temy...kazdy druhy den..nejaka ,,perla,,...,,ako vysvetliť mame ze ju nechcem k porodu?,,
,,nechali by ste sa fotiť pri porode,,? filmovať,,?
Ale späť k teme...nie brata by som si k porodu nebrala, iba ak by bol gynekolog - porodnik a len koli tomu ze nemám sestru to je fakt ze ,,dovod,, ...čo nemáš muža?
nie. lebo by odpadol 😀 ani svojim detom nebol. a zase nie sme az taki previazani, takze by ma to ani nenapadlo.
nie je nutne si k porodu brat niekoho len preto, ze sa to tak robi. urob si podla seba. ked chces, zober si, ale dobre si premysli, ci toho cloveka tam chces preto, ze vies, ze ti bude oporou alebo len preto, ze tam bude sak aby sa nepovedalo. porod neni divadelne predstavenie.
Ked si predstavim mojho antisocialneho bracha, ktory ma rad len veci na elektriku, benzin a naftu - co ludia nie su, tak nie. Doteraz nechape ako v tomto state moze mat niekto deti😆 Mozno ak by bol citliva dusa, mal zdravotnicke vzdelanie, tak mozno by som chvilu nad tym uvazovala. Ja nechcem pri porode ani svojho muza, idem znova so segrou. Ked tak by som brala kamosku, ale brata nie. Ono ti chlapi to inak beru a zvlast ked s tym nemaju v podstate nic spolocne😉
Ano zobrala, ale len v pripade ze by bol zaroven otcom dietata, tym padom by sa mu narodil syn/dcera a zaroven neter/ synovec.
Nech zije incest!!!
Iba ak by bol gynekológ - porodnik
príde mi to ako "Hujerovci" 😀
jo, celý autobus rodiny do x-tého pokolenia 😝
a keby si mala sestru, tak losujú, či ako?
prázdniny už boli, čím to je, že tieto otázky sú tak "divné"?
a dovod? Manzela, partnera nemas? 😖
ja by som zavolala k porodu televiziu joj, najradsej Vila Haba
Ak k pôrodu nechce/nemože ísť manžel, vzala by som si k nemu dulu. Poskytne ti väčšiu oporu, než brat.
ja hockoho len aby som tam nebola sama 😀 bola som dohodnuta s kamaradkou a nakoniec tam bol i kamarad co ma viezol do porodnice ..ja som ani nevnimala co mi kto hovoril a jeho tam stiahli sestricky mysliac si ze je to moj manzel... aspon som mala komu stlacat ruku haha nakoniec som bola rada ze ma podporili obaja ... ale v zahranici je to asi ine ako na sk
nie, urcite nie, aj ked brata nemam tak tazko sa mi hodnoti,
mne to pride prilis intimne aby som tam mala chlapa, ineho ako manzela, ked tak nejaku kamaratku ktora si uz porod sama prezila, to moze byt vyborna opora, hadam lepsia ako partner 😀
s bratom mam dobry vztah, ale odtial, potial. ale ak ano, tak jedine ze by cakal na chodbe a ked by bolo po vsetkom tak by za mnou prisiel. ale na sale pocas porodu urcite nie.
Vsetci sme predsa bratia a sestry, tak aky je v tom rozdiel ?!? Tak, ked uz brata, ja by som si vybrala bud pana prezidenta, alebo nejaku selebrituuu alebo dam anketu na konika, ze kto sa chce prist pozriet, a kto chce prist nafotit a potom to zavesim na youtube a na plienky mam zarobene. Psika by som nevzala, aby nezozral placentu, tu by som potom poslala po @mamulka211, pre Vilka Haba, aby z nej nieco dobre uvaril.
U mna asi takato predstava:
Zobrali by ste si k porodu brata = mali by ste sex so svojim bratom?
jaska, je lekar 🙂
jasne ze zobrala a samozrejme by kameroval ... plus nejake nasvietenie v porodnej sale nech tie zabery stoja za to.
alebo co tak svokra zobrat k porodu nech vidi aku maju v rodine novu piip
nemam brata, takze by som si ho nemohla zobrat k porodu. Ale pokial ti je tvoj brat blizky a prajes si, aby bol s tebou v nemocnici, preco nie? Samozrejme, ak to jemu nevadi. Riad sa sama sebou, nie komentarmi na konovi 😉
Nie. Ani ziadneho ineho z pribuznych okrem partnera.
nie, nikdy v zivote, brrr
K porodu by som si vzala toho u koho by som si bola ista ze ho tam chcem mat z vlastneho presvedcenia niekoho komu plne doverujem a viem zeby ma bol schopny podrzat a podporit nech sa deje co sa deje....a ak by takouto osobou mal byt brat tak preco nie.... v mojom pripade ro bol ale otec dietata hoci najprv nechcel lebo mal obavy ci to na nom nezanecha stopy a nakoniec tam so mnou stravil cele tri dni a dodnes vsade hrdo vyprava ze bol prvy kto drzal a videl malu...
Nie, ani omylom..Ani mamu, babku, otca, atd atd..Jediny clovek, ktoreho by som mimo zdravotnickeho personalu bola ochotna pri porode akceptovat je moj manzel..
Ach boze, toto je uz normalne nejaka uchylka poslednych dni alebo nejaka sutaz, kto vymysli vacsiu blbost?
Ako nechapem, urob si diskusiu nech sa vieme o tejto uchylke nieco opytat. To zo je za otazka. PRECO potrebujes pri porode brata/sestru? NA CO? Aj na wc s tebou chodia? VEd tak ked otec dietate nechce/nemoze tak to zvladnes aj sama. Neviem aky blizky vztah musi mat niekto s rodinou aby si ich pustil k porodu... hmm... moze sa stat, ale PRECO???
mam brata zdravotaka, roky robil na zachranke, ale k svojmu porodu by som si nezobrala nikoho ineho, ani maminu ani sestru ani brata... pre mna bola jedina moznost manzel, keby odmietol. odkrutila by som si to sama....

Tak toto by ma ani vo sne nenapadlo :-/